Ma 13.30 felé landolt Ferihegyen – írja az index.hu.

A gépről lehet tudni, hogy az orosz légierő kötelékébe tartozik, Iljusin (IL76) típusú, lajstromjele RA 76713 és Minszkből érkezett hozzánk. Feltehetően Putyin kíséretének egy része érkezett vele a keddi látogatásának előkészítése miatt.

Vlagyimir Putyin jövő kedden érkezik Budapestre rövid időre. Orbán Viktorral és Áder Jánossal találkozik, civilekkel és üzletemberekkel nem, és valószínűleg megkoszorúz valamit.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

oncogito
Napokkal korábban érkeznek - csak nehogy évekkel később menjenek... ;-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@hetöndöe: Tényleg nem láttam, viszont azt tudom, hogy a repülők színezése nem a terep miatt van, hanem a fény és hang visszaverődések és hasonló technikák miatt. Amúgy ma már nem is használnak vizuális célzóeszközöket tehát a szabadszemmel való pilótatájékozódás csak megszokás.
"Amit érdemes tudni a terepszínû mintázatokról, hogy egy adott mintázat csak egy bizonyos környezetben érvényesül. Különféle helyzetekre különféle minták léteznek, ennek megfelelõen a figurafestésben is érdemes olyat választani, ami passzol az általunk használt terepekhez. Hülyén néz ki egy havas bevetésre öltöztetett csapat egy dzsungeles környezetben"
hetöndöe
@Csizmás Kond: Ez már közelebb áll a valósághoz,valójában ma már tényleg nincs akkora jelentősége,mint pár évtizeddel ezelőtt,hiszen a vízuális felderítést ma már egyre jobban átveszi az elektronika.Azért még használják az álcázást,mert alacsonyan zajló "közelharc" esetén még van jelentősége.
Urmanczy
A Kerepesi temető szovjet parcelláját látogatja meg. Az egész temető rendezetlen, szégyenletes állapotban van, kívéve a rendőrök álltal őrzött szovjet parcella. Az egy más világ. Ott minden tündököl!
Főlökött
Mit hozott - mit hozott ? Putyin avatar-ját.
Toby
@Csizmás Kond: Nem ártana, ha tájékozódnál a tárgyban !

Találsz a neten is bőven színskála kavalkádot rep.gép álca-ügyben !
mariaberta
@miazavalami: Hát lehet benne valami, esetleg klónozzák??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.