Magyarországon nem a korrupciót elkövetők, hanem a korrupcióról hírt adók kerülnek a bíróság elé – írja az Átlátszó annak kapcsán, hogy a NAV egymillió forintra perli a lapot egy tényfeltáró cikk miatt.

Azt írják, hogy bár a NAV soha nem kért sajtóhelyreigazítást és sokszori megkeresésre sem nyilatkozott az áfabotrányról és egykori munkatársai súlyos állításairól, most a jó hírneve megsértése miatt perel és milliós kártérítést követel.

Orbán Viktor egyelőre nem, de Vágó Gábor végre bíróság elé kerül

A lap Vágó Gábort kérte fel igazuk nyilvános képviseletére a per során.

Az egykori LMP-s politikus rögtön a cikkben felteszi a kérdést: Egyáltalán mennyire jó a hírneve az adóhatóságnak a feltáratlan milliárdos áfacsalások, az érdemi belső ellenőrzések elmaradása, a folyamatos sunnyogás, a csúcsvezetők diplomáciai botrányba keveredése és egymásnak ellentmondó nyilatkozataik után?

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Van egy olyan érzésem, hogy azért volt eddig kuss meg elterelés, mert a nyomokat tüntették el és most hogy megszabadultak a bizonyítékoktól, már mehet a pereskedés. Mégis ki ellenőrizné le a NAVot, hogy "Hoppá hiányzik pár adat...". Ugyan már. A fidesz maffia behálózta az egész tetves országot, tisztességes ember itt nem érvényesülhet rendesen. Ez az ország halálra van ítélve...és a fidesz a hóhér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Kétharmadot soha nem szabadott volna adni egy pártnak.
mate03
@Desischado: Amíg ebben az országban Pintér Sándor a főrendőr,Polt Péter a legfőbb ügyész!Ne várja senki az igazságszolgáltatást!
egyedül
Az egész bandát nem Bíróság elé hanem egyenest börtönbe kéne vinni aki ennyi embert nyomorba dönt az bűnöző!
nevemnick
@1magyar: volt már egy pártnak kétharmada '94-98 között, de ennyire nem élt vissza vele.
brutus
@nevemnick: ...enyhen szolva inkabb sehogy sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.