A trafikos gyilkos, B. Péter pár nappal ezelőtt költözött el Sántosról, ahol anyjával és apjával élt. Szüleinek azt mondta, a közelben élő nagyapjához megy. Az elmúlt időben egyébként bébiszitterként keresett pénzt a 20 éves férfi, akiről apja úgy nyilatkozott: nem volt büntetve soha, kisebb balhéi sem voltak, nem is volt erőszakos természet – tudta meg a Blikk.

A Bors azt írta, hogy szerda délután magára öltötte a kék munkásruhát, arcára sálat tekert, a zsebébe pedig elrejtette a konyhakést, majd felült a Kaposvár felé tartó buszra.

A város Fő utcáján sokáig sétálgatott, látszólag céltalanul, de közben a kiszemelt trafikot figyelte. Zárás előtt negyed órával belépett a boltba, és az eladólánytól a napi bevételt és az üzlet kulcsát követelte. G. Fruzsina minden ellenállás nélkül átadta a kasszában lévő 22 ezer forintot, és a kulcsot is. A rabló azonban megijedt, hogy a nő később felismerheti, ezért elővette a kést és halálra szurkálta az eladólányt. Ötször szúrta meg, a lány rengeteg vért vesztett. Nővére még életben találta, de megmenteni már nem tudta.

B. Péter tette után kevesellte a szerzett pénzt, ezért újabb trafikokat akart kirabolni – írta a lap. Tervét az hiúsította meg, hogy a kiszemelt üzletekben nagy volt a forgalom. Apja munkásruháját a városligetben rejtette el, a 30 centiméter hosszúságú kést pedig bedobta a Tesco mögötti tóba.

Sem alkohol, sem kábítószer hatása alatt nem állt a férfi, akit csütörtökön fogott el a rendőrség. 

A Blikk szerint azért rabolt és ölt, hogy pénzhez jusson, s elkezdje önálló életét. A gyanúsított előzetes letartóztatásáról szombaton dönt a bíróság. Bár előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkossággal gyanúsítják, azért vizsgálni fogják elmeállapotát is.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@Horizont: 06:21
Nincs mentség a tettére !!! Remélem, a bíró
sok idöre kizárja az " emberek " közül !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Talán szociopata volt a gyerek. Azokat nem igazán foglalkoztatja mások halála és ezért megbánás sem létezik náluk. 25 ezer forintért ölni? Inkább hagyta volna ott a pénzt és reménykedett volna, hogy egy év büntetéssel megússza. Akkor szegény fiatal nő is családot tudott volna alapítani.
Ja és a kedves rasszistáknak üzenném, hogy jól szituált magyar család gyermeke volt. Úgyhogy lehet nyugodtan mocskos magyarozni a kurucon.
ipan54
Vajon miért bújt az apja munkásruhájába ?! - itt is "defektet " vélek felfedezni, ill. nem hinném ,h oly harmónikus lehetett a viszonya a szüleihez ennek a fé@egnek!
Feraj49
Majd az EU.kijárja,hogy luxus börtönben lehessen. Ha meg nem,akkor fizet az ország kártérítést a rohadéknak.Fejét kéne már venni aki ezt a "kártérítösdit" kitalálta !
papa.49
Nem látom értelmét miért kell az ilyen gyilkosokat életben hagyni, teljességgel elfogadhatatlan, jó tudom nincs halál büntetés, de el kellene gondolkozni azon kell-e nekünk ennyi ,,eltartott gyilkos,, a megoldás tartsák el magukat olyan szinten élhetnek amennyit megteremtenek maguknak a munkájukkal a börtönben...
volvós
@Horizont: 06:21
Nincs mentség a tettére !!! Remélem, a bíró
sok idöre kizárja az " emberek " közül !!
luxi
Haláleset kell ahhoz hogy majd módosítsák azt az abnormális rendelkezést hogy be kell sötétíteni a dohányboltok kirakatát?? Milyen dolog ez kedves politikusok?? Egy embernek meg kell ahhoz halni hogy rájöjjenek arra hogy elhibázott dolog volt ez a lépésük?? Abszurdum !! Hány rablás volt a dohányboltokban idáig és most már jönnek a gyilkosságok?? Mikor kapnak észbe Önök akkor amikor még majd még több emberéletet követel az helytelen rendelkezéseik??Ezen kellene elgondolkozni tisztelt "politikusok" !!
volvós
@papa.49: Rablógyilkosságért ( normális Biróság esetében)
simán bevarrhatják a kemény gyerekek közé !
Akár életfogytiglan - elrettentö példaként...
Anna Mária
@luxi: Még mindig nem jöttek rá, sem a törvény kiagyalói, sem pedig a végrehajtói, a trafiktulajdonosok. Azok a rohadt fóliák még mindig fent vannak.
Azokban a besötétített trafikokban eddig több mint 350 bűncselekmény történt, köztük 100 erőszakos. Ez mind nem elég. Takarjuk el a mutyit továbbra is a mutyit, az alkalmazottakat pedig kínáljuk ezüstfóliás tálcán a bűnözőknek!
lampa laz
Bezzeg most nem tudnak 1 nap alatt törvényt módosítani, mint ahogyan teszik , ha az érdekeik azt úgy kívánja. Rohadna meg mind egy lefóliázott trafikban.
bakurasz
Minden épeszű ember letépné az elsötétítést a kirakatokról, mondván, nincs az a törvény ami miatt kockáztatnám a magam és alkalmazottaim életét, testi épségét! A Fidesz meg Lázárral együtt, kapja be! De a trafiktulajok többsége valszeg félti az összemutyizott pozícióját és inkább tovább kockáztatja, az esetleges jövőbeli balhékat!
soljanka
És Lézer Jani azt nyilatkozza, hogy ha kiderül, ha a rendőrség szerint kiderül, hogy a fóliázás az ok, akkor majd elgondolkodnak. Ha.
Ő a fő felelős. Nem a trafikosdit kiagyaló haver, hisz az nem tudta volna kivitelezni.Meg minden igennel nyomó képviselő.
Lézer a trafik-mutyi után nem sokkal vásárolt a fiacskájának luxuslakást.
karma1
@ipan54: 07.15-re: Szerintem nincs semmi problema sem azzal, hogy az apja munkasruhajat vette fol, ez csak azt jelenti, hogy valoszinuleg csak az apja vegzett fizikai munkat, a srac meg annyira eltervezte mar a gyilkossagot (vagy legalabbis valamilyen eroszakos cselekmenyt, ezert vitte magaval a kest is), es nem akarta osszeverezni a sajat ruhajat, hiszen "uj eletet akart kezdeni", es valoszinuleg nem nagyon vitt mas cuccot magaval.

A rasszistazoknak szant uzeneteddel maximalisan egyetertek, mert ok ugy tudjak, hogy a szegeny ember, hajlektalan ember = a bunozokkel, gyilkosokkal, ha Szandokant meg tudnad gyozni az allitasod helyessegerol, az jo lenne, de elore szolok, ugyse fog menni, mert o ugy tartja, hogy jomodu csaladbol NEM szarmazik bunozo, az csak az aljanepbol "termelodik" ki... En mar nem tepem a szam ezugyben nala , de Te fiatal vagy es talan jobban birod idegekkel...:o)))) Sok sikert, a hsz-ed kituno!
Levendula
A gyerek morális fejlődése a szülők és az "iskola" nevelésétől függ. Hogyha az apa jól nevelte, akkor a másik a hunyó...
verőce21
Majd bezárják a szegedi Csillagba és "felakasztja magát".
kamazuka
Különös,felettéb különös,hogy mikor kivonúltak Sántosra,gondolom házkutatáscéljából,meglepetésükre összefutottak az igazi B.Péterrel.Azóta cáfolták ezt a nevet,s most mégis látni a hírekben.Hogyan is van ez akkor?
Nil
@Levendula: kamasz korban a gyerekek elkezdik a korosztályuk véleményét figyelembe venni - egy idő után valójában már csak az számít - a szülő az iskola tehet bármit. Persze lehet büntetni és akkor a büntetéstől valófélelem esetleg visszatartja- egy ideig. AZ is lehet hogy a gyerek magától választja a helyes utat - persze ha megismertették vele.
Ám ey olyan világban ahol rablók, celebek, vv lakók a példaképek, ahol nincs becsülete a munkának és az emberi életnek, ahol a fiatalok nagy részének nincs jövője - és negyven év fölött már öregek számítasz a nyílt munkaerőpiacon - ott lehet egy rövidzárlat.
Én inkább az öngyilkosságot választom mit a gyilkosságot ha nincs lehetőség már emberhez méltóan élni
ágimami
"Nővére még életben találta, de megmenteni már nem tudta."

Hogy ezt honnan veszik, nem tudom, mivel a dohánybolt tulajdonosa találta meg Fruzsinát, és értesítette a mentőket és a rendőrséget! A nővére nem látta. Az édesanyját sem engedték még a közelébe sem, aki időközben odaért, ami teljesen érthető!

Azóta a tulajdonos már leszedte a fóliát a dohányboltról, nem várja meg, míg engedélyezik és több dohánybolt ajtaja nyitva van, mert fél mindenki!

Nagyon remélem nagyon rövid időn belül megszületik végre a törvénymódosítás a fóliával kapcsolatban, mert ez nem normális állapot!!!
Desischado
Máskor egy nap alatt átverik a nekik megfelelő törvényt, most meg csak egy "ha" van?! lézer jankó és társai a felelősek ennek a fiatal lánynak a haláláért! És mindezt csak azért, hogy megtömjék a feneketlen zsebüket! Gyilkosok ők is, mint ez a fiatal féreg!
bretagne
Mi az, hogy gondolkodnak rajta? Mit gondolkoznak? Egy embert megöltek miattuk. Azt mondja Lázár, ha kiderül, hogy a fólia miatt ölték meg, akkor majd gondolkodnak. Mit gondol ez az ember? Különben is vannak már olyan fóliák, hogy belátni nem lehet, csak kifelé. De akkor is szedjék le az összes fóliát. AZONNAL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.