Naponta itt egy újabb brókerbotrány, Rogán Antal azonban még csak addig jutott el az eseményekben, hogy "már 2010-ben meg lehetett volna állítani" a visszaéléseket. Meg azóta lett volna rá vagy öt éve a Fidesz-KDNP kormányoknak is, de az most mindegy.

A Buda-Cash-nél tapasztalt visszaéléseket már 2010 májusában meg lehetett volna állítani, ha a felügyeleti vizsgálatot akkor ugyanolyan hatékonyan hajtották volna végre, mint ahogy azt most a Magyar Nemzeti Bank megtette – mondta Rogán, a parlament gazdasági bizottságának elnöke a testület keddi ülését követően újságíróknak. Arról nem esett szó, hogy 2010-től egészen mostanáig mire felügyelt az MNB, vagy ha jogszabályi akadálya volt a vizsgálatnak, miért nem módosította azóta a máskor rohamtempóban törvénykező kormány a vonatkozó paragrafust.

Rogán Antal szerint a Magyar Nemzeti Bank alelnöke a keddi bizottsági ülésen azt is világossá tette, hogy a Buda-Cash-nél már 2010 májusában legalább 45 milliárd forint hiányzott.

Ez csak a Fidesz-KDNP-nek sikerült

A Buda-Cash-ügy esetében egyetlen keményen dolgozó ember sem veszítette el a betétjét, ehhez szükség volt a Magyar Nemzeti Bank hatékony fellépésére, szükség volt a korábban elfogadott bankszanálási törvényre, arra, hogy Magyarországon hatékony pénzügyi felügyelet működjék, és ezt támogató intézményekre, amelyek lehetővé tették a visszásságok azonnali feltárását – mondta.

Rogán szerint több tanulsága is volt a bizottsági ülésnek, először is az, hogy évtizedes pénzügyi korrupció zajlott Magyarországon, és ennek feltárására és megakadályozására egyedül a Fidesz-KDNP által támogatott kormány és az általuk megerősített Magyar Nemzeti Bank volt képes. Öt évbe telt, de csak meglett.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
...A kormányzati ciklus elején kiadtam volna egy nyilatkozatot a kormány helyében:
Minden rosszról az MSZP, minden jóról a Fidesz tehet...

És ugyanúgy ahogy a Viktor ügynökgyanúja miatt elővettek egy évekkel ezelőtti nyilatkozatot, (megpróbálták beszervezni, de nem sikerült :)
Ugyanúgy elővenném a kormány állásfoglalását amikor valami történik:
"Minden rosszról az MSZP, minden jóról a Fidesz tehet..."
..és a téma le is van zárva...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Strong
...A kormányzati ciklus elején kiadtam volna egy nyilatkozatot a kormány helyében:
Minden rosszról az MSZP, minden jóról a Fidesz tehet...

És ugyanúgy ahogy a Viktor ügynökgyanúja miatt elővettek egy évekkel ezelőtti nyilatkozatot, (megpróbálták beszervezni, de nem sikerült :)
Ugyanúgy elővenném a kormány állásfoglalását amikor valami történik:
"Minden rosszról az MSZP, minden jóról a Fidesz tehet..."
..és a téma le is van zárva...
nyanya001
2010 óta nem volt ideje a Fidesznek megvizsgálni a Buda-Casht -t mert
a mutyikkal voltak elfoglalva !
Aki Én
@Strong: Nem kell ehhez nyilatkozat. Elmondják minden nap.
Hellcat
Marha nehéz ám rendesen figyelni mindenre miközben a haverokat betonozod be magas pozíciókba meg irdatlan mennyiségben lopod a közpénzt. Az meg már rég megszokott, hogy a fidesz mindig másra mutogat ha baj van..
volvós
Vouittóni !!
Annyi az agyad, mint egy bolhában található !!
Gusztustalan " felolvasó" ember vagy !!!
zöldszem
2010 közepe óta tejhatalommal rendelkeztek.(sajnos) Egy éjszaka bármilyen törvényt megszavaztatok, hatályba helyeztetek. Ilyen ügyekben vajon miért nem intézkedtetek? Nem volt érdekeltségetek???
Ja, és a törvény úgy szólt(tudtommal) 5 évenként kötelező, de ha úgy szolgál az eszetek, akár 2 naponta is megtehettétek volna! Érted?? De hát hogy tudnád, hisz azt sem tudod hány szobád, erdőd van!
nyanya001
Lepcses Tóni erről miért nem nyilatkozol ?

1,8 milliárd euró eltűnt a magyar devizatartalékból !
privatbankar.hu/makro/18-milliard-euro-eltunt-a-magyar-devizatartalekbol-278755

Hol a lé szarka banda ?
lampa laz
Az b...xa a csőrüket, hogy azt más lopta el és nem ők.
Egyébkénttóni, meg jobb lenne, ha a négyzetmétereiddel számolnál el, mielőtt mások lopásaival foglalkoznál, mert a nav vizsgálata, vidaután nem győz meg bennünket. Addig te is egy budachass vagy.
almosd
@nyanya001: befektették ,és jól kerestek rajta .
silber13
Akad a lemez? Végül is le kellene cserélni azt a lemezjátszót., mert úgy látszik rettentően rossz konstrukció, ez a szállító átverése!
Vizual
Ezek már olyanok mint a mérgezett egér. Összevissza futkároznak, majd elszédülnek és végre ...
Teljes a káosz szerintem és beállt a pánik mert Simicska miatt veszélybe kerültek a vagyonok és a szabadságuk is. Mert remélem oda kerülnek. Itt már a sok III/III-s sem segíthet.
Lepényleső
2010 ben valóban meg lehetett volna állítani a visszaéléseket, de akkor indult be igazán a gépezet. Aki kezében a kormány, az rendelkezik a fék, sőt a többi keze-
lőszerv felett is. Vagy a tényeket nem ismeri, vagy a naptárt, de minket bizonyosan,
mert mi mi vagyunk azok, akik mindent elhiszünk. Nekik.
islander
@lampa laz: Bocs, hogy belevau: pashacash inkább.
Linna
Remélem, vissza is szerzik az ellopott pénzünket, tehát a csalók a vagyonukkal felelnek a rájuk bízott, de elsikkasztott pénzért. Ha valami hiányzik a polcról, a raktáros is a fizetésével felel a hiányért!
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Desischado
Legyünk már megértéssel! Micsoda sok munka volt az, hogy bebetonozzák magukat a hatalomba, kőgazdagra lopják magukat! Nem értek rá ilyen csip-csup dologgal foglalkozni, mint az ellenőrzés!
Vizual
@rugacs: Örömmel látom, hogy megjelentél a palccon. És rögtön előálltál a szokásos csúsztatásaiddal. Mert a hír igaz. Meghosszabították az MSZP végén a 3 évet az ellenőrzésről, 5 évre. KÉpviselői inditvány alapján. A választások előtt 2010 a PFSZÁ egy vizsgálatot kezdett ez ügyben, mely negatív lett kisebb hiányosságoktól eltekintve. Majd a választások után újabb, most már FIDESZ színekben versenyző PSZÁ elnök újabb vizsgálatot tartott, gondolom csontvázakat kerestek. Ez volt 2010 ben. Semmit nem találtak és a hibák is ki lettek javítva. Jelenleg azt a pénzt keresik ami a szövetkezetek bankosítása után - FIDESZ - eltűnt az amúgy jól gazdálkodó szöviktől mert államosítva lett. Aztán beszélhetünk a 150 milliárd pluszba gyártott részvényről, szinten MNB Matolcsy úr égisze alatt, fedezett nélküli kiadás ugye. DE nem folytatom. Rugacs váltsál, mert elmúlt a jó világ, nincs már Békemenet, nincsenek már lengyel barátok és a március 15-i ünnepségre is már csak busszal szedik össze a nebulókat. Rugacs, az oroszok már a spájzban vannak.! Tudsz róla ?
De vannak már csontvázak. Most éppen a FIDESZ székházügy robbant ki. Ugye a Gánti bányákról van szó. Nos Rugacs ?
Hellcat
@rugacs: Tudod a fidesz kétharmaddal jutott ám be a parlamentbe 2010 ben...akármit megtehettek volna...AKÁRMIT. Te meg azt mondod itt, hogy egy apró szoci intézkedés kifogott rajtuk? Na ne már :D A fidesznek abban igaza volt anno, hogy történelmi lehetőséget kaptak...amit használhattak volna arra, hogy rendbe tegyék az országot...hát mint látod nem így lett.
rugacs
@Hellcat: Levehetnéd már a szemellenződet cimbi! A Fidesz 5 éve mást sem csinál, csak a szart takarítja utánatok!!!
Ahhoz, hogy mindent, amit elrontottatok, tönkretettetek azonnal még az első évben kijavítsanak 100x ennyi intézkedésre, 100x ennyi emberre lett volna szükség!
Egy nap a Fidesznél is csak 24 órából áll. S mint tudjuk (mi igen, de ti még ehhez is hülyék vagytok) rombolni tized, század, ezred annyi ideig tart, mint utána azt újjáépíteni. Bár honnan is tudnátok, mennyi idő az építés, amikor ti csak romboltatok, csak ahhoz értetek, hogy mások által felépített dolgokat tönkretegyetek. Na ahhoz tudás nem kell, idő se sok!
Szakbarbárok vagytok egytől egyig!!
gödörben
@nyanya001: Ezt is ők tüntették el, mert más nem feért hozzá. Így nincs kérdés csak tény van.
gödörben
Érdekes gondolat, ami remélem nem igaz... Meghúztak egy vonalat a közpénzzel rendelkező cégek nevei mellett és ahol megütik a szintet azt megdöntik, majd ellopják az ott tárolt pénzeket.
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
@rugacs: Na jót röhögtem ezen a szánalmas magyarázkodáson :D Megsúgom neked azt is akkor, hogy a fidesznek 2010 előtt is volt ám beleszólása a parlamentben a dolgokba. Tudod mit csináltak? Nem jártak be dolgozni. Bojkottálták azaz akadályozták a munkát! Mint a legnagyobb ellenzék igenis tehettek volna az országért! Ehelyett hagyták, hogy had sodródjon még mélyebbre az egész, hogy aztán majd legyen mit a szocikra fogni. :D És akkor még nekem van szemellenzőm...
rugacs
Jellemző, már csak azok védik a Mocskoséletű SZutykos Porbafingók táborát, akik nem szenvedtek kárt a tetteiktől. Vagy akik részt vettek a szélhámosságaikban!!!
Mint pl. ennek az oldalnak a kormányt támadó résztvevői!! Akik itt lájkolják egymás ostoba bejegyzéseit mind egy szálig ahhoz a rabló csőcselékhez tartozik, akik tevékenyen részt vállaltak az ország tönkretételében, az emberek megkárosításában, a szélhámosságok elkövetésében, a lakosságon való élősködésben, akik vagyonukat úgy szerezték, hogy bepalizták az embereket, pénzüket a tudtukon kívül elherdálták és most, hogy védjék magukat, a bünügyeket feltárókat okolják a saját tetteikért!!!
Nem véletlen, hogy a Mocskoséletű SZutykos Porbafingók 2010-ben 5 évre módosították az ellenőrzés idejét, hiszen arra számítottak, hogy 2015-re ismét ők fognak hatalmon lenni és így nem fog kiderülni a szélhámosságuk!!
A cikk írója is egy képmutató sutapárti, hiszen aki közvetve vagy közvetlenül is érintett az ügyben mint károsult, az mind le van döbbenve, és hasonlóan "le van ragadva 2010-nél"!!! Csak az írhat ilyen aljas stílusban, aki kárörvend mások tragédiáján és támogatja a csalók tettét!!!
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
gödörben
@rugacs: Én nem érzem magam tolvajnak, de már az életteremet lopják el a mutyikkal. Persze lehet hogy ez a szar takarítás, ami szar jelen esetben a nép által megtermelt javak és pénz. De biztos rosszul látom, mert Qva jól élek és a bérem vásárló értéke ísúgy nő, hogy nem győzőm elkölteni...
alterego56
Na itt van nektek fijjúg a Quaestor. Ezt varrjátok a szocik nyakába ha tudjátok. Azt hiszem nem ők üzleteltek vele.
Hellcat
A nagy "szarlapátolás" közben minden féle vizsgálóbizottság felállítását elkaszálják a parlamentben...:D A nyugdíjkasszából is kilapátolták a "szart"...egyéni számlák sehol.
rugacs
@gödörben: Nem lep meg: az mszp egyetlen tagja sem érzi magát tolvajnak! Akik a bíróságon mégis beismerik tettüket, csak azért teszik, hogy - megbánást tanúsítva - enyhébb büntetést kapjanak.
Gondolom 89 utáni vagy, mert ha előbbi lennél, akkor észre vennéd, mekkora tágas életterünk van és milyen jómódban élünk!!
Csak hát vannak telhetetlenek akik azt hiszik, minden csak értük van!
De nem értem, ha most lázongsz, miért hagytad, hogy egyesek évtizedekig dorbézoljanak az általad kitermelt értékből?
Nekem az is gyanús, aki csak most él szarul! Mert lehet, hogy akkor 2010-ig jól élt, ami viszont felveti annak lehetőségét, hogy pont azok közé tartozol, akiknek mostani szar életünket köszönhetjük, akiknek disznóságai most derülnek ki!
Ha így van, had ne sajnáljalak cimbi!!
Ha viszont nem ezek közé tartozol, csak annyira ellustultál jólétedben, hogy eddig nem foglalkoztál az élet működésével, akkor: így jártál!
Ha nem tűnt volna fel: a nép által megtermelt javakat, pénzt folyamatosan felélte a a hatalom, de volt akinek ez nem volt elég, és vett fel még egy jó nagy adag hitelt is, hogy még jobban tudjon élni, hiszen úgy is a nép fogja visszafizetni. 2010-ben elhangzott, hogy évtizedekig fogjuk fizetni. Ebből eltelt 5 év. Akkor most mit lázadsz a jólét után?!
Tegyél a jóléted érdekében! Vagy arra vársz, hogy majd a mindenkori hatalom eltart jólétben?! Na arra ne számíts!!!
Vizual
@rugacs: nem változtál. Olyan hülye maradtál mint voltál. Téged is fizetnek ?
gödörben
@rugacs: Hát köszi az alapos eszmefuttatást a felvilágosításomra. Én úgy látom, hogy a "vezetőink" egyszer egyik oldalon tapsikolnak egyszer a másikon. Ez így tünt nekem 2010-ig, mikor is hirtelen pálfordulás állt be a 2/3 miatt. Ekkor azt hitték mindent szabad lopni csalni csak becsületesen élni nem. Ja és már ott trattanak, hogy nekünk nem marad semmi. Persze lehet rosszul ítélem meg, hisz én is lopok csalok hazudok, csak szánalmasan szarul csinálom valószínűleg azért nincsenek milliárdjaim a más (nép) pénzéből. Bocs.
rugacs
@Hellcat: És te mit tettél annak érdekében, hogy ne így legyen? Itt jártattad a lepénylesődet? Arra vársz, hogy a hatalom a te zsebedbe dugdossa a milliárdokat? Ahhoz legalább támogatni kellene őket intenzíven!
Vagy az a bajod, hogy mások nem kaparják ki neked a gesztenyét?
Vagy az, hogy Fidesz éra előtt jól behódoltál a tolvajoknak, most meg gödörbe kerültél? Hát a politika már csak ilyen! Aki az egyiket támogatja, az a másiknál szart se kap!
Szerintem is hibázott a Fidesz, még 2006-ban, mikor nem söpörte le az akkori kormányt, hanem megvárta a 2010-es választásokat. Mert 2006-ban még jó időben meg lehetett volna állítani az országot a teljes összeomlástól. Jellemző, hogy a Fidesz szabályosan akart hatalomra kerülni, ami sikerült is nekik. Még hozzá óriási támogatással. Azóta meg csak kihasználják ezt az előnyt.
Én biztosan nem így csináltam volna, ha rajtam múlt volna, már egyetlen Mocskoséletű SZutykos Porbafingó sem lenne a politikában, sem közöttünk.
De remélem arról gondoskodni fognak, hogy legalább az én életemben már ne is jöjjenek vissza!!! Én bármilyen eszközt támogatni fogok ebben!!!
rugacs
@alterego56: Na még egy bubó!!!
Volt egy barátom, akivel évekig együtt buliztunk, jóban voltunk. Jó srácnak tűnt. Aztán pár éve kiderült, hogy amikor éppen nem együtt voltunk, akkor lopott, csalt, betört, szélhámoskodott, stb. Engem is meglopott, de akkor még nem tudtuk, hogy ő volt. Mint kiderült, kihasználta a kapcsolataimat, visszaélt a barátságommal.
Miután kiderült "mássága", rögtön elhatárolódtam tőle.
Gondolod, hogy aggódnom kellene, hogy engem is egykalap alá vesznek vele? Én nem így gondolom és a barátaim sem.
Mindig mindenhol vannak olyan együgyüek, akik azt hiszik, hogy a szélhámost simán fel lehet ismerni! Meg aki azt hiszi, hogy aki a szélhámos ügyfele, barátja, az maga is szélhámos!!!
Te nagyon oktondi, azt tudod, hogy a Quaestor 1990-ben alakult? (www.quaestor.hu/tortenet)
Hellcat
@rugacs: Mondok valamit cimbora. Kezeltesd magad. Az általad imádott fidesz van hatalmon és gondolom szerinted éppen minden egyre jobb...Akkor miért vagy ennyire dühös? Honnan jön ez a hatalmas harag ami a hozzászólásaidból árad? Nektek a véretekben van a gyűlölködés és a fékezhetetlen harag, mindegy nektek milyen a helyzet csak valakit szidni ehessen. Egyébként az is tipikus fideszes begyöpösödés, hogy aki a kormányt kritizálja az egyből a haza ellensége lesz. Utálom én az összes senkiházit aki a parlamentben van, közösen juttatták ebbe a mélypontba az országot. Szóval szerintem kicsit gondolkodj el, nézz körbe és csillapodj le. Semmi szükség nincs itt erre az agresszív fideszes gyűlölet és indulatkeltésre. Néha idejöttök és totál belerondítotok az amúgy értelmes eszmecserébe az elvakult és agresszív véleményetekkel. Elég elkeserítőnek tartom, hogy te és a hozzád hasonlóak egy agresszív és erőszakos hatalomátvételt támogattatok volna anno. Miattatok tart itt ma ez az ország. Az ilyen elvakult agresszív és vitaképtelen embereknek hála van ma megosztottság és kitaszítottság idehaza. Gratulálok.
rugacs
@Hellcat: Mennyivel jobb lenne, ha az ország tartozása devizában maradt volna meg még mindig, így mostanra már megháromszorozódott volna azóta!!!
Te tényleg ilyen sötét vagy?
Miért nem informálódsz, mielőtt hülyének adod magad? Ja hogy itt ez nem tűnik fel a többi között...!!
rugacs
@Vizual: Ja én nem változtam, amit te nem mondhatsz el magadról, mert te sokkal ostobább vagy, mint az elején!!! Lassan már az orrod végén tanyázó pattanást sem fogod látni!!!
Hellcat
@rugacs: Most már állj le itt a fideszes gyűlölködéssel kérlek. Semmi igény és szükség nincs itt erre.
Vizual
@rugacs: Tudod rugacs nekem nincs miért idegeskednem. Az ilyen nőimitátorok mint TE is, csak a gyűlülkődést hozták, mint a Fidesz. Csak várom és jókat derülök a szarháziakon mint Te is vagy, Hogyan próbálják helyrebillenteni, hogy jelenleg igencsak benne vannak az idoljaid abban amit kavartak. Ügynökök ? Lenyúlt vagyonok, gátlástalan meggazdagodás, de TE mint jó komcsi csak hajtogatod a magadét. Lenin él ...És ezt már a vér fideszes sem tudja megemészteni. Már akinek van esze.
Rugacs súlytalan vagy...
papa.49
Tonyó baxki mit szedsz kurva jó anyag lehet, te már teljesen belehülyültél!!!
rugacs
@Hellcat: Hát te is nézz körül cimbi, mert ez az oldal nem az agresszív Fideszesek oldala, hanem az agresszív, állandóan töményen szitkozódó kormányellenesek oldala!!! Azok akik itt vannak szidják folyamatosan a kormányt. Ahelyett, hogy elgondolkodnának, hogyan is jutott az ország ide. De számotokra az nem lényeges, csak az, hogy nem a kedvetekre tesz a kormány. Remélem nem is fog! Ti már eleget lebzseltetek a jólétben a mi kontónkra!
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Hellcat
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Vizual: Áruld már el, ez a ragacs, vagy mi a fene, honnan a búsból jött ismét elő? Bizonyára ahol eddig dagonyázott, onnan kiutálták. Iszonyú a hülyesége. Mellé még a korlátolt agyú gyűlölködése is párosul!
silber13
@rugacs: Te teljesen hülye vagy?? Kiirtani akarsz te korlátolt olyanokat, akiket nem is ismersz?? Agyament barom vagy, igazi fityiszes!!
Vizual
@silber13: Rögtön kijelenteném NEM A BARÁTOM ! És nem is lesz az. valamikor amikor még a 2006-s időkben majd az utána következő időkben itt volt, Nyugodt és csendesen próbált érvelni, néha összetűztünk a határtalan tájékozatlansága miatt. És látható, hogy az állapota csak súlyosbodott. Lehet, hogy tényleg nyom valami vigaszt... (nem tudom) DE nem Fideszes. És hol volt idáig ? Remélem nem vársz választ...Mert csak találgatni tudnék és elsőre eltalálnám.
rugacs
@Vizual: Nőimitátor?! Ez jó!!! :-DDD Azt hiszed, ez itt egy nőegylet?
Most hogy bemutatkoztál, már nem is csodálkozom az együgyü beszólásaidon!!
Csak egy nő lehet - bár én élőben nem találkoztam még hasonlóval sem, pedig elég sok nőneművel volt dolgom - ilyen ostoba!!
Már teljesen érthető, hogy honnan ered a fogalomzavarod! (aki az mszp-t utálja -szerinted csak komcsi lehet). Te tényleg kevered a szezont a fazonnal... :-DD
Egykor egy ismerősöm mondta: a nő és az értelem antagonisztikus ellentétben van egymással.
Nem értettem egyet vele, de beismerem, vannak rá példák!!! Pl. te!!! :-DDD
silber13
@Vizual: Igazad van, ez egy gyűlölködő szellemi toprongy, aki pártkiadványok böngészésével és szolgai másolásával lopja a napot!:-))
silber13
@rugacs: Ezen a " Mocskoséletű SZutykos Porbafingók " agyalmányon hány hétig agyalogtál?Hány kocsmában, és egyéb bömböldében próbáltad valamilyen látszat eredmény elérésére serkentni angström nagyságú agyadat??
rugacs
@Vizual: Leginkább csak találgatni tudsz!
- a Propeller 2008-tól van.
- én csak bőven 2010 után regisztráltam ide.
- valóban eleinte csak nyugodtan próbáltam érvelni, mert azt hittem, itt is normális emberek vannak, de közben beláttam tévedésemet.
- "határtalan tájékozatlanságom" nyilván abból ered, hogy nincs szemellenzőm, mint neked. Hiszen te csak feketét és fehéret látsz. Colorra kéne cserélned a lencséd.
- találgass bátran, hiszen az eltelt évek alatt "éleslátásod" ellenére még a nememet sem ismerted fel (kettő közül)!!!
- idáig is itt voltam, és jókat röhögtem rajtatok...
- és barátok biztos, hogy sosem leszünk, primitív, buta emberekkel néha meg kell ismerkedni, de barátságra nem törekszem velük!! A barátságaim nagy részét még abból az időszakból hoztam magammal, amikor a politikusokon kívül más még nem nagyon politizált. Hogy te is értsd: '89 előttről. Így fordulhatott elő, hogy barátaim között egyaránt megtalálható balos és jobbos érzelmű. De az igazi barátság legyőzi az ilyen ellentéteket. Mert a barátság fontosabb a politikai nézetnél.
Ám a politikai beállítottság nem jelenti azt, hogy bármely párt tagja is kellene lenni. Viszont nem zárja ki, hogy egyes pártokat és tagjait utáljam. Ez neked nyilván magas, de hát nőből vagy, méghozzá abból a fajtából, aki az értelemmel antagonisztikus ellentétben van.
Ja és egyébként új könyvemhez keresek témát és ihletet. Itt van bőven. Az ostobaság és trágárság kapcsolatáról szól. Ez itt végtelen tárháza ezeknek!! Már a főszereplőket is kiválasztottam, ami nem volt könnyű, akkora a választék!!
Úgy hogy nyugodtan brillírozzatok tovább, tuti, hogy nagy siker lesz a könyv!!!
rugacs
@silber13: Akit én szívesen kiirtanék, az már mind szépen bemutatkozott!
A tetveket és élősködőket meg ki szokták irtani, nem?
rugacs
@silber13: Bizony itt kellett lennem néhány évig, hogy ragadjon rám valami a stílusotokból!!
De hát a stílus maga az ember...

Nekem még mindig időbe telik, míg valami cifrát tudok káromkodni. Ami nektek kapásból megy (hiszen mást nem is ismertek)...viszont szerencsére nem kellett kocsmába menni ezért, elég titeket olvasni..., de hasonulni hozzátok így sem tudok, ami végtelenül nagy szerencse!!!
És bizony a miniatürizálásé a jövő! Ami persze rajtad nem segít, hiszen ha kamion cipelné utánad az agyadat, az intellektusod akkor is rejtve maradna az emberiség előtt!!!
silber13
@rugacs: Bizonyára vért izzadtál, amíg ezeket a gondolatokat ( ! ) megfogalmaztad!:-))))
rugacs
@silber13: Ugyan, egyre könnyebb, kettőre méginkább... Nézd meg a bejegyzési időket (erre magadtól is rájöhettél volna a kamionnyi agyaddal), a 2 utolsó között még meg is ebédeltem... :-D
Vizual
@rugacs: Az ember tévedhet, de nehéz számon tartani, hogy melyik fórumon melyik hűlyével és mikor beszéltem. Egyformák vagytok. De felejtsél el.!
rugacs
@Vizual: Az ember tévedhet, de te ráadásul nő vagy az antagonisztikus csoportból. Így dehogy csodálkozom, hogy mindent összekeversz!
Már arra sem emlékszel, hogy te kötöttél belém és nem fordítva!!
Ha ilyen tyúkeszű vagy, miért írsz egynél több helyre? Egyet talán még te is tudnál követni, bár ki tudja...
A kínainak minden európai egyforma...
A saját nemedre azért még emlékszel? Vagy nemekből is csak egyet ismersz? :-D
Nem és nem, látod ez rögtön kettő!! :-DD
mate03
@rugacs: Akkor le írom! A jó édesanyáddal szórakozzál!Szarházi taknyos kölyök!
Mobil123
@mate03: Nyugi!! Nem érdemes idegesíteni Magad egyikért sem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.