Putyin a magyarokat hitellel vette meg, Görögországnak pedig olcsó gázt ígért címmel közölt írást a Jutarnji List horvát napilap hétfőn. Oroszország és az Európai Unió (EU) viszonya egyre rosszabb, ezért Moszkva „gyenge láncszemet keres” Délkelet-Európában, hogy gyengítse Brüsszel egységét és oroszellenes hozzáállását.

A lap arról cikkezett, hogy Oroszország trójai falóként használja Magyarországot és Görögországot az EU-ban, az EU-n kívül pedig Szerbiát, Macedóniát, Montenegrót, és félénken Horvátország felé is hívogató szavakat küld. Oroszország 10 milliárd dollár hitelt nyújtott Magyarországnak a paksi atomerőmű-fejlesztés finanszírozásához, ezzel jutalmazva elkötelezettségét – írta a lap.

A cikk írója szerint ahogy kiderült a hitel, európai berkekben azonnal szárnyra kapott a hír, hogy Oroszország „megveszi” Magyarországot, azaz megerősíti Orbán Viktor miniszterelnökre gyakorolt befolyását. „A legutóbbi egy évben, amióta Ukrajnában háború kezdődött, Budapest volt az egyetlen hely, amelyet Putyin hivatalosan meglátogatott” – írta a szerző.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A qrbánt és a kormányát vette meg...engem bizony nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Elég szégyen ránk nézve ez a gyalázatos tótu-faktum! Remélem, egyszer felelni fog ezért orbán, hogy júdáspénzért eladott minket és az országot is!
alterego56
@papa.49: A hatalomért semmi nem drága. Azt az ánuszt nyalja ezerrel Qaest Orbán amelybe '89-ben belerúgott. Csak "Iván" nehogy bosszút álljon.
papa.49
@alterego56: Ez megint csak a ,,fütyisz meséje,, nem rúgott ő senkibe, a ,,kerekasztal,, közelében se volt, elmondta azt a beszédet a Nagy Imre és társai újratemetésén és passz...
Akkor tájt más volt a fontos neki...
kukac50
Csak a kormányt tudta megvenni azok korruptak ,a Nép nem volt eladó!
Orbán adja el a saját anyját és családját de ne az országot!
papa.49
@kukac50: A baj az hogy a tudtunk és beleegyezésünk nélkül, már ELADTA AZ ORSZÁGOT, A JÖVŐNKET A NYEKERNYIKOVNAK, EGY KIS JÚDÁS PÉNZÉRT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.