A Habony Árpád által – rendszerint szabálytalankodva – vezetett fekete Volkswagen kisbusz rendszáma alapján nincs forgalomban – tudta meg a Propeller.

A Magyarország.hu Ügyfélkapu szolgáltatásán keresztül is lekérdezhető országos járműnyilvántartás az NAE-045 rendszámú kisbusz esetében április 9-én azt az eredményt adja, miszerint

ilyen adatokkal autó nincs forgalomban.

Az általáunk megkérdezett szakértő szerint ennek több oka is lehet: például nem fizették be a gépjármű után a súlyadót, NAV-végrehajtás alatt áll a tulajdonosa, vagy egyszerűen csak ideiglenesen kivonták a forgalomból.

A szakértő arra a feltételezésünkre nem kívánt reagálni, hogy esetleg "védett" autóról is szó lehet-e, vagyis szándékosan nem kereshető a gépjármű az adatbázisban.

Azt sem sikerült egyelőre kiderítenünk, hogy már március 29-én is "forgalomba nem helyezett" autóval közlekedett-e Habony Árpád és Andy Vajna, vagy csak a médiaérdeklődést követően került ki az autó a rendszerből.

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság szerint mindenesetre nem állami flottába tartozik a Volkswagen kisbusz, pontosabban válaszuk szerint "a Főigazgatóság Habony Árpád részére gépjárművet nem biztosít". Vagyis ettől még adhatták az autót például Andy Vajnának amit aznap Habony vezetett.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoszinu a ven buzi osztraknak,- aki Varadi Andrast elutotte - szinten ilyen "vedett" rendszama lehetett, azert adtak ki korozest "ismeretlen tettes" ellen...

De ez igy passzol egymashoz: nem letezo szemelyhez, nem letezo munkakorben nem letezo auto jar...

A hulyek mi vagyunk, hogy ezen meg fennakadunk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@volvós: Végre valaki elmondta erről az elfuserált manóról hogy kicsoda, micsoda...
A pofája alapján a ,,Moha bácsi a törpe,, című műsorból szökött meg, ja meg a gumiból!!!
kata53
@karma1: VALÓBAN, HOGY HALLGATNAK A VÁRADI ANDRÁS HALÁLA MIATTI NYOMOZÁSRÓL!
Toby
Ez a kocsi bizony a pintér-művek' autója, azokról nem ad ki semmit egyetlen nyilvántartó sem, még akkor sem, ha videó - vagy fotófelvétellel bizonyítod, hogy márpedig ilyen rendszám alatt furikázgat a nemlétező kocsi/rendszám !
Nehogy azt gondoljuk, hogy as lesötétített üveg csak a napfényvédelmet szolgálja, ez a tény, valamint a nyilvántartási "semmi" bizonyítja, hogy AvH-s, NbH-s, vagy TEK-es masináról lehet szó !
Emléxünk még arra,amikor az NbH szolgálati gépkocsijával furikázgattak a szarházi politikusok csemetéi ?
Így megy ez Gecisztánban !
Mint ahogyan működik a törvőnytelen megfigyelés és lehallgatás, hát ez sem különb - Gecisztánban !
inferno
Emberek !!! Csak óvatosan, már régen nem Chuck Norris a "kemény csávó", mióta a mi habunyunk a színre lépett a faszban sincs!!!
Toby
@inferno: Nem igaz, hogy adott alkalommal nem üti el egy "hódolója"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.