Ilyen pletykák is felröppentek a 444 újságírója szerint.

Baló György műsorának szerdai adásában a Met Zrt. képviselője, Lehőcz Balázs és Magyari Péter újságíró beszélgetett Magyari januári cikkének apropóján. A cikk azt fejtegeti, juthatott-e a cég indokolatlanul nagy nyereséghez állami támogatással. Az adás végén az újságíró azzal zárta szavait, hogy ő először az Orbán-Simicska háború kapcsán hallott a Met Zrt. gázbizniszéről. Ugyanis állítólag léteznek olyan feltételezések is, amelyek szerint Simicska azért orrolhatott meg a miniszterelnökre, mert kihagyta az üzletből.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Miért is kell tagadni azt, hogy megrövidítettek bennünket 55 milliárddal, az egyik évben ? Sőt folyamatosan... A Met Zrt. képviselője érdemben nem mond semmit, csak hogy Ők milyen ügyesek...

De felvetődi akkor a kérdés, miért is kell nekünk a MVM, ha feladatát nem tudja megoldani ?

Már bocsika, de akkor ennyi erővel én is vehetnék több millió köbméter gázt olcsóbban, majd az EON-nak eladom 30 Ft nyereséggel köbméterenként / oroszok általi áron /. Na így nem nehéz milliárdossá válni, mindezt kormányzati dotációban.
Még kérdezik, hogy hol a korrupció...:) Vicces fiuk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Főlökött
Miért is kell tagadni azt, hogy megrövidítettek bennünket 55 milliárddal, az egyik évben ? Sőt folyamatosan... A Met Zrt. képviselője érdemben nem mond semmit, csak hogy Ők milyen ügyesek...

De felvetődi akkor a kérdés, miért is kell nekünk a MVM, ha feladatát nem tudja megoldani ?

Már bocsika, de akkor ennyi erővel én is vehetnék több millió köbméter gázt olcsóbban, majd az EON-nak eladom 30 Ft nyereséggel köbméterenként / oroszok általi áron /. Na így nem nehéz milliárdossá válni, mindezt kormányzati dotációban.
Még kérdezik, hogy hol a korrupció...:) Vicces fiuk...
Dr. Felipe
@Főlökött:" De felvetődi akkor a kérdés, miért is kell nekünk a MVM, ha feladatát nem tudja megoldani ?"

Hát itt jön be a képbe simicska talicska örök klasszikusa. Aszongya hogy: "Az államnak is jogában áll hülyének lenni"
Ezek a fideSSes offshore lovagok csak kihasználják hogy egy elmebeteg irányítja az országot. Vicctor királysága alatt szétlopják az egész országot.
Már várom hogy végre felálljon az uniós korrupcióellenes ügynökség, na akkor lesz sírás rívás fideSSéknél mert nyilvánosságra kerül a Svájcba és Luxemburgba kimentett vagyonka.
A fideSS maffia legnagyobb ellensége a nyilvánosság. Láthattuk az RTL híradóban bemutatott mutyikat, rögtön zuhant a népszerűségük.
Főlökött
@Dr. Felipe: Költői kérdés volt :)

A kormányrendelet - vagy határozat, már nem emlékszem pontosan melyik is volt, arra hivatkozott, hogy a MET tudja ezt végrehajtani, más nem :), így Őket bízzák meg. A hét vicce...kategória.
Amúgy az így jutányosan vett gázt, elméletileg a közintézmények olcsóbb fűtésére kellett volna fordítani, mivel ez volt az indoklásban :)

Tehát Polt urat csókoltatom, csak a szemét szúrja ki, de még így sem veszi észre...
Ennyit a független igazságszolgáltatásról.../ami van, de minek/
Desischado
@Dr. Felipe: Felipe, akkor már ketten várjuk! Istenkém, ha végre kiderülne, hogy mennyit mentettek ki, azt hiszem, el fogunk ájulni! Ennek a talicska lajosnak sem elég az isten lova sem! Az orbánnal együtt nem többek két mocskos, hitvány rablónál!
nemjoezigy
Egyértelmű, hogy a pénzen vesztek össze, mert az isten pénze sem elegendő nekik, hiába emberek élete, sorsa van ennek az ellen oldalán.
Tehát ami a csókosoknak és az érintett gazdagokhoz kerül, azt mind a népnek, de főleg a szegényeknek kellene kerülni. Mindjárt enyhülne a nyomoruk, ami javítaná a közhangulatot, a nép egészséget és hozzásegítene a nemzetgazdaság fejlődéséhez. Az így a szegényekhez kerülő pénz mind az országban maradna szolgáltatók fele fizetett tartozások megfizetésére, alapvető fogyasztási cikkekre, élelmiszerre költve és nem egyesek luxus és külföldre menekített vagyonába.
Bármit mond az orbán: propeller.hu/itthon/3058089-orban-interju-minden-egyes-dontesunk?utm_source=mm-2015-02-05&utm_medium=email&utm_campaign=Orb%C3%A1n-interj%C3%BA%3A%20Minden%20egyes%20d%C3%B6nt%C3%A9s%C3%BCnk%20a%20k%C3%B6z%20jav%C3%A1t%20szolg%C3%A1lta aminek minden szava hazugság, ami a NÉP a szegények érdekéről szól!
Egy másik megközelítése a beteg szemléletnek, hogy mos megint az olimpiát erőltetik, ami alsó hangon 3000 milliárd Ft a kormány szerint. Ennek töredékéből meg lehetne oldani a szegénység, az egészségügy a lakhatás problémáját. És utána jelentkezni az olimpiáért.
De amíg a propaganda elfedi a valóságot, addig a külföld is csak ez alapján tud véleményt mondani, hogy az orbáni kormány jól dolgozik, ami persze NEM ÍGY VAN!
mate03
@Desischado: Ezek nem talicskázzák,mert az túl nehéz!Kamionnal hordják szét az ország javait!
feco fero
Szerencsétlen GÁZ! Az mindentől és mindenkitől függetlenül, amikor kinyitják a csapot, csapokat, az csak jön és jön, mind addig ameddig el ér a tározókba! Na már most a mi esetünkben miről is van szó?
1. Ámít az állam vessz gázt, azt a csapot kezelő KÚTJÁTÓL, egészen a felhasználó tározójáig szállítva tudja csak meg venni, hiszen útközben miért is állna meg.
2. A mi esetünkben (képletesen) meg állították a Szlovák határon, és 30Ft al olcsóbban eladták MET nek köbméterét, aki aztán 30 Ft al drágábban vissza adta az államnak!
3. A határ Magyar oldalán már az eredeti árán, azaz 30 Ft al magasabban jött tovább ez a szerencsétlen GÁZ.
4. Tehát ha az 50.000,000,0000 Ft Nyereséget / 30 Ft/köbméter haszonnal = 1.666.666.667 köbmétert kiszámláztak az államnak, aki ezt át is utalta!
5. Tehát ha eladótól meg vette 50 Ft köbm. áron, a Szlovák határig ennyiért is jött. A Magyar oldalon már 80 Ft / köbm. ért folyt a tározónkig.
Ez tényleg GÁZ a KÖBÖN!!
Viszont igen figyelemre méltó volt a MET es vezér érvelése, aki egyébként semmit nem mondott, de az államot folyamatosan védte.
Vajon miért?
feco fero
Folytatása az előzőnek:
- Igazából a nagyon nagy gáz akkor lenne, ha az 50 Ft os gázt a Szlovák határon, 20 Ft ért eladták a MET nek, aki aztán a Magyar oldalon 50 Ft ért vissza adta.
Van még néhány ötletem, de azokat már inkább meg őrzöm!
miazavalami
@feco fero: Nagyon szépen megköszönöm hogy a gyengébbek kedvéért / gondolok itt magamra is .:-) / ilyen szépen csokorba szedted!
Ezt akarják megcsinálni az árammal is?
Desischado
@mate03: Sajnos, már a kamion sem elég ennek a telhetetlen bandának!

@miazavalami: Biztos lehetsz benne, hogy igen! Lehet vígan lopni! Leleményesek a fiúk, ha magukról van szó! Hogy fulladnának meg egytől egyig!
1magyar
@feco fero: Akkor ez iszonyatos nagy lenyúlás.
human
Tehát a mi pénzünkön az MVM vesz gázt, majd azt haszon nélkül átadja a MET-nek, majd a MET eladja nekünk DRÁGÁBBAN ugyanazt a gázt amit korábban már megvettünk. A pénznyomtatás után ez a másik módja a pénzcsinálásnak.
human
Itt Olga rá is kérdez Orbánra és a svájci útjára, hogy volt-e köze a MET-hez:
www.atv.hu/videok/video-20141126-lehocz-balazs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.