Ilyen pletykák is felröppentek a 444 újságírója szerint.

Baló György műsorának szerdai adásában a Met Zrt. képviselője, Lehőcz Balázs és Magyari Péter újságíró beszélgetett Magyari januári cikkének apropóján. A cikk azt fejtegeti, juthatott-e a cég indokolatlanul nagy nyereséghez állami támogatással. Az adás végén az újságíró azzal zárta szavait, hogy ő először az Orbán-Simicska háború kapcsán hallott a Met Zrt. gázbizniszéről. Ugyanis állítólag léteznek olyan feltételezések is, amelyek szerint Simicska azért orrolhatott meg a miniszterelnökre, mert kihagyta az üzletből.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Miért is kell tagadni azt, hogy megrövidítettek bennünket 55 milliárddal, az egyik évben ? Sőt folyamatosan... A Met Zrt. képviselője érdemben nem mond semmit, csak hogy Ők milyen ügyesek...

De felvetődi akkor a kérdés, miért is kell nekünk a MVM, ha feladatát nem tudja megoldani ?

Már bocsika, de akkor ennyi erővel én is vehetnék több millió köbméter gázt olcsóbban, majd az EON-nak eladom 30 Ft nyereséggel köbméterenként / oroszok általi áron /. Na így nem nehéz milliárdossá válni, mindezt kormányzati dotációban.
Még kérdezik, hogy hol a korrupció...:) Vicces fiuk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@feco fero: Nagyon szépen megköszönöm hogy a gyengébbek kedvéért / gondolok itt magamra is .:-) / ilyen szépen csokorba szedted!
Ezt akarják megcsinálni az árammal is?
Desischado
@mate03: Sajnos, már a kamion sem elég ennek a telhetetlen bandának!

@miazavalami: Biztos lehetsz benne, hogy igen! Lehet vígan lopni! Leleményesek a fiúk, ha magukról van szó! Hogy fulladnának meg egytől egyig!
1magyar
@feco fero: Akkor ez iszonyatos nagy lenyúlás.
human
Tehát a mi pénzünkön az MVM vesz gázt, majd azt haszon nélkül átadja a MET-nek, majd a MET eladja nekünk DRÁGÁBBAN ugyanazt a gázt amit korábban már megvettünk. A pénznyomtatás után ez a másik módja a pénzcsinálásnak.
human
Itt Olga rá is kérdez Orbánra és a svájci útjára, hogy volt-e köze a MET-hez:
www.atv.hu/videok/video-20141126-lehocz-balazs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.