Jövő hónapban visszahívhatják posztjáról André Goodfriend amerikai ügyvivőt - jelentette más források alapján a köztévé Híradója, amely úgy tudja, Goodfriendnek azért kellene mennie, mert "feltűnően sokszor jelent meg a baloldali és liberális körökhöz köthető belpolitikai eseményeken". A Híradó megismételte, hogy az ügyvivő korábban annál a szervezetnél dolgozott, ahol szerintük olyan módszereket dolgoztak ki, amelyekkel meg lehet buktatni posztszovjet kormányokat - "ha az Egyesült Államok érdeke így kívánja".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Kötönjük tépen a "köztévé híradója úgy tudja" című meseszövést ! Két hete meg a fidesz Lopás Aalapítványánál reggelizett, egyébként meg mennyi az a "feltűnően sokszor" ?
Kínjukban azt sem tudják, mit találjanak ki az írdatlan nagy cumiért !
nezelodo
Többet foglalkozik a párt tv már ezzel a jenkivel, mint az egymást követő utcai tiltakozásokkal. Fontosabb is tudni Bivaly...ádon, hogy hogyan "bánccsák a magyarokat", mint azt, mit követ el a saját kormánya a polgárai ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.