Éjszaka úttisztító gép, reggel seprűs emberek dolgoztak a Várkert Bazár környékén – írta a Vs.hu.

Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondja majd évértékelő beszédét, amit már a most ültetett virágok között tehet meg. A lap beszámolója szerint egy úttisztító gép fel-alá járkált hajnalbana környéken, szinte újjávarázsolta a macskakövezetet. Aztán ma reggel seprűvel ellátott munkások jelentek meg, akik a kövezet közötti fugákat tisztították meg a sártól.

A Lánchíd utcában lakók azt állítják, a Várkert Bazár többszöri átadása óta nem tapasztaltak hasonló köztisztasági aktivitást.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@ilos: " Mocskos Propeller ezzel lázít? " Érdekes szöveg! Csodálom, hgy megtűrnek te várbazári makákó! Mi a fenét keresel itt? A kocsmai haverjaid várnak. Az ő stilusuk pont illik hozzád!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
A csatornafedeleket lehegesztik? Biztos ami biztos...:-)
nyanya001
Ez is 90 %-ban uniós pénzből készült el, úgy ahogy...
és ezzel dicsekszik Orbán ?
ilos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@ilos: Te úgy őszintén!? Mi a lófaszt keresel itt?Menj arra az oldalra,ahol ilyen dumával,sikeres lehetsz!
human
@ilos: Nincs neked "Várkert bazár átadás" hiányod?
Senara
@ilos: Tényleg szép , szépen pereg a friss festés és még talán évek mire kész lesz . EU pénz nagy része mutyiba ment , maradékból szögelgetik össze .
Senara
@Senara: ilos még valami , játszottál gyerek korodba mesterségem címere játékot . Várkert bazár pártod és kurmányod munkáját jelképezi .
silber13
@ilos: " Mocskos Propeller ezzel lázít? " Érdekes szöveg! Csodálom, hgy megtűrnek te várbazári makákó! Mi a fenét keresel itt? A kocsmai haverjaid várnak. Az ő stilusuk pont illik hozzád!
ilos
@silber13: mate03! Mi az, hogy mit keresek itt? Ez a Ti oldalatok? Bocsi, eddig is volt egy gyanúm, de így azért...? Amúgy nagyon rátok illik, amit tegnap mondott Orbán: A liberálisok csak két véleményt ismernek, az övékét meg a helytelent, :)
silber13
@ilos: Nem! tündérszép aranymálinkóm! Nem vagyunk olyanok, de aki olyan alpári mó
don fogalmaz, mint te, annak semmi keresnivalója itt! Mégis mit képzelsz magadról
Toby
Add még át vagy 4 x te idióta töpörödött törpördög !
zsizsike
@silber13: muszáj volt kinagyítanom az avatarodat, hogy mi akar lenni, mert ahányszor látom mindig a pékespult jut eszembe róla :)
silber13
@zsizsike: Ez egy 3 manuálos templomi orgona, kb 50 regiszterrel, ami durván4000 sípot jelent!
zsizsike
@silber13: Valami komolyra gondoltam én is, mikor megláttam, hogy nem polc. :) De én nagyon buta vagyok ehhez. Nem valami ilyesmivel zenél a Xavér?
silber13
@zsizsike: Igen, Xavér valami ehhez hasonlóval zenél. Csak a MÜPA orgonája kicsit nagyobb, mert 5 manuálos, 92 regiszteres és 6700 sípos monstrum.
zsizsike
@silber13: bár tudnám, hogy miről beszélsz. nagyon bonyolult lehet. hogy lehet annyi mindent megjegyezni rajta?
silber13
@zsizsike: Nem nehéz, te is meg tudod tanulni. J, az furcsa, hogy nem csak a két kezeddel játszol, hanem a két lábaddal is. De nem boszorkányság! A regiszterek neveit meg tudni illik, onnan tudod, mi fog megszólalni, ha bekapcsolod! De vannak igen bonyolult dolgok is.
zsizsike
@silber13: Ó, a botfülemmel legfeljebb pucolhatnám :) De biztos, hogy ilyesmire születni kell. Nem sok orgonistáról lehet hallani.
silber13
@zsizsike: Pedig vannak és jók is. Csak az a bizonyos plusz hiányzik belőlük, ami igazán naggyá teszi őket. Ilyen volt a nagy öreg: Albert Schweitzer, aki orgonista volt és mellette orvos azz őserdőben, Gabonban Nem csinált különösebb dolgot, de amikor játszott, elakadt az ember lélegzete. Senki nem volt olyan, mint ő.
hetöndöe
@zöldszem: Hát tényleg a Fidesz qrmányzásának a szimbóluma.:-)))
sokanvagyunk
@zsizsike: az igazi művész majd' egyszerre fújja a 6700 sípot - nem ám kézzel-lábbal! :)))
zöldszem
@Mobil123: A remény hal meg utoljára! Bár én újabban remény vesztett vagyok.
remény-hal helyett xarok-rája
zsizsike
@silber13: erről a Schweitzerről hallottam, mint orvosról. volt neki orgonája az őserdőben? najó, csak vicceltem, de tényleg hol tudott játszani?
zöldszem
@hetöndöe: A siralmas az, hogy minden (gondolok itt utak, felújítások) háromszor négyszer többe kerül , és az eredmény xar!
silber13
@zsizsike: Nem viccelsz, orgonája nem volt, de volt neki egy úgynevezett pedálos zongorája. a pedálok segitségével úgy tudott játszani, mint az orgonán. Csak akkor jutott igazi orgonához, ha Európában koncertezett, hogy a bevételből fenn tudja tartani a kórházát. Mpndhatni, önellátó volt, dacára a nemzetközi segítségnek, ami nem volt egy bőségszarú.
hetöndöe
@zöldszem: Most találtam:

"Gyurcsányozzunk megint egy jót!

Habzik a net, megint Gyurcsány a téma.
Bauer Tamás azt írja, nem lett elfogadottabb, jobb lenne, ha hátralépne.
Tiszteletben tartom a véleményét, akkor is, ha nem értek egyet vele.
Az, hogy Gyurcsány még mindig elutasított nem GyuFi, nem a DK hibája.
Hanem annak következménye, hogy a mai napig folyamatos a támadás Gyurcsány ellen. És nemcsak a fidesz részéről.
(Orbánról pontosan tudjuk: bosszúálló. Azt pedig, hogy Gyurcsány NYILVÁNOSAN mosta fel vele a padlót a legfőbb bűn.)
Kedves honfitársaim meg mennek a fidesz és a többi ellenérdekelt kommunikációja után.
Hallgatom, hogy Gyurcsány sem csinált semmit (színtiszta fideszhazugság.)Ha csak annyi lenne az érdeme, hogy nem bontotta le a demokráciát, már nagyon sokat tett.
Ezen felül a számok tükrében „csak” ennyi történt:
MSZP-SZDSZ - Fidesz-KDNP
2002-2010) - (1998-2002; 2010-2014)
Autópálya 719 km. - 80 km.
Duna-hidak 4 - 0
ÚJ motorvonat 93db. - 0
Új villamos Combino
Autóipar Opel, Audi, Mercedes - Beruházások átadása
GDP 105,6 Mrd. euró - 98,0 Mrd. euró
Árfolyamok
Euró 265 Ft. - 310 Ft.
Svájci frank 185 Ft. - 250 Ft.
Lakásépítés 31 994 db. - 10 561 db.
Versenyképességi helyezésünk 44. helyezés - 63. helyezés(148 ország között )
Ezen belül az innovációs komponens 47. helyezés - 98.(!!) helyezés
A gáz ára 121 Ft (2010.febr.) - 137 Ft.(2014. jan.;
30%-os világpiaci árcsökkenés
és rezsicsökkentés után )
Szociális ellátás: A világgazdasági válság után stagnál - Drámai csökkenés, 4,3 millió létminimum alatt élő, gyerekéhezés drámaian nő.

Ennyit a semmiről – és az emberek memóriájáról.
Az pedig, hogy vezető „értelmiségiek” (magukat annak gondolók) nem tudnak mást, mint Gyurcsányozni – szánalmas.
Nekik nem téma, hogy a Jobbik erősödik – csak Gyurcsány ne erősödjön, mert akkor vége a langyos katyvaszban ücsörgésnek.
Nekik nem téma, hogy Szanyi a nácikkal parolázik – nekik csak az a téma, ha némi tej túlfogyasztása mellett –...
hetöndöe
@silber13: Folyt:

Nekik nem téma, hogy Szanyi a nácikkal parolázik – nekik csak az a téma, ha némi tej túlfogyasztása mellett – Gyurcsányozik egy jóízűt.
Nekik nem téma, hogy Csizmadia fidesz-mszp összeborulás szükségességéről (és lényegében egypártrendszerről) vizionál - elég, ha megint Gyurcsányt lehet megtenni.
Nekik nem téma, hogy 3000 milliárdért megint lehetünk a legvidámabb (vagy legbánatosabb?) barakk , – elég, ha megint lehet egy kicsit Gyurcsányozni.

Amikor viszont Gyurcsány hátralép és a Meliával való megbeszélésre nem ő megy, akkor megint felhördül a net közönsége.

Azt gondolom, az egész Gyurcsányozás semmi egyéb, mint saját tehetetlenségünk miatt már megint a feketebárány meglelése.

Ülünk a hátsónkon, ítélkezünk. Csak tenni ne kelljen, mert annak következménye, az felelősségvállalással jár."
zsizsike
@hetöndöe: Neked mi bajod a Gyurcsival? a negativ reklám is reklám. ha nem lehet róla beszélni akkor pillanatok alatt elfelejti a pórnép. ezt akarod? Orbán is attól népszerű, hogy mindenki vele ébred és fekszik. hogy mit mondanak róla tökmindegy, közszájon forog és kész. ő a legnépszerűbb ürge /pillanat Magyar országon.
hetöndöe
@zsizsike: Nekem semmi bajom a Fletóval, a fenti adatok is magukért beszélnek,csak a magyar ember feledékeny.
silber13
@hetöndöe: Az a bácsi a végén megvakult! De volt egy másik bácsi, aki megsüketült. Na ő mondta: " Nicht Bach, sondern Meer sollte er heißen! " És mennyire igaz!
silber13
@hetöndöe: Ez szerintem az egyik, ha nem a legnagyobb műve örgönán!
www.youtube.com/watch?v=6clTa8_QYQE
zsizsike
@silber13: Köszönöm Neked silber ezt a csodát, életemben nem voltam ennyire lenyűgözve. hihetetlen amit ez a Baróti István mester alkotott és hihetetlen, hogy ezen a hangszeren tud valaki játszani, még ha mai nap a számítógép segíti is. ha addig élek is el kell jutnom egyszer a MüPába egy hangversenyre.
silber13
@zsizsike: Örülök neki, hogy így érzel A saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez a hangszer ha egyszer megragad, többé nem ereszt.
www.youtube.com/watch?v=6clTa8_QYQE
Toby
@zsizsike: Nem ! Xschawer centrifugán játszik !
zsizsike
@silber13: Tényleg úgy érzem most. ez gyönyörű.
zsizsike
@Toby: Ne idegesíts sőt ne zavarj most egy kicsit.
Toby
@zsizsike: Xschawer szokott még tombolán is játszani !
mate03
@ilos: Látod!Ezért mondjuk azt,hogy Orbán akkor is hazudik amikor kérdez!Vagy neked a narancs szemináriumon mást mondtak?
silber13
@Toby: Páratlan ám a te humorod!Egyenest röhejes! Sőt, miért nem teszed hozzá, hogy Xavér sportol is: előszeretettel indul zongoraversenyeken , leginkább a híres Steinway triatlonon.
coyote3
Ezen tök felesleges rágódni. Minden intézkedésük, megmozdulásuk utánozza , lemásolja a rákosi időket. Akkot is ugyanez volt a módi. Még szerencse, hogy leveleket nem ragasztottak a fákra és nem festették a füvet élénk zöldre...
ilos
@zöldszem: Nem az a baj a szemeddel, hogy zöld :) Az évtizedekig romokban lévő épületet eredeti pompájában helyreállították, ez a lényeg. az, hogy két ütemben készült el és a díszburkolat további heteket igényelt, az csak részletkérdés. Mutass még egy kormányt, amelyik választások előtt nem adna át mindent, amit csinált (kivéve a Fideszt, aki 2002-ben nem adta át az új M3-as és a felújított M7-es autópályát, mert még pár hetes munka hátra volt, az MSzP-nek pedig volt pofája azzal kampányolni, hogy a Fidesz nem épített egy méter autópályát sem.)
ilos
@mate03: Ha most tudsz egy példát mondani, hogy mikor hazudott, akkor neked adom a szemüvegem. :)
ilos
@hetöndöe: Remek számokat szedtél össze, csak ott a baj, hogy nem igaz. És ahogy már itt említettem, könnyű úgy átadni az M3, M7 autópályát, hogy már az előző kormány teljesen megcsináltra, csak a szalagot kell átvágni. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg hitelből és PPP-ben felépült autópályákra ne vágjunk fel! Hogy lehet egy folyamatos 8 évet összehasonlítani két, válság utáni 4-4 évvel? Ezek a számok csak titeket gyönyörködtetnek, más tudja mi az igazság.
silber13
@Toby: 19:55-re : Szóval ez szánalmas, még akkor is, ha együgyű viccnek szántad, hiszen csak önmagadról állítod ki a bizonyítványt. Egyébként a Bachot játszó férfi legalább olyan híres, mint Xavér:Hans-André Stamm a neve, német orgonista, amin játszik, az egy G.Trost által épitett orgona. Csa, hogy tudd.
Toby
@silber13: Öcskös ! Berragadtak a "Toby" billenytűk ?

Amúgy még Ge**sztánban is állampolgári jog, hogy ki szimpatikus és ki nem !

Továbbá: - aki fiatal kiscsávókra vadászik vidéki háza környékén, arról te (!) nekem ne tarts szemináriumot !

Világos és érthető ? Leülhetsz !
silber13
@Toby: '1Nem vagyok az öcskösöd!.
2. Rühellem a husáng emberkéket
Toby
@silber13: Akkor rendesen rühellheted magad - öcskös !
Minden okod megvan rá !
silber13
@Toby: A tahókat nem csípem! Értve vagyok? Egyébként ha te nem csíped Xavért ezért, vagy azért, az a te egyéni szoc. problémád. Nem érdekel. De teljesen felesleges dolog szánalmasan jópofizni a zenével.
hetöndöe
@ilos: Nézz utána te szerencsétlen,hogy mikor épültek meg ezek az autópályák és ne hazudozz össze-vissza!
Az adatok valósak,bármennyire is azt szeretnéd,hogy ne legyenek azok.
A szarházi fidesz csak stadionokat épített,meg a 4-es metró utolsó 10-20%.át.
Te elhiszel minden baromságot,amit a pártszemináriumon előadnak?
Toby
@silber13: Hányadikból maradtál ki - öcskös - hogy nem érted a magyart ?

1/ Állampolgári jog - és tőled független ! - hogy ki, hogyan jópofozik a zenével !
2/ Állampolgári jog, hogy kinek szimpi, vagy unszimpi Xschawerka !
3/ Állampolgári jog a tiédtől eltérő álláspont/vélemény !
4/ Nem pusztán művészeti teljesítmény a mérvadó nálam, hanem az egyéb attitűd és viselkedés is !
Értve vagyok ?

Amennyiben újabb gondjaid akadnának a válasszal, akkor fordulj bizalommal orvosodhoz, gyógyszerészedhez !
silber13
@Toby: Befejezted? Nagyon köszönöm!:-)))))
Toby
@silber13: Ezt magadtól is kérdezhetted volna ! Egy témában nem én szólítottalak meg 2 x is indulásként !
ilos
@zöldszem: Ekkora beruházásnál találtatok egy fikarcnyi hibát? Garanciában biztosan ki lesz javítva, erről kár vitát nyitni. A megszállási emlékművet meg ne is említsd, zsidó "honfitársaink" szimpátiaindexe biztosan az egekbe tört ezzel az akciójukkal. Csak a holokausztra szabad emlékezni, a többi áldozatra már nem? És az egészet történelemhamisításnak állítják be.
mate03
@ilos: Amikor azt mondta hogy Magyarország jobban teljesít!Várom a szemüveged!
Aki Én
@ilos: ,,A Lánchíd utcában lakók azt állítják, a Várkert Bazár többszöri átadása óta nem tapasztaltak hasonló köztisztasági aktivitást."
Mi a bánatot nem értesz ezen az egy mondaton? Egyébként járok arra, valóban így van.
Át van adva? Igen, eddig háromszor is. Érdemes lenne végigmenned előtte kocsival. Hát a Thököly út 30 éve nem volt ekkora okádék.
ilos
@mate03: Nem jó válasz, pedig magas labdát adtam. Azt, hogy az ország elismerésre méltón teljesít, azt már a nyugati szakértők pl. a Financial Times újságírói is elismerik. Hogy ezt még a nép nem érzi, az meg a hazai "szakértők" (pl. liberális újságírók) áldásos tevékenységének köszönhető. A szemüvegemet már csak azért se adom, mert nincs :)
Aki Én
@ilos: 22:46 Talán jobb lenne ha lenne :) Érdekes, hogy amikor egy külföldi lap (ami szerinted hitelesebb egy saját bőrén tapasztalónál) bármilyen finom kritikát fogalmaz meg a kormánnyal szemben, akkor olyan szitokkal illetitek a békesség nevében, ami néha sokkoló. Viszont mikor ugyan ez a lap véletlenül pozitívan említi a kormányt, akkor rögtön hivatkoztok a ,,tekintélyes világvezető és hiteles" lap írására. Ahogy azt egyik kedvenced, G Fodor vagy Bayer is tette. Viszont ha már hivatkozol egy külföldi lap írására, akkor számold össze csak az elmúlt egy hét külföldi írásai közül a pozitívakat és negatívakat, Mert az nem járja, hogy a száz kritikából kiragadunk egy pozitívat, és azzal kérkedünk, mintha negatív kritika nem is lenne. Százával van ma is. Nekem az a hiteles. Arra a szarásig unt ostoba valótlanságra nem is reagálok, miszerint minden kritikus libsi.
mate03
@ilos: Tévedsz! Nem a liberális újságírók zavarnak be,hanem a pénztárcám! Már pedig az nem hazudik! Ellentétben vezéreddel!
ilos
@mate03: A pénztárcád nagysága elsősorban tőled függ. Sokat kell dolgozni és akkor lesz pénzed, mindenki így csinálja. Csak nézz meg egy bevásárlóközpontot, hogy milyen tömött kocsikkal jönnek el a pénztártól, azok mind rosszul élnek? Nem igaz, hogy több szegény van, mint a Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt, tételesen bizonyítható, hogy több pénz marad az embereknél (egykulcsos adó, rezsicsökkentés, megemelt GYES-GYED, stb.) A sokat emlegetett "megszorítások" pedig az előző kormányok alatt csúcsosodtak. Nem vagyok vak, látom a mostani hibákat is, de nehogy már most rosszabb legyen, mint az előző kurzus alatt volt.
Aki Én
@ilos: 10:31 Az egykulcsos kizárólag a felső réteg zsebében hagyott 500 milliárdot. Az alsó réteg, nagyjából 80-85 % rosszabbul járt. A fidesz 2010-től három évig emelte a gáz árát, csökkenése elsősorban a világpiaci árnak köszönhető. Ha az ember ezekkel tisztában van, láthatja, hogy ezek hazugságok. Az államadósság sem csökken. Az baj, mikor az ember úgy áll hozzá, hogy amit a kormány mond az úgy igaz. Érdemes jobban belenézni a dolgokba. A megszorítás sem attól az, hogy a kormány annak nevezi. Igenis vannak megszorítások, szinte naponta. De itt egy jó cikk a témában: vanholnap.hu/hanyan-keresik-meg-ebben-az-orszagban-az-atlagbert-lerantottuk-a-leplet-a-kamu-adatokrol-es-az-egykulcsos-adorol/
vagy: vanholnap.hu/kik-az-egykulcsos-ado-csaladi-adokedvezmeny-nyertesei-a-0-szazalekos-adot-200-ezereig-javaslat-elonyei-ezzel-szembe/
és egy másik:
vanholnap.hu/igy-trukkozik-orban-a-statisztikai-adatokkal-reszletes-bemutatas/
Toby
@zsizsike: Köszi. A "tegnap, 19.17" .ben ott a válaszom !
ilos
@Aki Én: Ti engem azzal vádoltok, hogy csak a köztv-t nézem meg hogy Fidesz-szemináriumra járok (van ilyen?), pedig Te is csak egyféle médiára hegyezed a füled. A GKI-nak még egyetlen jóslata sem jött be, 2010 óta veri félre a harangot és láss csodát, egyre jobbak a mutatók. (Ha tudod, hogy ki az elnök, akkor már meg is érted, hogy miért. Ő volt az ominózus miniszterelnöki casting majdnem befutó versenyzője :) ) A Van Holnapról meg ne is ejtsünk szót, egyike a "minden rossz, amit Orbán csinál" című szappanopera pojácáinak. Az egykulcsos adóval valóban azok jártak jól, akik 36 %-kal adóztak, de miért is jártak rosszul a kisebb keresetűek? Hiszen nekik is legalább 18 % volt az adójuk. A 16 csak kevesebb, nem? És akkor jössz ilyen 80-85 %-os has számokkal. Az sem igaz, hogy 3 évig emelték a gáz árát, 2011-ben volt ilyen utoljára, onnantól pedig nézd meg a gáz, villany és vízszámládat (ha van távfűtésed, azt is) hogy mennyit takarítottál meg. Csak hogy tudd, a gáz árát nem változtatják hetente, a szocik elintézték, hogy 20 éves szerződéssel az egyik legtöbbet fizettünk a gázért, majd most lesz olcsóbb, véletlenül Orbán intézte el. Az államadósság tényleg nem csökken látványosan, de hogy a hatalmas kamatok kifizetése ellenére nem nő, arról kérdezd meg a görög barátainkat. Amúgy sok gazdag ország megirigyelheti, hogy nekünk "csak" 70 % az államadósságunk. Ha nem csak az idézett portálokat olvasod, akkor sokkal okosabb leszel.
Aki Én
@ilos: 21:58 Mindenféle médiát nézek, hallgatok, mert csak úgy kap nagyjából reális képet az ember. A kérdéseidből kiderül, hogy el sem olvastad a cikkeket, tudniillik abban benne vannak a válaszok. Próbáld cáfolni, de megjegyzem a tényeket nehéz lesz. Azon az oldalon csak és kizárólag statisztikai adatok vannak, hihetetlen, de még a kormány.hu-ról is. Meghallgatom a köztévét, elolvasom a kritikákat, használom az eszem, használom a szemem és már képben is vagyok átlagos szinten. Persze a háttérben történő dolgokról nem sok fogalmunk van. Szerinted az szja-nál kiesett súlyos száz milliárdokat honnan teremtik elő? Hát a nem létező megszorításokkal. Szja ügyben ajánlom olvasd el a linkelt cikkeket, és ha valóban érdekel egy új megvilágítás, talán meg is érted majd. Minden hozzászólásodból kiderül, hogy még csak esélyt sem adsz arra, hogy ellenőrizd a hallottakat. Úgy hiszed el és mondod vissza, ahogy azt hallod. Hidd el, nem minden kritikus akarja a Gyurcsányt. Vannak akik már meglátták, hogy nincs érdemi különbség a palettán. Én lennék a legboldogabb, ha bízhatnék a fideszben, ha hitelesek lennének és legalább a fele iga lenne annak amit mondanak. Boldog lennék ha fejlődne az ország, ha csökkenne az adósság, ha lennének munkahelyek, ha normálisan meglehetne élni az átlagbérből (amit a lakosság közel 80 %-a meg sem keres), ha a rezsin megtakarított forintok nem mennének el egyéb megszorításokra. Olyan nehéz elfogadni, hogy nem a kormány ellen vagyunk mi többségben, hanem amit ez a kormány képvisel. Hidd el, egy korrekt kormányt tudnánk tisztelni és támogatni. Na de imádni soha egyet sem, mert az beteges.
ilos
@Aki Én: Sajnos nem egy malomban őrlünk, nem tudom hogy érdemes-e egymást tovább fárasztani. Te és az itt hozzászólók nagy része a negatív dolgokra vagytok kihegyezve, szinte úgy érzi az ember, hogy már a gyönyörűség maximumát élitek át, ha kicsit gyengébb a forint vagy valami kritikát fogalmaz meg az Európai Bizottság. Mi viszont emlékezve arra a helyzetre, ahogy 2010-ben állt az ország, minden javuló adatnak, részsikernek örülünk, mert veletek együtt már átéltünk 3 szoci ciklust és nem kell hozzá nagy fantázia, hogy mit tennének, ha visszajönnének. Persze a népet el tudják kábítani 50%-os közalkalmazotti béremeléssel (amit utána áfástól visszavettek), autópályákkal és PPP-s beruházásokkal, de hogy mindezt kölcsönből csinálták, mert nem állt úgy az ország és közben mennyit loptak, arra remélem még Te is emlékezel. Sajnos nem reagálsz Te sem egyetlen konkrétumra sem, csak azokat a panel szövegeket mondod, amit itt a többiek. Van egy-két dolog, amit persze nem tudtok bizonyítani, de mondjátok, mint a magnetofon (seggnyalás, narancs színű szemüveg, fidesz szeminárium, stb.) Ez az imádat is ilyen, imádni csak a jó Istent szabad, szó nincs ilyenről egy párt vagy politikus esetén. De annyit elvárna az ember, hogy indokolatlan gyűlöletből ne rágalmazzatok senkit. Jeles példája ennek egy tegnapi szösszenet, amikor a romák utaztatásáról elhíresült Richard Fields Orbán Viktort vádolja személyesen az orosz ellenzéki Borisz Nyemcov haláláért. Azért szögezzük le, van amiben egyetértünk, jó lenne még nagyobb GDP, csökkenő adósság, több munkahely, nagyobb fizetés és nyugdíj, de legyünk reálisak, ha nem épült volna egyetlen stadion sem, akkor sem lenne jobb a helyzet.
Aki Én
@ilos: 09:45 @ilos: Nem is kell, hogy egy malomban őröljünk, de te vagy az aki nem érti meg, hogy egy ellenzéki oldalon van. És mint ilyen, a negatív dolgokra van kiélezve, ahogy ezt jól látod te is. Hidd el nem örül neki senki, különösen az nem aki nem sírja vissza az előző kormányokat, de van negatívum bőven. Nem vagyok(unk) ostobák, nem örülünk ha gyengül a forint, mert mindenkit érint. De annak sem örülünk, ha hasonló negatívumokat próbálnak pozitívumként beállítani, vagy egyszerűen elhallgatni. A harmadik orbán ciklus után talán hagyhatnánk már az eltakarított szocikat. Ha annyira örültünk volna nekik, akkor ma is ők kormányoznának. De ha már szocik, akkor ne felejtsük, hogy a fideszben, illetve a kormányban vannak jelenleg a legtöbben. Azért nem reagálok a szocis történetekre, mert többnyire ismerem azokat, és engem nem kell róluk győzködni, ma már nem azzal kell foglalkozni. Persze szidhatjuk őket naponta, de közben elfelejtjük észrevenni, hogy ma is kilopják a szemünket. Ők is ezt tették, meg is lett a jutalma. Ma más a feladat, persze a fidesz szeretné, és mindent meg is tesz érte, hogy velük foglalkozzunk. Te is ennek az áldozata vagy. Megértenélek, ha arról próbálnálak győzködni, hogy azok milyen tökéletesek voltak. De azt egy szóval sem teszem, csak te gondolod, hogy a kormánykritikusok vér balos-libsik, meg hasonlók. Az olyan féligazságok, mint a GDP növekedés, rezsi csökkentés, IMF hitel visszafizetés, csak a kevés információval rendelkezők körében ad okot örömre. Ha a GDP növekedés fenntartható, akkor majd örülni fogok, de az sem mindegy, honnan növekszik valami. A kút mélyéről büszkélkedünk a káván ülőknek, hogy emelkedünk. De bizony még mindig több emelet mélyen vagyunk. Majd ha nem lesz eu-s beruházás, meg hasonlók, akkor kiderül mennyit emelkedünk. Az IMF hitel pedig csak átment egy nagyobb kamatozású papírba, ami szintén nem örömhír. A rezsin megtakarított forintok többszörösét elviszik a megszorítások, a szar forint, a világelső adók és áfa, és a többi...
Aki Én
@Aki Én: 11:26 folyt: ...megszorítás. De nyilván nem egy fidesz szimpatizáns fogja ezeket elismerni, mert aki ezt felismeri, az akkortól nem fideszes többé. Nem véletlenül nem akar az ország háromnegyede fideszt, és nem véletlenül fogyatkozik naponta a táboruk. Azért a valódi többség nem teljesen hülye!!! Ezt igazolják az utóbbi választások, amit a hívek nem nagyon akarnak elfogadni, pedig még a kamu kétharmadnál is a többségi akaratot hangoztatták. Ez is jó példa arra, hogy csak a saját érdek és saját vélemény számít, egyebet elfogadni képtelenek.
Aki Én
@Aki Én: És még annyit, hogy ennyi korrupciós botrány, ennyi szemfényvesztés, ennyi hazudozás, ennyi herdálás ellenére is imádni egy pártot, egészen biztos nem normális dolog!
ilos
@Aki Én: Feladom, ami nem megy, ne erőltessük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.