A Fidesz-frakció szerint folyamatos időhúzással és kifogásokkal a DK a szocialistákkal együtt összehangoltan gátolja a brókerbotrányok politikai felelősségének feltárását és az ezzel foglalkozó parlamenti albizottság munkáját.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Milyen érdekes a csürhelogika !
Azok akarják akadályozni a tényfeltásárt, akik indítványozzák a brókerbalhéval foglalkozó bizottság felállását !
A saját gyapjasaitokat kell hülyének nézni - szarzsákok !
nyanya001
Na persze, a Gyurcsány, meg a Mesterházy kérte, hogy a minisztériumok
vegyék ki a pénzüket a brókercégekből !
Még mindig tudtok lejjebb menni az aljasságotokkal ti tetvek !
Anna Mária
Hurrá! Megvan a napi betevő elmúltnyócévezés! :D
Hellcat
Őőőőőő... hogyan is gátolják? HOGYAN??? Az isten szerelmére mutassatok már bizonyítékot! Hányingerem van már ettől a szardobáló rágalmazó fideszes propagandától.
nyanya001
Továbbra sem alakulhat meg a Quaestor- és a Buda-Cash-ügyekben eljáró parlamenti vizsgálóbizottság. Ezért a Demokratikus Koalíció azt követeli, teremtsék meg a feltételeket, hogy elkezdhesse a munkáját – erről Varju László, a párt alelnöke beszélt hétfői sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki politikus skandalumnak nevezte, hogy az Országgyűlés igazságügyi bizottsága nem döntött a bizottság felállításról szóló kezdeményezés tárgysorozatba vételéről, ehelyett egy héttel elnapolta a kérdést. A független képviselő azt mondta, a jelen időszak nemcsak a vizsgálóbizottság ellehetetlenítéséről szól, hanem “a vizsgálatok leállítását is végzi a kormány”. Varju László szerint a Quaestor-ügyben Matolcsy György jegybankelnök és a Magyar Nemzeti Bank egyértelműen felelős, “bűntársa, elkövető társa” Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, lehet beszélni Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter felelősségéről is, de a legnagyobb felelősséggel Orbán Viktor miniszterelnök tartozik, “aki bennfentes információkkal visszaélve”, embereknek és cégeknek adott lehetőséget arra, hogy hamarabb vegyék ki a pénzüket.

A parlamenti vizsgálóbizottság felállítását a baloldali ellenzéki képviselők javasolták, hogy a Buda-Cash és a Quaestor Brókerház csődjének okait vizsgálja ki. A döntést az igazságügyi bizottság elnöke, Rubovszky György időhiánnyal indokolta, egyúttal hozzátette: a kormánypárti képviselők várhatóan a jövő hétfői ülésen nem fogják támogatni az ellenzéki javaslatot. "Azért nem, mert van egy olyan állásfoglalásunk, hogy folyamatban lévő ügyben vizsgálóbizottságot nem hoz létre az Országgyűlés" - fogalmazott a bizottsági elnök.

Harangozó Tamás, szocialista képviselő annak kapcsán tett fel azonnali kérdést a Parlamentben, hogy a Honvéd Egészségpénztár nem tudta a pénzeket kimenteni a DRB Bank számlájáról. Az MNB szerint az egyenleg visszaállt, de kiderült, a pénzt "eltüntette" a Buda-Cash csődje. Az érintettek nem tőzsdéztek, a kormány által javasolt megtakarítási formát...
tökölődő
@Hellcat: Hiába értetlenkedtek barátom ! Ez tényleg így van, mint az emút öt évben mindíg.A Gyurcsány, meg a Bajnai. Most is ők csinálják ám a hatalmat, meg a politikát! Lehet, hogy ti ezt nem hiszitek el, de ha a Viktor azt mondja, hogy így van, akkó így van és punktum, vagy csak !!!
Hellcat
@tökölődő: Elsőre megtorpantam :D Azthittem egy fidiótába futottam bele, aztán rájöttem, hogy mégsem :D
eugen4402
Oké, Fidesz - frakció, szóval a maradék baloldal gátolja felelősök leleplezését?
Tudjátok mit? Hazai "szakértők" ne is vizsgálódjanak, mert itt már mindenki valakinek a zsebében van, magyaroktól objektív eredményt ne várjunk. Tudom, nem olcsó játék, de egy EU-s bizottságot megérné szerződtetni.
tökölődő
@eugen4402: Ezt az ügyet már régen a rendőrségnek meg az ügyészségnek kellene vizsgálnia és mindenkit, aki érintett és BTK-ba ütközőt követett el le kellett volna már csukni a picsába. Legyen az akár fideszes, vagy emeszpés, vagy bárki. A nagy baj az, hogy a rendőrség is, meg az ügyészség is ezeknek a f...sz szopóknak az utasítására tussolja el az ügyeket. Amit meg már tényleg nem lehet eltussolni annyira nyilvánvaló azt meg ötezer évre titkosítja a g..ci és társai. Ezektől csak lövésekkel tud ez az ország megszabadulni. Remélem eredményesebb lesz, mint az ötvenhat... ( este jöhet értem a fekete autó.)
dr. prédikátor
Úgy látszik mégis csak van az a mélység ahová a geci csürhe fütyi-sz le tud süllyedni!!! Sőt azon túl is van még!!!viktor szopkin !!! T A K A R O D J!!!
JAJMÁR
Gyenge. Akik úgy csinálnak, mint elhinnék, valójában még azok se...
eugen4402
@tökölődő: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy megvigasztaltál. Néha már azt mondom, jobb lenne, ha nem is tudnánk ezekről a mocskos ügyekről, mert így még az illúzióinkat is elrabolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.