Valószínűleg fizetőssé válik januártól a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljához vezető útszakasz is – számolt be a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE).

Ezt írják a Facebookon:

"Figyelem! Fizetős lesz a 4-es út bevezetője is! Sőt, ha jól látjuk a Ferihegyi repülőtér 2-es termináljához is matricát kell venni. Bizony, az a két kis fekete pötty ott a 4-es és a 400-as út csomópontja (Vecsés-nyugat) illetve a reptéri leágazás."

A hvg.hu megkérdezte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatát is, ahol a kérdéssel kapcsolatban a munkatárs azt közölte, hogy ha ezt a szakaszt is pirossal jelölték a részletes térképeken, akkor az is fizetős lesz, majd később hozzátette, valóban szükség lesz megyei matricára (vagy a régi, ismert matricára) ezen a szakaszon is.

Matrica kellhet, ha ki akar jutni Ferihegyre

A repülőtér ügyfélszolgálatán azt közölték a lappal, semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptak arról, hogy fizetős lenne ez a szakasz

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Mert nem kell röpködni a nagyvilágba!

Itt a sok szép stadion, dalkör, Zalakaroson a bugyogtatós víz, rengeteg szép hely, oda köll menni, nem Londonba meg az isten tudja hova, mindenféle liberálkapitalista romlott idegen országokba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Mert nem kell röpködni a nagyvilágba!

Itt a sok szép stadion, dalkör, Zalakaroson a bugyogtatós víz, rengeteg szép hely, oda köll menni, nem Londonba meg az isten tudja hova, mindenféle liberálkapitalista romlott idegen országokba.
73
Ez már tényleg agyrém!A Kaposvári elkerülő,a M86-os nem lesz használva.Az M0-on csak Bond autóval lehet majd közlekedni.Mocskos,népnyúzó banda!
F_Viktor
Na ja, elhisszük a fityeszes kommunikációt, tényleg jól járnak az autósok a megyei sz@rsággal!
Az ebből remélt 6 milliárdos bevételt az autósok helyett melyik Orbán-oligarcha fizeti be a büdzsébe? Mészáros, Simicska, Garancsi...???
kamazuka
@73: Elébb is boldog újévet kívánok!
Zimányban lakom.Ha kaposfüredre szeretnék eljutni,akkor eddíg a 61-es kaposvári gyorsforgalmi úton tehettem meg,vagy a Deseda horgász úton,de az keskeny és csak 40-el lehetrajta menni.vagy a városon keresztűl körbe.Most hogy fizetős lesz,agyrém.Dolgozni is az elkerülőn szoktam járni,most majd a városon keresztűl kényszerülök.Toporáron szoktam felhajtani,akkor is ha a hegyre megyek ki,mert az meg Taszár felé van.Most tél van a kocsira vegyem meg?Tavasszal meg mindjárt a motorra is?Balek elek nem én vagyok.
Azt mondták a fullitikusok,hogy nem készűlt előzetes hatástanúlmány.Kérdezem a városon most megnövekedő gépjármű forgalom,mennyivel növeli majd a n02 kibocsájtás által a levegő terhelést?Ha ezek normálisak akkor az én f..om diplomata!
madlaci
Nem kell megijedni, hamarosan majd kiterjesztik a matricát a sima főútvonalakra is, és akkor majd mindenkinek fizetnie kell.
Rumcájsz
@madlaci: Sőt minden útra ki fogják terjeszteni!
Az autós társadalom egy igazi fejős tehén ebben az országban.
Regisztrációs adó, jövedéki adó, súly adó, biztosítási adó,
Rekord nagyságú átírási illeték,
Vagyonadó gépjárművekre,

Van még valami? Folytasd légyszives!

Mikor is lesz az előrehozott választás ideje?
tivoli
@Meine Ehre heisst Treue: ma, 13:44
Helyes, így rengeteg üzemanyagot is és matricadíjat is megspórol.
F_Viktor
@madlaci: fityeszes forrásom is ezt említette novemberben, ha már kiépítették az e-útdíj rendszerét, azt hamarosan alkalmazni fogják személygépkocsikra is.
Fradigege
A repülőtér ügyfélszolgálatán azt közölték a lappal, semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptak arról, hogy fizetős lenne ez a szakasz.

Nem is fognak. A reptérnek semmiköze a közútakhoz. Ez a minimum indoklás. Naív banda. Aki megveszi a matricát, az is lepippantja magát. Ahogy elhagyja a fizetős útszakaszt beállhat a városban a sor végére araszolni. Az üzemanyagárban mindigis benne volt az útalapdíj. Fizessen, aki a cigányra szavazott. Én nem. Én magyar vagyok. Magyarországon pedig én vagyok otthon, nem a felcsúti lókupec.
Manhattan
Lelki szemeim előtt látom a sok balesetet, a tolató autósokat, amint próbálják elkerülni a fizetős szakaszokat, de véletlenül mégis rámentek.
A legbosszantóbb az a hülyegyerekeknek való kommunikáció, hogy a fizetőssé tétellel spóroltak az autósoknak!
73
@kamazuka: Ezek szerint nem csak én látom így a dolgokat.A búékot köszi,és viszont.Én a jövő évre nem így kívánok minden jót.Hanem;boldogú(l)j!
Desischado
Jobban járunk ha sürgősen beszélünk Aladinnal és Harry Potter-el, sziveskedjenek repülő szőnyegeket, és seprűt kölcsönözni a magyar állampolgároknak. Mi a nyavajáért nem kell még fizetni ebben a bolondok házában?!
gizineni
Egyet nem értek, ez a "GOMBÓCJANKÓ" hogyan tud erkölcsileg ennyire mélyre
süllyedni?
yazo64
@Desischado: Arra meg kivetnék a légifolyosó adót...
Desischado
@yazo64: Hát... tartok tőle, hogy igazad van. ezek lassan már a levegővételt is megadóztatják! Egy szippantás: egy forint. Hogy a ragya csipkézze ki azt az azbeszt vastagságú képüket!
mate03
@tivoli: De lehet vándorbottal, gyalogolni is ugye!? Csak már látnám hogy a bégetőkkel együtt el gyalogolnának a pics á-ból a pics b-be!
tivoli
@mate03: Eszembe jutott még egy lehetőség! Pics b-ből, pics á-ba. :-))
nezelodo
Kell a pénz, és bármennyi sarcot beszednek, vasvilla virágzásig, még több kellene. Lefogadom, majd hat hónap múlva ha ez sem lesz elég, legfeljebb azt mondják, ez csak a külső sávra szól, aki a belsőre is menne az duplán fizet. Ezektől a cigánykodóktól még ez is kitelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.