Kormánypárti képviselőket kérdezett a hvg.hu arról, hogy miért jó és szükséges januártól fizetőssé tenni az M0-s körgyűrűt, illetve más nagyvárosokat elkerülő útszakaszokat. Legtöbben az azonos közlekedési feltételeket hozták fel érvként. Válaszaikban azokra koncentráltak, akik egész évben nem mozdulnak ki a saját megyéjükből.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Viktor! Ezek az utak a mi keservesen megkeresett pénzünkből épültek! Legtöbbje olyan szar... Kiloptátok az anyagot belőle. Átvettétek, mert a haverok építették! Nézd meg az új nullást. Tiszta repedés az egész. Pár év, és szétesik mind az m7-s. A megyeri hid építőit meg ki sem fizettétek! Majd, ha olyan utak lesznek mind a németeknél, akkor gondolkodhatsz a díjon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Mobil123: Egy képviselőt az emberek szándékosan nem szavaztak be a testületbe nálunk, ennek ellenére megoldották, hogy társadalmi munkában mégis ott lehessen, persze ezért is jár neki némi juttatás. Be sem lett szavazva, és társadalmi munkáért kap némi pénzt, miközben eddig csak károkat okozott a szakterületén.
Mobil123
@szandokan: Hát nézd meg Pécsen az elítélt képviselő nacsasszony nem hajlandó lemondani a mandátumáról! na ezt nem értem hogy a francba kerülhetnek csalók, sikkasztók ilyen helyekre? Valamelyik leváltott polg,mester ha jól emlékszem a Klikbe kapott állást igaz végzetség nuku. van olyan falu ahol most botrány van a leváltott polg, mester (független volt és most fideszes lett megszavazva) miatt mert kiderült hogy Eu-s pénzt kapott az állítólagos térkő üzemre ill. brikettgyártásra . Persze a faluban egyiknek se híre se hamva nem is volt. Senki nem ellenőrzi!! és ez csak egy falu . mennyi ilyen lehet az országban?? (ja és a szentem most vissza akar menni vámosnak:-D)
Dr. Felipe
Holnap már milliók fogják átkozni a nevem - mondta hitler az utolsó napon.
szandokan
@tivoli: A tüntetők ezt skandálják szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.