Ahelyett, hogy ez állami haszon lett volna. Az Index utána járt a részleteknek.

A letelepedési kötvénnyel gyakorlatilag bárki bevásárolhatja meg Magyarországra, így az EU-ba is. Feltéve, hogy van rá 250 ezer eurója (77,5 millió ft).  Ha van, akkor először magyar tartózkodási engedélyt kap, majd félévre rá letelepedési engedélyt is. Bár korlátozások így is vonatkoznak rá, de vízum nélkül fog tudni utazni a schengeni övezeten belül.

A letelepedési kötvény értékesítését nem az állam végzi, hanem a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság által kijelölt, egyébként offshore hátterű cégek. A cégek ügyfelenként 23 millió forintot kasználnak.

Pár napja a fideszes Kósa Lajos is úgy gondolta, hogy a letelepedési kötvények értékesítését államostíani kéne, ám egy napra rá meggondolta magát.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
51 milliárd forint lenyúlásához segédkezet Simon "piti 300 milláért bilincsben ! Arrogáns itt 51 milliárd , számoljuk hozzá V kerületi ámokfutását . a dédunokájának a dédunokájáig sem tudnák leülni a büntetést ami jár neki
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@Főlökött: Jó akkor elolvassuk még egyszer .
Dr. Felipe
Hú mennyit fog ezért kapni a kis gané ha végre lesz független ügyészségünk.
nezelodo
Na tessék, lehet csodálkozni, miért halt meg a rendőrautóban a konkurencia!? Hogy hová fognak ezek fejlődni ha hagyjuk őket?! A rég meghalt rabszolga kereskedők forognak a sírjukban, hogy ez nekik nem jutott eszükbe!
volvós
@Főlökött: 13:39

A képen Tonyót összetévesztettem az Állatkertben levö
hatalmas varangyos békával... Hát Cilikének van gusztusa ...
Persze van az a pénz...
Toby
Amióta a kutyámat rogánnak hívom, állandóan belerúg valaki...
mekkelek
Amíg az "elmúttnyócév" offshore-ozott - ehhez képest aprópénzért - addig nemzetellenes bûntett volt, de ezek nemzetivé tették, talán hungarikummá is fogják nyilvánítani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.