Valószínűleg fizetőssé válik januártól a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljához vezető útszakasz is – számolt be a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE).

Ezt írják a Facebookon:

"Figyelem! Fizetős lesz a 4-es út bevezetője is! Sőt, ha jól látjuk a Ferihegyi repülőtér 2-es termináljához is matricát kell venni. Bizony, az a két kis fekete pötty ott a 4-es és a 400-as út csomópontja (Vecsés-nyugat) illetve a reptéri leágazás."

A hvg.hu megkérdezte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatát is, ahol a kérdéssel kapcsolatban a munkatárs azt közölte, hogy ha ezt a szakaszt is pirossal jelölték a részletes térképeken, akkor az is fizetős lesz, majd később hozzátette, valóban szükség lesz megyei matricára (vagy a régi, ismert matricára) ezen a szakaszon is.

Matrica kellhet, ha ki akar jutni Ferihegyre

A repülőtér ügyfélszolgálatán azt közölték a lappal, semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kaptak arról, hogy fizetős lenne ez a szakasz

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Mert nem kell röpködni a nagyvilágba!

Itt a sok szép stadion, dalkör, Zalakaroson a bugyogtatós víz, rengeteg szép hely, oda köll menni, nem Londonba meg az isten tudja hova, mindenféle liberálkapitalista romlott idegen országokba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@Desischado: Arra meg kivetnék a légifolyosó adót...
Desischado
@yazo64: Hát... tartok tőle, hogy igazad van. ezek lassan már a levegővételt is megadóztatják! Egy szippantás: egy forint. Hogy a ragya csipkézze ki azt az azbeszt vastagságú képüket!
mate03
@tivoli: De lehet vándorbottal, gyalogolni is ugye!? Csak már látnám hogy a bégetőkkel együtt el gyalogolnának a pics á-ból a pics b-be!
tivoli
@mate03: Eszembe jutott még egy lehetőség! Pics b-ből, pics á-ba. :-))
nezelodo
Kell a pénz, és bármennyi sarcot beszednek, vasvilla virágzásig, még több kellene. Lefogadom, majd hat hónap múlva ha ez sem lesz elég, legfeljebb azt mondják, ez csak a külső sávra szól, aki a belsőre is menne az duplán fizet. Ezektől a cigánykodóktól még ez is kitelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.