Ismét jobbról kapta a kritikát a Fidesz: a párthoz közeli Pesti Srácokon működő Tutiblog keményen beszólt a veszprémi vereség miatt – szúrta ki az atv.hu.

A vereség okait így foglalják össze röviden:

Navracsics árulása és korábbi katasztrofális humánpolitikája, Simicska trollkodása, továbbá az erkölcsi motivációk nélküli machiavellisták előretörése a Fideszben, a kormányzás lelki kiüresedése.

Arra is kitérnek, hogy a választópolgár – a látszat ellenére – értelmes, gondolkodó lény és kegyetlenül büntet, ha észreveszi, hogy a bizalmába fogadott hiteles arcok helyett közéleti pojácák és bájgúnárok próbálják hülyére venni őket.

Megemlítik a szerintük mérhetetlen ostobaságaival a közbeszédet immár cunamiszerűen elborító G. Fodor Gábort is, majd rátérnek Navracsics Tiborra. Úgy gondolják, a politikusnak kutya kötelessége lett volna Némedi Lajos mellé állni, ám ő a választás hajrájában inkább a Fidesz törésvonalairól adott címlapos interjút a Heti Válasznak. És mivel nem az ő embere, a fiatal “pragmatikus” Ovádi Péter lett a jelölt, hanem Némedi, Navracsics Tibor emberei magasról tettek a kampányra. A Fidesz alig mozgósított, nem hajrázott Veszprémben, ami óriási politikai bűn – jegyzik meg.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mindig a szomszéd a hibás és nem a tetteink.
Mobil123
Mindig a szomszéd a hibás és nem a tetteink.
papa.49
A hazugovics ,,bakugrásai,, okozták azt hogy vesztett a fütyisz, hála Istennek...
nezelodo
A fideszben már régóta a "közéleti pojácák és bájgúnárok" viszik a pálmát és szedik a busás hasznát. Aztán ha megérzik hogy új szelek lengedeznek, és megérzik a friss szél illatát, ahogy a Navra is, a politikai túlélésre játszanak. Nem vagyok jós, de a kollaboránsok tömege fogja a politikai palettán keresni az új helyét hamarosan, ahogy egykor a "hithű MSZMP-s elvtik", és elhúztak a jobban fizetett divatos pártokba.
Na megint tumultus lesz, a damaszkuszi úton a molluscáknak köszönhetően.
mariaberta
Nem csodálom, hogy Navracsics hírtelen áruló lett a fidesz szerint. Ugyanis ha visszaemlékezünk mit művelt a Gyurcsány kormány idején a parlamentben, valóban érdekes ez a pálfordulás. De fogadjuk el, hogy megvilágosodott és ez a fidesznek nem tetszik, pedig felkészülhetnek, lesz még néhány "meglepetés", mert egyre többen fogják elítélni elsősorban Orbán, no és csapata ámokfutását.
kkalman
Mert a bűnbak mindig másban lakozik. Ha nem gyurcsánybajnainak hívják, akkor párton belül keresnek egy álokot hordozót, akit megfojtanak, hogy még véletlenül se ők hozzák a dögvészt magukra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.