A Habony Árpád által – rendszerint szabálytalankodva – vezetett fekete Volkswagen kisbusz rendszáma alapján nincs forgalomban – tudta meg a Propeller.

A Magyarország.hu Ügyfélkapu szolgáltatásán keresztül is lekérdezhető országos járműnyilvántartás az NAE-045 rendszámú kisbusz esetében április 9-én azt az eredményt adja, miszerint

ilyen adatokkal autó nincs forgalomban.

Az általáunk megkérdezett szakértő szerint ennek több oka is lehet: például nem fizették be a gépjármű után a súlyadót, NAV-végrehajtás alatt áll a tulajdonosa, vagy egyszerűen csak ideiglenesen kivonták a forgalomból.

A szakértő arra a feltételezésünkre nem kívánt reagálni, hogy esetleg "védett" autóról is szó lehet-e, vagyis szándékosan nem kereshető a gépjármű az adatbázisban.

Azt sem sikerült egyelőre kiderítenünk, hogy már március 29-én is "forgalomba nem helyezett" autóval közlekedett-e Habony Árpád és Andy Vajna, vagy csak a médiaérdeklődést követően került ki az autó a rendszerből.

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság szerint mindenesetre nem állami flottába tartozik a Volkswagen kisbusz, pontosabban válaszuk szerint "a Főigazgatóság Habony Árpád részére gépjárművet nem biztosít". Vagyis ettől még adhatták az autót például Andy Vajnának amit aznap Habony vezetett.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoszinu a ven buzi osztraknak,- aki Varadi Andrast elutotte - szinten ilyen "vedett" rendszama lehetett, azert adtak ki korozest "ismeretlen tettes" ellen...

De ez igy passzol egymashoz: nem letezo szemelyhez, nem letezo munkakorben nem letezo auto jar...

A hulyek mi vagyunk, hogy ezen meg fennakadunk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Valoszinu a ven buzi osztraknak,- aki Varadi Andrast elutotte - szinten ilyen "vedett" rendszama lehetett, azert adtak ki korozest "ismeretlen tettes" ellen...

De ez igy passzol egymashoz: nem letezo szemelyhez, nem letezo munkakorben nem letezo auto jar...

A hulyek mi vagyunk, hogy ezen meg fennakadunk...
Macskaszem
Ez az ember papíron nem is létezik, mégis kavarja a sz@rt, és szórja az adófizetők pénzét. Az ellenzék mért nem mászik rá úgy istenigazából?
nyanya001
Na szóval !
Ha nem létezik, akkor adót sem fizet utána, de az autópályákat, autóutakat használja !
Újabb ok arra, hogy ezt a köztörvényes bűnözőt végre alaposan megbüntessék !
human
Fogadni mernék, hogy így semmiért nem büntethető. Ott parkol ahol akar, úgy szabálytalankodik ahogy akar. A rendszám alapján nem találhatják meg.
Strong
Bocsi!

Habony Árpád nevű ember egyáltalán létezik?
Levendula
A verebek azt csiripelték pár hónapja, hogy van egy Mercedes... aminek a rendszáma szerepel a nyilvántartóban, de ez a rendszám egy Rover 623-on van... De lehet, hogy a verebek hazudnak...
Hellcat
Szép is a fidesz maffia nem? Lehet tapsikolni hozzá.
karma1
@Strong: Csak annyiban, hogy en mindig latok egy randa fenykepet rola, es hallom, hogy o sugja a legtobb hulyeseget orban fulibe...
karma1
@Levendula: Vagy nem ismerik az automarkakat, vagy nem tudjak, hogy habonyarpiban nem szabad ketkedni...
Mobil123
A setét vezír biztosította neki a kocsit és az akkor a TEK által védett. na az már más kárdés ki fizeti a révészt .
Dr. Felipe
Hát ezt meg hogy elvtársak? Ilyen keveset fizet a vitrinőrség?
Hellcat
UFO helyett URO...Unidentified Rolling Object.
soljanka
@Strong:" Habony Árpád nevű ember egyáltalán létezik?"
Igen. Ő az Országház fantomja. :)
volvós
A Zorbán furikázik ilyen ( vagy pont ezzel ) autóval...
Lehet, hogy cserélhetö a rendszám, mint a Simon Tempáré
a 007-ben ??
De ez a kis g...i annak idején egy terepjáróból ugrott
ki a nyugdijas házaspár miatt, akiket elagyabugyált.
Milyen kár, hogy nem miattam ugrott ki... még mindig az
intenziv osztályon nyögne egy pohár vízért ...Rohadék !
keresztapa
NAE-045 frsz, Volkswagen fekete kis busz, a Korda Sándorról elnevezett filmstúdió tulajdona. A cég tulajdonosai Demján Sándor nagyvállalkozó, Andy Vajna hollyvoody filmproducer, Peter Munk, és Nathanial Rothschild. A filmstúdió létrejöttének lehetőségében rendkívül nagy szerepet játszott az új filmtörvény adókedvezményei. Andy Vajna csak használja Habony Árpád szolgalelkűségét de bármikor feláldozza hírként, a médiumnak.
ő így vigyázz támadhatatlanságára. Ügyes nagyon. Minden adókedvezmény nyertese!
lampa laz
@soljanka: én is ezt kérdezem, hogy létezik ez a faxi egyáltalán, vagy csak a nők tudják kézzel fogni, mert ebből néha akad neki 1-2, egyébként csak a legenda járja körül.
Anna Mária
@lampa laz: Nem, ez az emberke valójában nem létezik, csak néha odavetítik valahova bohócruhákban, és különböző meséket dobnak be róla a köztudatba. Például azt, hogy ő adja Orbánnak a remek tanácsokat, pedig Orbán mindent az égvilágon egyedül talál ki! :)
lampa laz
@Anna Mária: a végén megkapjuk janitól+tonyótól, hogy ezt is Gyurcsány találta ki.
Fradigege
Ez a csávó nagyon rejtélyes. Az biztos, ha hatalomra jutnék első dolgom az lenne, hogy ezt a fogselymet deportáljam.
Anna Mária
@lampa laz: Ja, tényleg. Biztos a Gyurcsány vetíti. :D
lajospapa
Szopni tudni kell! Szépen beszoptuk a rendszerváltást emberek!
papa.49
@lajospapa: Már ne haragudj, hol volt itt ,,RENDSZERVÁLTÁS,, tudomásom szerint itt csak ,,GENGSZTERVÁLTÁS,, volt a 3.-4. sorban állók előre furakodtak csupán...
papa.49
@Strong: Azt kérdett ,,ember,, hát ilyen nem létezik, van valami sejthalmaz akit így szólítanak, de az még fejletlen, a törzsfejlődés hihetetlenül alacsony fokán áll!!!
volvós
@papa.49: ma 20:15
Na kérlek alássan ! : 18:08-as kommentelö jobban tud mindent, mint az Ügyfélkapu.hu...
Igy terjed a rémhír, régen az ilyen büntetendö cselekmény volt !!
Gyuri Géderről
Az, hogy a kocsi nem szerepel a nyilvántartásban, hát gond.
De az, hogy ez a két köcsög nem szerepel a kőrözési listán, számomra érthetetlen.
kkalman
Ha nem létezik a Habony, a VW kisbusz, akkor senki nem közlekedett vele szabálytalanul. Biztos a Gyurcsány műve, hogy az RTL Klub a híradóban megjelent a hír, hogy szabálytalanul közlekedett a nem létező kocsival.
Clavigo
Érdekes...Nem szerepel a nyilvántartásban az autó...Nem kellene megkérdezni a Kígyóvállú Nyugdíjasverő Rottyantót,,,hogy ugyan mááááá,,mivel közlekedsz Kispajtás ??
aremy
@Mirabilis: és a jogosítványa sem szerepel a nyilvántartásban.
Clavigo
Egyébként érdekelne,,,,kijafaszom ez a Habony ?? Ki fizeti ezt a sehol nem nyilvántartott hulladékot ?? Se autó,,se alkalmazás,,se semmi.Mégis erről a heréről szólnak a hírek,,napról-napra .Ki ez ??
Anna Mária
@Clavigo: Ez kérlek szépen Magyarország legokosabb embere. (Hogy a legszebb is, azt talán mondanom sem kell.) Még maga a miniszterelnök, az ország jótevője is tőle kér tanácsot, reá hallgat!
karma1
@nyanya001: 12.51-re: Draga Baratnom, Te tenyleg azt hiszed, hogy habonyarpi CSAK az autoja utan nem fizet adot??? Szerintem SEMMI utan nem fizet adot, hiszen nincs munkaltatoja, nem maganvallalkozo, es persze allasa sincs.

tehat igazad van, minel elobb elszamoltatni, es csalasert leultetni (na, meg a birosag talalna meg nevet eleget a buncselekmenyeinek meghatarozasara. Kozpenz hutlen kezelese, adocsalas, stb...)
Desischado
@volvós: Cimbi, ha segítségre van szükséged, rögtön rohanok, és együtt elverjük ezt a szemetet!

@Fradigege: Ne már! A többiekkel mi lesz? Azokat nem akarod deportáltatni? Ez kérem diszkrimináció! Nehogy már kimaradjanak a jóból!

@karma1: Drágám, akkor tudni akarom, miből él ilyen jól?! Netán a mi kontónkra?!
Szerintem is, tonyó meg a fácángyilkos lézer jankó, meg a tömjén zsóti azt fogja ordibálni, hogy ezért is a Gyurcsány, meg a Bajnai a felelős! Ja, a "nyócévet" majdnem kifelejtettem!
papa.49
@volvós: Végre valaki elmondta erről az elfuserált manóról hogy kicsoda, micsoda...
A pofája alapján a ,,Moha bácsi a törpe,, című műsorból szökött meg, ja meg a gumiból!!!
kata53
@karma1: VALÓBAN, HOGY HALLGATNAK A VÁRADI ANDRÁS HALÁLA MIATTI NYOMOZÁSRÓL!
Toby
Ez a kocsi bizony a pintér-művek' autója, azokról nem ad ki semmit egyetlen nyilvántartó sem, még akkor sem, ha videó - vagy fotófelvétellel bizonyítod, hogy márpedig ilyen rendszám alatt furikázgat a nemlétező kocsi/rendszám !
Nehogy azt gondoljuk, hogy as lesötétített üveg csak a napfényvédelmet szolgálja, ez a tény, valamint a nyilvántartási "semmi" bizonyítja, hogy AvH-s, NbH-s, vagy TEK-es masináról lehet szó !
Emléxünk még arra,amikor az NbH szolgálati gépkocsijával furikázgattak a szarházi politikusok csemetéi ?
Így megy ez Gecisztánban !
Mint ahogyan működik a törvőnytelen megfigyelés és lehallgatás, hát ez sem különb - Gecisztánban !
inferno
Emberek !!! Csak óvatosan, már régen nem Chuck Norris a "kemény csávó", mióta a mi habunyunk a színre lépett a faszban sincs!!!
Toby
@inferno: Nem igaz, hogy adott alkalommal nem üti el egy "hódolója"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.