Nem volt iktatószám azon a levélen, amelyet Giró-Szász András bemutatott az ATV műsorában, és amelyet Tarsoly Csaba írt Orbán Viktornak. Az a levél viszont már március 10-én iktatva volt, amelyet Miniszterelnökség kedden hozott nyilvánosságra.

Az államtitkár a televíziónak azt mondta, szerinte nincs ellentmondás az ügyben, mert külalakra és tartalomra megfelel a két levél és ha egyszerre sok érkezik be, akkor van, mikor az iktatás átcsúszik másnapra. Hozzátette még, ha beérkezik egy papíralapú levél a Miniszterelnökségre, akkor azt rögtön beszkennelik és ő is egy ilyen szkennelt változatot vitt be a stúdióba magával.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Girokám nagyon tudatlan vagy!! A beérkező levelek előbb az iktatóba kötnek ki iktatás nélkül sehova sem vihetik. Amennyiben netán személyesen adják át arra is rá kell írni az átvétel dátumát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ez a levél is csak 1 fecni volt. Elképesztő hazugságokat zúdítanak ránk nap-nap után.
Vizual
Én is úgy gondolom, hogy ez hamis levél, utólag készült. Mert látszik a FIDESZ értelmetlenség, trehányság, és hozzá nem értés. Többször mondtam már. Bűnözni is csak ésszel lehet.
szaboria1
Girokám nagyon tudatlan vagy!! A beérkező levelek előbb az iktatóba kötnek ki iktatás nélkül sehova sem vihetik. Amennyiben netán személyesen adják át arra is rá kell írni az átvétel dátumát.
Toby
@szaboria1: Így, ahogy írod, sőt, az iktatás/érkeztetés dátumának/elmaradásának akár büntető - vagy polgári jogi következményei is lehetnek, ugyanis bizonyító erővel bír s már csak ezért sem kezelik hányaveti módon !
Genyó-Szesz ismét gurított egyet...hazafelé, a saját kapuba !

Qrwára nem akar összejönni a "csürheigazság" !
Vizual
Még nem írtam le sehol. De dolgoztam hivatalban és a postázóban mindig ráütötték az érkeztetés pecsétjét, a dátumot mikor érkezett az írat, mert határidők voltak melyik írat, hol és mennyi időt parkolhat. Nos ezért hamis az a papír amit ez a Gíró-Szász mutogatott az ATV-n. Azon nem volt rajta.
zöldszem
Ezekkel a levelekkel mindig probléma van!
A kitiltási botránynál, Vida levele egyszerűen eltűnt!
Az amerikai megjött ugyan, de csak egy fecni.
Quaestor Csaba levele valahogy olyan mint, buli után a lánynak, vagy megjön, vagy nem.
Most már kezd beigazolódni, hogy mindig minden ügyben a postás a főbűnös.
Nem reggel, délben, hanem folyamatosan hazudtok!!!
nezelodo
Mennyi baj van ezekkel a levelekkel! Van ami elkallódik a postán, NAV nekem küldött leveleivel hogy-hogy nem történik ez meg sohasem, de más dokumentumok is hiányoznak. Az első királyság alatt még a kormányülésekről (KISZ taggyűlésekről) sem készült jegyzőkönyv.
Azért most hogy Orbán tarsolyában kotorásznak a zemberek, kiderülhet, nem akárki a napi hírek főszereplője. Eddig ment keletre a fontos ember, meg a K.Szilárdka bátorítani a Zselést, a KágéBéla meg előkészítette, egyengette az útjukat és ment minden flottul, a baltástól az atommutyiig. Most meg vinni kell az egész klánt, nyilván egyik olvas, a másik ír, a harmadik meg számol, a többi meg a biodiszlet, hogy lássák milyen sokan vagyunk. A Simlicska meg itthon röhög, hogy még a biztonsági kaput is képtelen ez a zsenicsapat kikerülni a repülőtéren.
eszegfu
Ezekkel a levelekkel, mint ahogy sok más történést is magyarázkodó megszólalásokkal szerintem csak "beültetnek az etetőszékbe"...egyszóval izmozhatunk ezen, találhathatunk, de az eredendő botrány kideritéséhez, az igazsághoz valahogy nem jutunk közelebb.
JAJMÁR
Nem érnek rá érkeztető bélyegzőt nyomni, de ráérnek 2x beszkennelni minden levelet? Minek??? Semmi értelme.
Ha számítógépes iktatás van, akkor beszkennelik, de miután beiktatták. Meg kellene nézni azt az iktatót.

(Nem értik a "mechanizmust", mert azt kellett volna inkább mondani, hogy email-ben érkezett, és ő innen nyomtatta ki, nem az iktatóból kérte el. De már késő, ez a történet stipistop, az enyém, én találtam ki!
Senara
A birkák elhiszik ,aki cáfol az hazudik . Kapkodás , hazugság egyeztetésének teljes hiánya . Mindenkinek a beosztáshoz mértem megfelelési kényszere van és süketel valamit . A nagy akarásban már Orbánnak rossz lett a memóriája.
eszegfu
Első védekezéseik között van, hogy az MSZP kormányzása idején hogy kapott a Q 17 milliárd hitelt. Olvastam: 8 féle biztositékot, 7 féle fedezetet és 200 mill. óvadékot tartalmazott a szerződés. 2011. évi felülvizsgálat után az MFB feljelentést tett a Q ellen, de Polt nem foglalkozott vele, viszont a köv. évben 250 milliós vissza nem téritendő támogatást kapott Tarsoly. Tehát szerintem ezzel nem lehet "ráhuzni" a szocikra a Q botrányt!
zöldszem
@eszegfu: ma, 10:48
Persze, hogy nem tudják a szocikra nyomni. Ha tudták volna, már Tarsoly előtt jóval mindet letartóztatták volna. Ilyen háttérrel ahol a Polt + Ibolya a kezükben van!!!
Aki Én
Engem meggyőzött. Na pá,elindultam vissza a Marsra.
papa.49
Ez a pali a girnyó már soha nem jelenhetne meg egy normális országban mint politikus SOHA TÖBBÉ!!!
Itt viszont nyugodtan óberkodik, ebben az országban a képességek minimuma hogy, hogy EGET VERŐEN TUDJ HAZUDNI !!!
keresztapa
Hazudni szép, hazudni jó kivagy te Giró?
eszegfu
@zöldszem: Nekem az a bánatom, hogy ezt csak Te, én, és esetleg néhány ember látja még!
De a Fidesz szimpatizánsoktól még mindig azt hallani: szoci botrány, nem érdekli őket a tény.
egyember
SENARA 9.45
Mindig rossz volt a memóriája: egyik nap cáfolta -mást mondott- mint tegnap, meg mást mondott Brüsszelben, mint itthon .
kkalman
Girnyónak már megint halvány lila segédfingja nincs arról amit mond. Amúgy csodagyerek lehetett. Három éves korában volt annyi esze, mint most.
keresztapa
@eszegfu: Az jó lenne ha csak neked lenne ez a bánatod. Az ország bánata meg az, hogy a szocik, FIDESZ, DK, LMP, Együtt még mindig azt hiszik, hogy övék az ország! Ez az egész egy ország által fizetett, tolvaj bagázs, kivétel nélkül,
Desischado
Ordas hazugság az egész. Én is tudom, hogy pláne, hivatalos leveleknél, de mindegyiknél elsőnek iktatni kell a küldeményt. girnyó már azt sem tudja, mit hazudjon, nyilván nem magától ötletel. Nagyon kilátszik már az egész ló. Az agyrém az, hogy egy normális országban már az egész bagázs a börtönben ülne, itt meg nem történik semmi!
eszegfu
@keresztapa: Elfogadom a véleményedet...akár igazad is lehet. Csakhogy az "ország bánatát" is csak páran érzik. Valóban: én "ballibsiként" mutogatok a Fideszre, mert az eltelt 5 év alatt nem tudok olyanról, amitől M.o-nak jobb lenne. Nem mondom, hogy felejtsük el a szocik kormányzását, de azért ma ezzel a folyamatos visszamutogatással nem haladunk előre, inkább a szavakkal való "fényezésük"-et látom, tetteik meg ezzel ellentétesek. Ha pedig lopásról, csalásról beszélünk --mint a jelen esetben is --- az mindenkor az, csak a mértéke nőtt meg méghozzá szinte "pofátlan" magyarázatokkal.
keresztapa
@eszegfu: Nagyon de nagyon elfogadott a vélelmed, Abból a betegségből én már hónapokkal ezelőtt ki gyógyultam, hogy bármelyik nemzetromboló pártra mutogassak, mert mindegyik pártérdeket képvisel, nagy ívben kerüli a nép szolgálatát. Igyekezete az egyedüli uralkodás megvalósítása idegen közület segítségével, mivel közelebb állónak érzi az idegent, mint saját fajtársát, és gyűlöli saját hozzátartozóját.
eszegfu
@keresztapa: Értem, hogy "kiszerelmesedtél" minden pártból, de azt nyilván Te is tudod: pártok nélkül nincs választás, kormányalakitás és kormányzás, törvényalkotás, stb. Tényleg nem Veled akarok kötekedni, csak kiváncsi lennék: szerinted mi lehet a megoldás? Nekem nincs ötletem, elképzelésem sem.
keresztapa
@eszegfu: Kötekedés kikerülve, ez is lehetséges javaslat, nem tökéletes, na de mi az!
domonyi.aries.hu/Szabadsag-Alkotmanya.html
kkalman
@Desischado: ma, 09:03 Van az egy ménes is, ami kilóg.
eszegfu
@keresztapa: Kösz. a "szemelvényt"! Nekem kicsit "meredek"...
keresztapa
@eszegfu: A múlt hibáit kerülve lehet építkezni, de aki a múltat kerüli az a jövőt nem ismerheti! @eszegfu: A meredekre is fellehet jutni, ha a cél a feljutás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok