Húsnagykereskedő cégek csalhattak el több milliárd forintnyi áfát a gyanú szerint, a cégháló egyik vállalkozása a CBA-ba szállít, a másik pedig hűtőházakba, ahonnan pedig éttermekbe, közétkeztetésbe kerül az áru. Volt olyan cégvezető, aki szerint nem kéne ebben az ügyben kutakodnunk. Az adóhatóság bevitt egy sor cégvezetőt, de míg van olyan szerencsés, aki már kinn van, mások 30 napos előzetes letartóztatásban töltik a napjaikat. Az adóhivatal egyik egysége megoldotta, amit a másik nem volt képes, közben a NAV és az ügyészség egymást hibáztatja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Érdekes megint egy buli, és megint benne van a cba, hát nem furcsa???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Az LMP büszkén beleáll... "Tiborczot bíróság elé citálja"... ...ezt bejelentvén az elnökük büszkén kürülnéz... na, mivan?

Itt ez a hír: " a nagy húsos áfacsalás" ... nost ezt meg sem hallják az LMP-ben, nemhogy beleálljanak... rajtuk röhögne mindenki, akkora pofonba szaladnának bele...
a nép érdeklődve kérdezi ezeket a nagy arcokat: na, mi van?
F_Viktor
@nemjoezigy: Írod:
"A cba egy külön téma, a cba a korrupt kormány korrupt védence."

Valamiből a CBA-nak is össze kell lopnia azt a pénzt, aminek egy részéből a fityeszt, mint pártot, s annak vezetőit "szponzorálniuk" kell.
kisangyalom13
6724 Szeged, Mars tér piaccsarnok, Csőrike 1 és Csőrike 2 Baromfibolt, vasárnap kimaradt húsok melyik Csongrád megyei éterembe kerül?
Csongrád megyei Brókerügyvéd cégnek, ebben az facsalásban mi a szerepe uraim?
m.macskosz
@kisangyalom13: Azt nem tudom, de az avatarod tetszik. :)
Desischado
Egy szép nagy család! Végtére is szorgalmasan kell az áfát és minden mást csalni, hogy több millás kocsikkal viríthassanak, és hogy a párt is megkapja a kis apanázsát! hányinger keltő, ami itt folyik!
Gyuri Géderről
"Az adóhivatal egyik egysége megoldotta, amit a másik nem volt képes, közben a NAV és az ügyészség egymást hibáztatja."
A két semmire sem jó hivatal között, vígan éli világát a csaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.