Tarsoly Csaba cégcsoportja hatalmas birodalmat épített ki az elmúlt évtizedekben – írja az Index. A Quaestor először csak pénzügyi tanácsadóként működött, később beszálltak az értékpapír-kereskedelembe, befektetési alapkezelésbe, idegenforgalomba, ingatlanfejlesztésbe,  telekommunikációba és a nyugdíjszolgáltatásba is. A kérdés az, hogy mi lesz most ezekkel a beruházásokkal.

Ugyanis a Quaestor kötvénykibocsátással és a kötvényeladással foglalkozó leányvállalatain keresztül vonta be a pénzt a cégcsoport számos fejlesztéséhez és beruházásához. Ha pedig végleg fel kell függeszteniük a tevékenységüket, számtalan projektjük elakadhat.

Így a botrány hátrányosan érintheti többek közt az ETO Park Élményközpontot, a Moszkvai Kereskedőházat, a Török-Magyar Kereskedőházat, a Visa World Centert, a DunaCity városfejlesztési projektet, a szegedi Hungária Hotelt és még rengeteg egyéb beruházást is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@nyanya001: és még ők hörögték hogy gyurcsánysukkoró...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
És ez a kormány az aki szerint nincs azzal semmi gond, hogy offshore cégek árulja a magyar állampolgárságot. Az MNB arra állt be, hogyan lehet megkönnyíteni, hogy minél több pénzt átjátszanak a pártkasszába. Ezért nincs min csodálkozni, hogy a pénzügyek ellenőrzésével sehol nem foglalkoztak. Az MNB felügyeleti bizottsága a mai napig nem működik.
bundi
most már legalább tudják az emberek miért is kell ennyi kereskedőház...peruba angolába meg isten tudja hova...
bundi
@human: mint most a legújabbak...
444.hu/2015/03/10/a-kulugyminiszterium-eszetlen-penzszorasra-keszul/
olvasgasd..és legyél büszke a vezérre...a magyaroknak tényleg van pénze szinte mindenre...
human
@bundi: Délről tudod mit fogunk importálni? Afrikai mérget, de hektószámra.
Ondrey
Ondrey
A gyermekeim 20 évi félretett pénzüket vitte el a Qaestor. Most néztek ki egy ingatlant,hogy végre a két kicsi gyerekkel ott hagyják az albérletet.Nagyon el vannak keseredve. A nyavalyás Matolcsyék ezekre a pénzintézetekre néztek volna,mint a paloták vásárlásával foglalkoztak. Röhögnek a markukba.Javaslom,hogy az iszlamisták ellen küldendő kontingensbe rakják be őket.Nagyon elszaladt a ló velük! Szegény Magyarország édes Hazánk. Mit tettek Veled!
bundi
@Ondrey: amire felhatalmazást kaptak...és ezt csak azok kérhetik számon rajtuk akik adták...azok nem teszik...a többiek meg birkák az akolban...a jelek szerint...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.