A KEHI rágalmazás miatt feljelentette Hadházy Ákos LMP-s szakszóvivőt.

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentést tett Hadházy Ákos LMP-s szakszóvivő ellen, aki egyebek mellett azt mondta, a közpénzek elköltésének ellenőrzésére hivatott intézmény is sikeresen tünteti el az uniós pénzeket. Hadházy Ákos egy olyan beszerzés részleteit ismertette, amelyben 17 millió forintot költött el a Kehi szervezetfejlesztési tanulmányok készíttetésére, és amelyre mindössze két, a témában referenciával nem rendelkező céget hívott meg.

A KEHI szerint az Államreform Operatív Programban 27 millió forint uniós támogatást nyertek el szervezetfejlesztésre, amellyel a jogszabálynak megfelelően elszámoltak. Állításuk szerint nem igaz, hogy 17 millió forintot költöttek tanulmányokra, nem két céget hívtak meg, hanem hármat, ezek rendelkeztek referenciával, és az sem igaz, hogy a projekt egyetlen eredménye egy háromoldalas elnöki utasítás, mivel csak a projekt eredményeiről szóló összefoglaló 28 oldal terjedelmű.

A KEHI jelezte továbbá, hogy a megkötött valamennyi szerződés nyilvános: teljes terjedelmében megtalálható a KEHI honlapján, ezért merül fel a gyanú, hogy Hadházy Ákos szándékosan, a KEHI lejáratása miatt állított valótlanságokat.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kehi-t nem kell lejáratni már lejáratta saját magát...
Dr. Felipe
Kedves kehi, nem jelentgetni kell hanem pontosan elszámolni a közpénzekkel hogy mire is ment el a lóvé.
coni
Nemrég azzal ejtették a vádat a fideszes szóvivő ellen: ő csak kommunikálja pártja véleményét és nem a saját véleményét mondja ezért nem elítélhető.
Bár ez esetben egy alapos nyomozás nem ártana, ki tudja ki mondott igazat.
Toby
Amikor egy kormányzati szutyokhalmaz mosakodik, ott valóban sár van !

Egyébként mi az oka, hogy szinte 99 %-ban úgy kell kiperelni minden nyalóka csürhe alakulatból a közérdekű adatokat ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.