Bemutatjuk, hogyan kellett volna kinéznie Orbán Viktor és Jean-Claude Juncker kézfogásának a köztévé híradójában.

Tiszteletet Orbán Viktornak!

Több tiszteletet Orbán Viktornak!

forrás: ripliberalisdemokracia.tumblr.com

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Valójában így is volt, én láttam!!! Csak Gyurcsány utasítására hamisította meg a mocskos libsibolsi sajtó!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Valójában így is volt, én láttam!!! Csak Gyurcsány utasítására hamisította meg a mocskos libsibolsi sajtó!!!
világlátó
Igen ezt Gyurcsány Ferenc tervezte, szervezte, koreografálta, rendezte. Zenéjét szerezte Gyurcsány Ferenc , fővilágosító Gyurcsány Ferenc.

Azért ez nagyon jó üzenet a hazai hatalompártnak is, a magyar társadalomnak is.Nem kicsit ! Nagyon !
Mobil123
jaj anyám!!! A facebookon megjelent a gyökér kovács emőke :-))
73
A tiszteletet ki kell érdemelni.viktorkánk a kötelet érdemelte ki!
papa.49
Köztévé. ,,álmodj királylány, a mesében oly szép volt,,...
tivoli
@világlátó: ma, 16:31
Bizisten nem gondoltam volna, hogy a mi Gyurcsink ekkora polihisztor. Holott még a szöllészeti diplomája se lett meg! :-))
tivoli
Szerintem valójában így történhetett ahogy ezen a vidin van, mivel Orbánnak szokása zsebre dugott kézzel álldogálni. :-))
világlátó
@tivoli: Nem értettél meg. Csak azt szerettem volna jelezni, nem tud ő főméltósága megmenekülni Gyurcsány Ferenc szellemétől.
Amúgy nem attól lett ő Gyurcsány Ferenc hogy szőlészettel kapcsolatos a főiskolai diplomája.
Orbán Viktor sem attól lett Orbán Viktor hogy van egy jogi végtettsége.
Nem tudom mennyire vagy jártas szakdolgozat készítésben, de ajánlom nézz körül egy kicsit. Még ma is igaz, hogy válassz témát, nézd meg az egyetemi katalógust, minden hasonlót vegyél ki, nézd át, ollózd ki, igazítsd össze, tegyél közé néhány saját gondolatot / ha van /, gépeltesd le, vidd el a konzulensedhez, próbáld eladni az anyagot, majd az utasításainak megfelelően egészítsd ki, formáld kerekre, írd össze az összes forrásmunkát, pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, vigyázva írd meg a lábjegyzeteket, köttesd be és add le. Hogy meg kell védeni ? Igen, de csak ha tök hülye voltál a szóbeli vizsgán és a szakdolgozatoddal próbál a vizsgabiztos átlökdösni a 2 -es érdemjegy magasugró lécén. Ezt a munkát el kell végezni és kész. Nem volt fontos, más irányba fordult a végzős diák, de ezt a dolgozatot össze kellett hozni.
Ezért van a könyvtárban sok ilyen dolgozat a vitrinekben és a cd.tárakban. Arról is tájékoztatlak, számtalan kitünő, értékes dolgozat oda sem kerül, mert az egyetemi tanárok, professzorok ezeket kiemelik, mert jobb sorsra érdemesek. Megint más dolgozatok alapul szolgálnak készítőik doktori diplomamunkájának, értékes eredményekkel javítják tudományos életünk színvonalát. Hát ennyit a szakdolgozathoz. Gyurcsány Ferenc persze nem polihisztor. Egy ember, aki a politika iránt vonzódott, volt elképzelése, tehetsége, kellett volna egy kitünő munkatársi gárda, tisztességes mszp.-sek, de ehelyett amatőrök, kontárok, karrieristák és tolvajok közé keveredett, majd amikor megálljt parancsolt, eladták kilóra. Persze, ebben a csúnya afférban voltak az eladók és voltak a vevők. De amint látod az eladók árulók voltak, az árulók pedig általában a süllyesztőben végzik.
kisangyalom13
Kedveseim megdöbbentő XXI- században, Brüsszelben normális ez az ember, aki egy miniszterelnököt így húzza?
Hajléktalant nem húzgálják ilyen módon, miért nincs etikai bizottság, akik azonnal felmentenék ilyen modortalan politikust?
lajospapa
@világlátó: Szépen foglaltad 19:38-ban. Grat.
tivoli
@világlátó: ma, 19:38
Azt azért be kell látni, hogy igen szorgalmas tanuló volt, ki is kupálta magát már-már professzori szintre. :-))
Yoda69
Az igazsag az, feltoroltek orbannal a padlot brusszelben, de rendesen.
mate03
@világlátó: Gratulálok! Remek volt.
világlátó
@tivoli: Igen, meglehetősen művelt emberré vált. Mint ahogy mi sem zártuk be szürkeállományunk kapuját. Rengeteget tanultunk eltelt éveink során. Te is , én is sokan körülöttünk. Azt azért vedd figyelembe, hogy Te sem, én sem kerültünk a politikai elit látómezejébe. Gyurcsány Ferenc viszont oda jutott. Hamar átlátta a helyzetet és történt ami történt. Medgyesi nagyon megbántódott, de ő egy született úriember. Nem tudom mi és hogy történt. Azt sem, hogy azt ami történt én itt hogyan értékeljem. Valami hirtelen megkönnyebbülés érte az akkori baloldalhoz kötődőket. Külföldön voltam, ott hívtak fel és tájékoztattak. Azt hiszem én is örömmel vettem.
Aztán amikor sikerre vitte a kampányt, akkor azt hiszem kalapot emeltem neki. Az öszödön történtekről már többször írtam itt, most is azt állítom, mint eddig, a magyar politikai élet legaljasabb cselekedete volt ami történt. Nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc rendkívül nehéz helyzetbe került. De amint látod, nem vált politikai halottá.
Hogy mi lesz vele, ezt sem tudjuk. Vívja meg a maga harcát, van még ideje bőven, nem ő lesz az első és az utolsó sem, aki hol a pokolban, hol a menyországban kellett legyen.
Eszes, jó üzletember, / nem tudták tönkretenni / közkedvelt médiaszereplő, szellemes, kedélyes, nyelveket beszél. nem papírból szónokol, sok külföldi politikussal tart jó kapcsolatot, még akármi is lehet. Orbán Viktort is jól fogadta a társadalom, nagy reményeket fűztek hozzá. Sokak reményét valóra váltotta. Az egyre gyarapodó többségét nem. Vívja meg szabadságharcának utolsó szakaszát, aztán Világosnál tegye le a fegyvert. Majd a FIFA elnökeként látogasson el néha Magyarországra is.
kata53
Egy nagy büdös lóf@szt, de nem tiszteletet ennek a senkiházinak!
Strassnoff Ignác
Felénk a tiszteletet kiérdemelni szokás...
"Megállítom Junckert, mert megígértem a választóimnak."
Orbán Viktor
Hmmm... Vitya, erre még úgy nézem gyúrni kell egy kicsit. Vagy hízni, az jobban megy. Ha majd egy disznó helyett kettő leszel, hátha nem tud elrángatni. :))))
Rumcájsz
Az eredeti videó jobb! :)

Miért Gyurcsányoztok?

Azelmúltnyolcév... :)
tivoli
@világlátó: ma, 10:20
Én elismerem és kedvelem Gyurcsányt elszántságáért, kitartásáért, mint ahogy már itt többször is leírtam, mint ahogy azt is, hogy ettől függetlenül nem akarnám még egyszer minielnöknek. És Orbánt sem akartam volna, már 2010-ben sem. Annak idején zengett a Gyurcsány takarodj, az emberek hatalmas többséggel kívánták a pokolba, mert regnálása alatt tovább csökevényesedett a rendszerváltás eszméje. Egyértelművé vált, hogy csak egy bizonyos réteg minielnöke volt, szemben az Antalli eszmével, aki 15 millió magyar miniszterelnöke kívánt lenni.
világlátó
@tivoli: Valóban így volt, nincs ebben vita közöttünk. Megnyerő volt a lendülete, de ami igaz, igaz. Antall hitvallása nagyon szimpatikus volt, de látod mivé lett? A határainkon kívül rekesztetteket is szétdarabolta a fidesz. Tőkés ehhez kollaborált rendesen. Súlyos erkölcsi károk keletkeztek. A gyalázatos népszavazás is Gyurcsány idején és személyes felelősségével tovább rombolta Antall elképzelését. Ő is hibázott , de ő már nincs, ne bántsuk. Ha ez a kerekasztal odáig jutna, hogy nem csupa félreállított, megsértett, besározott ember adná a tagságát, hanem az ország minden tájáról, vidékéről, minden népcsoportjából, minden felkészültségű és végzettségű, koru, nemü, felekezetű, megélhetési helyzetű embercsoport legalkalmasabb tagjai alkothatnák a kerekasztal munkacsoportjait, talán kialakítható lehetne egy vízió a - hogyan tovább - feladatairól. Naív elképzelés, sokáig tart, se vége se hossza a vitáknak, veszekedéseknek, mondhatod és mondhatjátok. Ez igaz. Népünket olyannyira lebutította és egyben türelmetlenné, agresszivvé, frusztráltá tette a mindent átpolitizálás gyakorlata, hogy valóban csak egy össznépi veszekedés lenne ebből. De valami akkor is elkezdődött. Ha okosak, előrelátók, bezárkóznak és nem adják el a gondolatokat, terveket a médiáknak olcsó népszerüségért cserébe, talán lehet előállni egy tervezettel, amit előre felkészített mediátorok útján kell kivinni a társadalom legszélesebb rétegei közé, hosszas és normális mederben tartott társadalmi vitára.
Szinte újjá kell születnie ennek a nemzetnek. Szerencsénkre az alap még adott. A Kárpát medence, a termőföld, vizeink, termelési hagyományaink, történelmünk dicsőséges korszakai és nagyjaink, a magyar kultúra, a körülöttünk élő nemzetekkel, ahol sok százezernyi még mindig magyar él és hidat képez a sokszor ellenséges politikai áramlatok és a magyar nemzet jószomszédságra törekvő szándék között .
Vannak még sokan, akiket nem fertőzött meg a hamis és hazug politika, akik érdemesek a felkérésre.
evacica
A tiszteletet ki szokták érdemelni, és nem parancsszóra adni! Ez vonatkozik Orbánra is, aki sajnos nem tudja kivívni magának a tiszteletet viselkedésével és politikájával!
tivoli
@evacica: ma, 17:59
Sokan tisztelik Orbánviktort nemzetközi viszonylatban is, s ez akkor is igaz, ha az itt kommentelők a tényt nem hajlandók tudomásul venni.
evacica
@tivoli: Azért nem jelenik meg valamit magára adó külföldi politikus vele se képen sem máshol. Kizárólag a kötelező eseményeken találkoznak. Sajnos Orbán szavahihetősége megkérdőjelezhető!
világlátó
@tivoli: A nemzetközi politikai , de egyáltalán a kapcsolatokban a kötelező tisztelet akkor is kijár az egyes országok vezetőinek ha arról egyébként nem beszélhetünk. Lehet egy országos vezető otthon a saját országában hétpróbás gazember, de ha a szövetségeseivel korrekt és aktív együttműködő, akkor a szövetségesek szemet hunynak a belső ügyei felett, - mondván, - oldják meg otthon maguk között . Ha azonban belepiszkít a szövetségesek tányérjába, az már nem elfogadható. Én személy szerint, kikérem magamnak, hogy olyan otrombaságokat kövessenek el az ország vezetői, mint amilyeneket a közelmúltban láthattunk . Én visszautasítom a kettős beszédet, mert nem akarom szégyellni magam akkor, amikor tudomásunkra jutnak a meggondolatlan, faragatlan, sértő megjegyzések személyekre, szervezetekre, politikai csoportosulásokra, érdekcsoportokra. Különösen akkor tartom megbocsáthatatlannak az ilyen magatartást, amikor euró százmilliók lehívása közben vagyunk.Ha a magyar miniszterelnöknek nem tetszik a részvételünk a szövetségi rendszerekben, tárja fel azok fogyatékosságait, keresse fel a szövetségeseket és tegyen javaslatot a javításra, módosításra. Vegyen részt annak megvitatásán, majd itthon tájékoztassa a parlamentet és az ország közvéleményét a helyzetről és vesse fel az alternatívákat.
Ez a tisztességes megoldás. Nehezményezhetik ezt egyes szövetségesek, de azt nem mondhatják, hogy inkorrekt volt a probléma felvetője. Csak akkor kap itthon és külföldön tiszteletet és elismerést egy miniszterelnök ha úgy viselkedik mint egy államférfi. Ezt a mi miniszterelnökünk már elvesztette. Én is, mások is örülnénk, ha tisztelet és megbecsülés övezné az ország miniszterelnökét.Sőt én elvárom tőle, mint egy magyar állampolgár.A tények felsorolása hiányzik talán? Hát szedjük össze.
tivoli
@világlátó: ma, 19:09
A megítélés mindig szubjektív.
Hogy valakit tisztelnek-e vagy nem, nagyban függ az elvbarátságtól. Meg az érdekcsoportoktól.
Yoda69
Ismet letiszteltek rendesen a taho barmot. Jot rohogtem rajta. Szerintem fel se fogta a felkegyelmu.
Mobil123
@tivoli: 18:03 És ki ?? Putyin? Kim Dzsong? :-)))
tivoli
@Mobil123: ma, 19:27
Meg a lengyelek, a románok..
kukac50
A tiszteletet nem kérni kell!
Nem kell érte harcolni, Úgy kell élni, dolgozni,hogy kiérdemeljük!
Nil
@tivoli: Antallt nem lett volna szabad megválasztani-elcseszte a rendszeváltást nem kicsit- nagyon és apártot is. De hát beteg volt- Isten nyugtassa. Azonban ennek isszuk alevét azóta is.
Gyurcsánynak azért kelet elmennie mert tiszta vizet akart önteni a pohárba- és úgy látszik a fidesz féle zavaros jobban tetszik a népnek - mindenesetre mélyen hallgatnak és tűrnek.
Gyurcsányt azért lehet tisztelni mert bár tudta hogy belebukhat a kezdeményezésébe mégis megtette az első lépést egy normális Magyarország felé - bízott a társaiban - nem kellett volna
Ov-t nem lehet tisztelni - valamikor lehetett - mert minden tette amióta hatalmon van/volt a nép pusztulását/elvándorlását hozza magával

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.