Pár napja derült ki, hogy a március 15-ei ünnepségre a Honvédelmi Minisztérium és a KLIK középiskolás diákokat akart hívni. Állításuk szerint ez csak egy lehetőség volt és nem kötelezték az iskolákat vagy a gyerekeket a részvételre. Ezzel viszont egy váci gimnázium tanára nem ért egyet – írja a hvg.hu.

A Váci Madách Imre Gimnázium tanára, Ujlaki Tibor Facebook-on osztotta meg ezzel kapcsolatos gondolatát azt is hozzá téve, a bejegyzés megosztható, vállalja azt nevével együtt. A tanár arról ír, úgy tudja, hogy a ceglédi tankerület vezetői múlt héten közölték a váci középiskolák igazgatóival, hogy intézményenként tíz diákot kell küldeni a rendezvényre. Ekkor a gimnázium vezetője felkérte a diákönkormányzat tagjait, hogy vállalja közülük tíz ember a részvételt, de nem vállalták. Egy tanárt is megkért, hogy szervezzen be tíz embert, de nem sikerült neki. Ugyanakkor senkinek sem tiltották meg sem a diákok, sem a tanárok közül, hogy részt vegyenek a budapesti nemzeti ünnepen.

A Váci Madách Imre Gimnázium onnan lehet ismerős, hogy ez az iskola volt az, amely egy igen kemény hangvételű nyílt levélben utasította vissza a KLIK meghívását, mondván ők nem hajlandók a diákjaikat politikai színezetű rendezvényre küldeni. Erre a CÖF aktivistái ma megfenyegették őket és diákjaikat.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Erre a cöfös nyílt fenyegetőzésre nem kellene lépnie az illetékes elvtársnak?
nyanya001
263 iskola jelezte, hogy nem kérnek abból, hogy diákjaikat politikai színezetű rendezvényre buszoztassák.
www.hir24.hu/belfold/2015/03/13/tomegevel-intettek-be-az-iskolak-a-kliknek/

Na cöfösök erre miit léptek ?
Desischado
Szerintem ez értékes szinonímája annak, hogyan szereznek embereket, és milyen módon próbálnak nyomást gyakorolni! A cöfös banda jobban tette volna, ha befogja, és nem próbál buzgón nyalni!
nezelodo
Lassan a KLIK és a HM is igyekszik kihátrálni saját, a Rákosi kort idéző utasításai mögül. Gondolom a korábbi ünnepségeket, meg azok rögzítését az osztálynaplóban is a talajmenti, állásukat féltő tanárok találták ki, ugye kedves csinovnyikok?
rosalinda57
@nemjoezigy: Én is a tanárnak hiszek, mert a KLIK egy nagy klikk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.