Harcosabb politikai vitákat a miniszterelnök a veszprémi mandátumvesztés után. Nem vettük fel a kesztyűt, nem harcoltunk eléggé, minden bennünket ért támadásra egyenes válaszokat várnak a választóink...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
ÓH hát észrevette? Ezer éves történelmünkben kevés ilyen uralkodót találunk! Orbán egy UNICCUM. Szerencsétlenségünkre, köszönhetjük néhány elmeháborodottnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@eszegfu: Meg ígérem megteszek mindent telhetőt amit tudok.
Nem csalódna bennem a delikvens.
dr. prédikátor
viktor szopkin! hát rájöttél hogy azemberek elégedetlenek veled meg a bandáddal???Ki mondta meg neked???Elég hosszú időnek kellett eltelni hogy ezt valaki neked megmondja!De most már hogy rájöttél itt az ideje hogy E L T A K A R O D J az országból!!!
bakurasz
Miből van a tantusz nálad Csüngőhasú? Tollból? Elég lassan és szerencsére későn esett le! Nem értetek rá harcolni mert a lopás kitöltötte az időtöket? Hát ezt beszoptátok Ondorbánék!!
mariaberta
@wagabund: Igazán? És akkor miért is nem vezetik őket a szokásos módon kutyaláncon? Ez az igazi bizonyíték, hogy nem szocik az érintettek.
lampa laz
Ez csak a saját balfék táborát érti az alatt, hogy az emberek nem elégedettek velük, ránk többiekre magasról tesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.