Magyarországon 11 nap alatt 31-en fagytak meg, és ezzel 76-ra emelkedett a fagyhalál áldozatainak száma október eleje óta.

A Magyar Szociális Fórum közlése szerint október eleje és december 28. között 45-en, a december 29. és január 8. között eltelt 11 napban pedig 31-en szenvedtek fagyhalált. A legutóbbi 31 áldozat közül 14-en saját fűtetlen otthonukban hűltek ki, a szabad ég alatt tízen hunytak el. Kórházba szállításuk közben, illetve utána heten haltak meg, mert már nem tudtak rajtuk segíteni. A 31 megfagyott ember közül a legfiatalabb 41 éves, a legidősebb pedig 92 éves volt, hét nő volt köztük.

2015. január 8-ig összesen 34-en a szabad ég alatt haltak meg, 26-an saját fűtetlen otthonukban, 16-an pedig kórházba szállításuk közben, illetve kórházba érkezésük után. Az elhunytak közül 13-an nők. A 76 megfagyott személy közül a legfiatalabb 36 éves volt, a legidősebb pedig 92.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ez a tény miért is nem érdekli a két ájtatoskodó manót,a " családok őrzőjét",a vasárnapi zárva tartás szorgalmazóját,a párttagsággal nem rendelkező KDNP-s haragos petikét,és a semmilyen zsótikát ? Erre nincs törvény javaslatuk,csak ahhoz hogy a családok belső dolgaiba turkáljanak!

A legfőbb kérdés,hogy ugyan már miért is nem kampányolnak,hogy ez ne fordulhasson elő.A sokat szidott Kádár rendszerben csak azok fagytak meg,akik berúgva feküdtek egy havas árokba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"Hol vannak most a fideszesek? A kdmp miért hallgat? És orbán mit szól ehhez?"

Ők, akiknek még tüzelőre sem telik, nem jó adófizetők, őket már fejni nem lehet tovább, tehát értéktelenek, hulladékok számukra. Mert minden ember annyit ér... amennyi adóforintot ki lehet belőle préselni.
Desischado
@F_Viktor: Fújom a szokásos mantrát, Viktor. Sajnos, igazad van. Az, hogy a humanizmus hol marad, az ő esetükben nem szempont, mivel nekik az nincs.
mate03
@Desischado: Miért?Mikor voltak ők humanisták?
Bercifiu
Szilárd elvtárs! Ezt is a rezsi csökkentés eredménye.
F_Viktor
@Desischado: Orbán utalja, a többieknek pedig utálniuk kell a magyarokat.
Orbán nem felejti el soha 2002-t.
Desischado
@mate03: Azt sem tudja a humanizmusról, hogy eszik e vagy isszák!

@F_Viktor: Az biztos! Ezért fél, hogy elveszti a hatalmát, már pedig előbb utóbb bukni fog. Egy diktátor sem húzta még a végtelenségig! Csak mi is kibírjuk addig, amíg eljön ez a nap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.