A PestiSrácok nyilvánosságra hozta annak a múlt hét kedden rögzített beszélgetésnek a részleteit, amelyben Simicska Lajos próbálta jobb belátásra bírni Kisberk Szabolcs egykori Célpont-stábvezetőt.

Simicska a telefonban többek között azt mondta:

"Figyeljen ide! Az egy kemény beszélgetés volt a Liszkayval csütörtökön, amely pénteken kiéleződött a Liszkayval meg a Csermellyel. De én megmondtam, hogy a torkukra tették a kést és én egy fordulatot várok."

Azt nem tudni, hogy a Fidesz-frakció által finanszírozott lap a teljes telefonbeszélgetésből miért éppen ezeket a részleteket találta most érdekesnek.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ennek így semmi értelme nincs. Vagy adják az egészet, vagy ne kezdejenek bele.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Ennek így semmi értelme nincs. Vagy adják az egészet, vagy ne kezdejenek bele.
Strong
Teljesen érthető,

Valami Iszlám Államos hülyeség..

Torok + kés..
dömdödöm
innentől már hogy kimondtad nagy nyilvánosság előtt ,többször már nem csak a te dolgod , + 10 millió dolga !
Hofipisti
@bretagne: Ezen ne lepődj meg. Ez a FIDESZ módszere. A szövegkörnyezetből kiragadott szavak, félmondatok bármit - akár halálos bűnre vonatkozó önvádat is - össze tudnak hozni. gondolj csak az őszödi beszédre. a mintegy 26 percből másfél mondat. Ez épp elég! Igaz, hogy aljas, galád tett, no meg az is nagy baj, hogy azt annak idején Gyurcsány nem a TV-ben mondta el - de ha egy tett így hatásos, akkor a politikusi rinocérosz bőr nem lehet kényes.
Nem marad mást tenni, mint a "rinocéroszokat" kalitkába, azaz rács mögé zárni!
nezelodo
Lajos, ne ismételgesd, nem miattad hiszik el a zemberek! Lehet hogy legközelebb Tapolcán is bizonygatják majd, mert ott torkukon akadt a fideszes kórház üzemeltetésnek álcázott lenyúlás, most meg felröppent a hír, hogy az új párttámogató menők szerezhetik meg, persze ha kész lesz a folyó építkezés.
nemkati
A francba, hogy ezek nekiállnak háborúzni, mi meg jól megszívjuk! :((
bretagne
@Hofipisti: Nekem is az jutott eszembe, hogy Gyurcsány beszéddel is ezt csinálták. Valóban, akkor azt a beszédet nem ott és nem akkor kellett volna elmondani. Annyiból volt jó, hogy legalább Gy.F. kiszállt abból a pártból és alakította meg a DK-t. Régen én bíztam az MSZP-be, de amióta kiszekálták a régi öregeket, azóta zuhannak lefelé. Azt hitték az ifjú titánok, hogy majd ők!!! Az rendben lenne, hogy fiatalítják a pártot, de nem így, hogy kigolyózzák az időseket. A bokájukig nem érnek fel ezek az ifjak!
human
@Hofipisti: Azért ez a manipulált videó jól sikerült. Szerinted?
coub.com/view/562se
human
@bretagne: A fiatalítás kellett, de úgy néz ki, hogy ott nagyobb a baj. Nagyon bénáznak az elmúlt években. Ma is hallom nyilatkozni őket a brókerbotrányról. Hát ennyi erővel azt is mondatták volna, hogy ide lőjetek. A takarítónő hatásosabb nyilatkozatot tudott volna írni.
bretagne
@human: Szerintem borzalmas. Ezek most megvédték a vezért? Így védjen meg a Célpont.
bretagne
@human: De takarítőnőt közmunkásként alkalmazzák, minősítsék vissza!!!
human
@bretagne: Kedves bretagne! tegnap 19:05-ös linkem egy manipulált felvétel, amiben a szavak fel lettek cserélve. (csak a félreértések elkerülése végett)
nemkati
@human: Nem lettek felcserélve, csak kimaradt a "nem".
Valószínűleg ezt akarták mondani, csak homokszem került a gépezetbe. :)))
human
@nemkati: Igazad van és igazad van :)
nemkati
@human: Remélem a szereplők is megtekintik a videót. És rádöbbennek. :DDD
human
@nemkati: Ha majd a politikai szél máshonnan fúj, majd ezt fogják mutogatni :)
nemkati
@human: Milyen jó dolguk van ezeknek a négyeknek, azt a videót kaphatják elő, amelyik éppen a nyerő.
human
@nemkati: Ez az "újnemzeti pávatánc".
Mikor valaki odalép hozzád az utcán, ad egy sallert, majd zsebre dugott kézzel kér 5 ezer forintot majdmegadom kölcsönre az nem egy elmebeteg, hanem "újnemzeti pávatácos". Tessék szokni ezt a fogalmat, nagyon sokszor fogunk még vele találkozni Orbán politikai idővonalán.
nemkati
@human: Én nem akarom szokni.
Éppen most gondoltam bele, hogy ha végre eltakarítja egy új nyertes ezt a bandát, mindegy, ki, csak ne is hasonlítson a Fideszre, annak mennyi dolga lesz, hogy fogja ezt győzni?
Először is meg kell változtatni az alaptörvényt, vissza kell állítani egy konszenzusos alkotmányt, mert mindennek ez az alapja. Aztán az összes ostoba, kártékony, aljas törvényt meg kell változtatni, szinte mindet, ami az elmúlt 5 évben született. Végül (vagy inkább eközben) minden szemétláda fideszesnek ki kell nyomozni a gazember múltját, amikor a közpénzeket a saját zsebükbe tömködték, és le kell őket csukatni életfogytig. Na én erről álmodozom. Remélem, nem kell sokat várni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.