Feminfo blogunk után Szél Bernadett is mókás ellentmondáson kapta az NGM demográfiai jelentését. Történt ugyanis, hogy ‘A nők munkaerő-piaci helyzetének javításáért felelős volt miniszteri biztos’ (NMPHJFvMB), Szalai Piroska szerint januárban bevezetett GYED extra tehet a növekvő születésszámról. a gyed extrát tavaly decemberben fogadta csak el a parlament és idén januárban vezették be, ami azt jelenti, hogy az év első 8 hónapjának születési statisztikái még semmit sem mutathatnak annak hatásáról — a várandósság ideje ugye 9 hónap, ha tetszik a kétharmadnak, ha nem.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Egy furcsa második osztályos matematikai nyitott mondat is felmerült a cikk kapcsán:

Ha egy nő 9 hónap alatt hord ki egy babát, akkor
9 nő hány hónap alatt hord ki egy babát?

(köszi, LocomotiveAnchorMan)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Ha azt mondták nyolc hónap, akkor nyolc hónap, oszt jónapot! Majd egy kicsit átvariálják a Gergely-naptárt és már igazuk is van!
joopapa
Nem kell itt okvetetlenkedni Bernadett, máshol 9 hónapra szülnek nők gyermeket de itt unortodoxiában amennyit a ner rendszere előír :-))))) Meg különben is a Szalai Piroska jobban tudja , mert vakbuzgó fidesznyik hívő :-)))
pbalage
@karma1: direkt azért írtam ide ezt az egyenletet, mert semmi értelme, de legalább ugyanolyan hülyeség, mint a focistakormány statisztikája. :)
human
2:0 mert Matolcsy is belefutott már ugyanebbe a biológiai csapdába.
almosd
A fidesz ezt is elintézte hogy nálunk a biológiai folyamat felgyorsuljon ,egy gombnyomás és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.