Gyakorlatilag a nyíregyházi beruházások jelentős részét egy jól behatárolható, rendkívül szűk kör tartja kézben. Hozzávetőleg hat-nyolc ember, akik irányítják a várost is. Nevek, kapcsolatok, bizonyítékok arról, hogy a közbeszerzéseket miként manipulálják, hamisítják meg az adatokat, vagy hogy a fekete foglakoztatás és a munkavédelmi törvények be nem tartása a hatóságok hathatós segítségével történik. Nyíregyháza a korrupció melegágya.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mindzsi
Azért - talán - még nincs minden veszve, mert akadnak segítőkész emberek, de azok kizárólag a közép osztályból és az egyszerűbb emberek közül valók.
Nem tudom igaz-é, de a mai állapotokat tekintve nem kételkedem benne:
a jótékony adakozók 3/4-e egyszerű - néha szintén segítségre szoruló - kispénzű ember
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mindzsi
@m.macskosz: nem provokállak, mert direkt odaírtam:
"ez kideríthetetlen, mert a vándorló népek keveredtek más fajtákkal leginkább..."
Ha egy népcsoportot kollektíven lenéznek, akkor az a MAGYAR, akik pedig hovatartozásuknak köszönhetően a legtöbb emberáldozatot adták a történelem során, az a kereszténység!
punktum...:)
Mindzsi
@m.macskosz: egy katolikus paptól hallottam egy nagyon érdekes kinyilatkoztatást a Lánchídrádióban (majd kikeresem az arhívumból, mert meg is magyarázta):
"AZ EMBERISÉG ELLENI LEGNAGYOBB TÁMADÁS A FELVILÁGOSODÁS VOLT"
Még ne cáfold meg (mindjárt próbálom előkeresni), az erkölcsiségre utalt
m.macskosz
@Mindzsi: Most nem tudom meghallgatni, majd reggel otthon, ráérsz kikeresni, kösz.
bakegya
@Mindzsi: egy örmény barátommal nemrégiben-éppen ebben a témában hasonló tartalommal beszélgethettem el-ő pl. jobban rálát a mi történelmi multunkra mint sok magyarkodó akik ma itt mint földobott kőre ugatva csaholnak...a családfám 1200-tól névre dátumra ismerhetem-de ma ,már én sem tarthatom magam tisztán magyarnak-pedig, anyai ágon még a keresztneveink elő és utónévvel, a mai napig is hagyomány szerint tartva vannak-most itt nem éppen témába vágó-de ha már a beszélgetésetek fonalába vágtam -elmondom neked-magam részéről a nacionalizmust ,mint politikai értékkovácsolásra való felhasználóit a legveszedelmesebb fegyver-kufároknak tartom a mai életterünk megrontói-virágnyelven szólva ha a szar kerül felülre azt igen nehéz eltakarítani.
Mindzsi
@bakegya: erről az jut eszembe, hogy áradásnál is mindig szar jelenik meg először a víz felszinén :)
bakegya
@Mindzsi: na látod-ezért nem fürödtem én soha sem a DUNÁBAN-nekem a Balaton a riiiiiiiiiiiiiiivéra...-legfeljebb lábat mostam a parton töltött negyven év alatt. A látványával viszont elbűvölt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.