A közvilágítási tenderekben utazó Elios Zrt. kiadott egy közleményt, amiben reagálnak az elmúlt napok híreire, miszerint nagyon furcsán nőtt meg az utóbbi időben a bevételük.

Gyakorlatilag a 2009-es 8,4 milliós árbevétel 2011-re hárommilliárd fölé kúszott. Ez azután derült ki, hogy Orbán Ráhel a Facebookon kikelt magából és azt írta, ő és férje a saját lábukon állnak és nem szorulnak családi segítségre például a svájci iskola tandíja miatt.

Most a cég közleményében ezt írta:

“Érthetetlen és rosszindulatú az a megközelítés, hogy amennyiben egy cégnek bármiféle köze van a Miniszterelnök bármely rokonához kétségbe vonják munkájának tisztaságát, becsületességét és szakmaiságát.”

- olvasható a 444.hu cikkében.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alzheimer Fauna
(#2)
...Több szerénységet,​ Pistám, végy példát az apósodról! Ő például nem panaszkodik, amiért nyolc centivel áldotta meg a sors. Bölcsen elfogadta: ha ennyi, hát ennyi. És amíg másnak hosszabb van, addig a csalán sem marad veretlenül... És ez a határtalan szerénység az egész családra jellemző: köztudott, hogy a szekondlédi ötször örült a KICSINEK, hogy aztán ötször örülhessen a kicsinek... de ez rég volt, nagyon rég, nem csoda, ha azóta oly gyakran néz a fenekére, de úgy, hogy néha belekékül.
​Légy sorsodnak hálás, végy példát a NÉP-től! Ott van például az általános iskolai kémia tanárnő! A kovalens kötésről beszél, de közben a BAL agyféltekéje azon rágódik, hogy hogy fizetik ki az esedékes albérletet, de a JOBBAT endorfin járja át, hogy adójával hozzájárulhatott a "minden két falu építsen egy stadiont" kezdeményezéshez... Vagy nézd az ápolónőt, aki nem azzal foglalkozik, hogy rosszabbul él mint négy éve, hanem boldog euforikus mosollyal gondol arra, hogy a maga kis szja-jával hozzájárult a Lázár Jancsi külföldön töltött huncut kis hosszú hétvégéihez... És főleg ne feledd azt a borsodi sárgamellényes munkaszolgálatost, aki miután ledolgozta a nyolc óráját (plusz a szolgabíró kertjét is megkapálta), a minimálbértől látótávolságra (a létminimum látótávolságon kívül), ha este kényelembe helyezi magát a sámlin, akkor rád gondol... mert érzi valahol a szíve legmélyén, hogy a tőle levont adóval és járulékokkal (amiért mostanában nem kap semmit) most beszállt a menyegződbe. Egy kicsit a tanyasi aszfaltútba, egy kicsit a menyasszonytáncba (mondjuk a káposztából egy-egy tölteléket küldhettetek volna mind a kétszázezernek!).​
Tehát hagyd abba a siránkozást, légy derűlátó és igyál pezsgőt! Mert ha sokat panaszkodsz, jön a válóper… az új családodban ezt a TEK intézi… és nagyon balesetnek fog tűnni.
Ja, és egy jó tanács! Apósodra, asszonyodra telefont ne bízz! (Csak mondom.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Nem felháborodni kell, hanem bizonyítani, hogy nem sárosak.
Sorrend: NAV, ügyészség, bíróság.
Nil
Egy cég nem személy/élőlény, tehát nem tud megsértődni sem, és semmit nem tud kikérni magának.
bakegya
@Gyuri Géderről: de melyik,a szövetrséges állami független bíróság, USA,vagy baráti alapon A DÜLEDEZŐ EU MELYIK ÁLLAMÁBAN-mert hogy PUTYIN csakkk jópénzért vállalná be az biztos!-a magyar mint tudjuk,Vida nagysáddal együtt ivott orbánnal,lévaival már huszon évesen is,a POLT mint tudjuk a gundiba jár velük egy kocsmába,a bíróságon-hát addig a mentessége révén sose jut el...
panellproli
Ez a maffia kormány sajátja. Minden legalizálva van, nehogy később számon lehessen kérni bármit is. Ezen országlás alatt az összes uniós és pályázati pénz csak a családtagoknak és a csókosoknak jut, bizonyítsa be vaklaki hogy nem pályázat útján jutott hozzá.Csak az a baj, hogy ez mind előre lezsírozva.y A többi meg pofa be.- De reméljük hogy ennek hamarosan vége!
orogordog
"Gyakorlatilag a 2009-es 8,4 milliós árbevétel 2011-re hárommilliárd fölé kúszott"
2014. ben újra választották a fideszt! Valaki nem fér hozzá a fazékhoz azért lázad.Bolond nép meg megy utána. Csak a követők ezután is minimál bérért dolgoznak.
Senara
Viszont válasz , beperelek mindenkit ..."miniszterelnök bármely rokonához kétségbe vonják munkájának tisztaságát, becsületességét és szakmaiságát.” tegyünk bele egy kis csavart ...mert nem a munka tisztaság , szakmaiság a lényeg ... mint régen ott is benne volt a csavar. igen azt biztosan mondtam, a nem közgyűlésen , nyugodtan pályázzunk , "Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.