Az Omega együttes visszautasítja Mihály Tamás "hangulatkeltő" állítását, miszerint ő a politikai érzékenysége miatt nem lesz ott az Omega Oratórium június 13-i koncertjén a felcsúti Pancho Arénában. A zenekar erről hétfőn közleményben tájékoztatta az MTI-t.

Nem felel meg a valóságnak, hogy Mihály Tamás azért nem vesz részt a június 13-i Omega Oratórium-koncerten, mert azt politikai színezetűnek tartja, és ez ellen tiltakozik. Részvételéről a beatmise sorozatban szó sem volt, ezzel együtt a politikának a felcsúti koncert létrehozásában semmilyen szerepe nem volt és nem is lesz, állításait vissza kell utasítanunk" – áll az Omega Management által megfogalmazott kommünikében.

Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosa korábban a Klubrádióban beszélt arról, hogy "Felcsút (...) nem semleges koncerthelyszín". A zenész hozzátette: az Omega vonzereje az volt az elmúlt évtizedekben, hogy kellő távolságot tartott "mindenfajta széljárástól", de "úgy látszik, ez most már nem érvényes". Úgy vélte, amit az Omega most csinál, az "nem helyes" és ő "ebben a formában biztos nem vesz részt".

"Az elmúlt két esztendőben Mihály Tamás egyetlen koncerten játszott, a tavalyi Szabadságkoncerten, nem szerepelt sem az Omega Rapszódia, sem az Omega Oratórium produkcióban, sem itthon, sem külföldön. A beatmisekoncertek az Oratórium szabadtéri változatai, mindegyik valamiért, vagy valakiért szól, terveink szerint idén nyáron nyolc alkalommal" – szerepel az Omega hétfői közleményében, amely kitér arra is, hogy a sorozat első állomása a Budapest Parkban május 30-án lesz, a koncertet a volt Budai Ifjúsági Park emlékére ajánlják.

Mint írták, a második helyszínt egy véletlen hozta: Kóbor János énekes 2014 júliusában Dunai Antal meghívására ellátogatott a Pancho Arénába, ahol megtekintették a portugál-magyar U19-es mérkőzést. "A játék nem kötötte le őket, de a templomi szépségű stadion annál inkább. Ekkor fogant a gondolat, hogy a Pancho Aréna csodálatos helyszíne lehetne az egyik beatmise koncertnek".

A közlemény kitér arra, hogy az együttes menedzserével, Trunkos Andrással felkeresték az aréna igazgatóságát, ahol közölték: a játéktér védelme miatt ilyen eseményre nem tudják bérbe adni a stadiont.

"Néhány héttel később felajánlottak egy időpontot, június 13-át, ugyanis a bajnokság befejeztével haladéktalanul megkezdik a játéktér fűtakarójának és vízelvezető rendszerének teljes cseréjét. Ezen a napon rendezik a Finnország-Magyarország EB selejtező mérkőzést, amelyet a koncertre látogatók óriás kivetítőkön tekinthetnek meg. Az eseményt, a beatmisét az Omega Management rendezi és szervezi a Pancho Aréna névadója, Puskás Ferenc, valamint a stadion megálmodója és tervezője, Makovecz Imre emlékére" – áll a közleményben.

Kóbor János, az Omega énekese még márciusban egy sajtótájékoztatón az MTI kérdésére elmondta: a Budapest Parkban és az azt követő beatmiseturnén nem lép fel az Omegával Molnár György gitáros és Mihály Tamás basszusgitáros, ők az Oratórium produkcióban sincsenek benne. "Molnár György és Mihály Tamás nem érezte úgy, hogy szerepe lehet a templomi produkcióban, de ez nem jelenti azt, hogy egy következő fázisban is így lesz" – tette hozzá.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Valaószínű, hogy kidobom a még meglévó omegás felvételeimet a sunyiba, ezek is becsücsültek a Pataky Kör Közepén Hányok féle törpeimádatba !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Hangulatot nem kell kelteni- van
Talán ha Kóbor levenné a szemüvegét látná
Esetleg egy fülészeti vizsgált sem árt- a sok koncert miatt - mert lehet hogy már süket is
Anna Mária
Fúj, Kóbor. Korábban azt hittem, hogy egy értelmes, becsületes figura vagy.
Szélkakas vénembernél undorítóbb nincs.
Toby
Valaószínű, hogy kidobom a még meglévó omegás felvételeimet a sunyiba, ezek is becsücsültek a Pataky Kör Közepén Hányok féle törpeimádatba !
Mariner1
@Anna Mária: Mihály jáccon klezmert! :-)))
Anna Mária
@Mariner1: Nem vagyok kapcsolatban Mihállyal, rajtam keresztül hiába igyekszel neki üzenni.
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@Mariner1: Szépen megnyugodhatsz, te megveszekedett antiszemita. Én nem vagyok zsidó, és ha az lennék, sem lenne hozzá közöd. Nem tartom számon, hogy Mihály zsidó-e. Ilyesmivel csak a hozzád hasonló őrültek foglalkoznak.
Mariner1
@Anna Mária: Te mit tartasz antiszemitizmusnak?
Anna Mária
@Mariner1: Nyugi. Te beszélgess csak az ocsmány jobbikos haverjaiddal.
xaxack
@Toby: Döbbenetesen egyre jár az agyunk és az érzelemvilágunk. A cikk olvasása közben jutottam arra az elhatározásra,hogy az Edda után az Omega is a pöcegödörben fog landolni. Elvtelen mocskoknak tartom őket. Vénember létükre kissé több tartás maradhatott volna bennük.
karma1
Na, ugy latszik, hogy az Alzheimy nagyon eluralkodott a kedves Kobor ur elmejen, foleg abban a pontban, amikor azt jelentette ki, hogy a Pancho Arenanak nincsen semmi jelentosege.
Koborekat nem tudta megvenni sem Kadar, sem a kesobbi regnalo politikusok, orbannak meg magatol fekszik le...
Nem baj, bar szerettem oket, de hulljon a fergese, alljanak csak ossze akossal, UFO attilaval, majd csak jutnak valamire,...
karma1
@Mariner1: Mondd, autista vagy? Probaltal mar a TARGYRA koncentralni, nem pedig masokat sertegetni ezen az oldalon? Mert ha nem tudsz koncentralni, nem baj, a doki segit, csak meg idejeben keresd fel.
Anna Mariarol meg ugorj le, ne probalj rasszistaskodni itt semmilyen modon, vagy olvasd el a Propi felhasznalasi elveit.
Anna Mária
@karma1: Köszi, karmuska, ez az idióta már nem először próbál velem szórakázni. Baromi undorító alak, az agyát teljesen elöntötte az antiszemitizmus. Büszke jobbikos, folyamatosan próbál másokban félelmet kelteni, mint amolyan gyáva nácika! :)))
Anna Mária
@karma1: Ja, csak még azt szerettem volna mondani, hogy az autisták nem szoktak senkit sértegetni. Ők csak a saját világukban szeretnek élni, sokat szenvednek a külvilágtól, aminek a jelzéseit nem nagyon értik.
karma1
@Anna Mária: Igen, tokeletesen igazad van, nem is annyira az autistakra gondoltam, hanem azokra, akik keptelenek koncentralni hosszabban egyvalamire, most nem jut eszembe a nevuk, csak az angol, de majd megnezem...:o))
karma1
@Anna Mária: Csak azert ugorhatott be az autizmus, mert igen, az autistak nem tudnak masra koncentralni, csak a belso sajat vilagukra, altalaban egy dologra, abban viszont sokszor professzori szintu a tudasuk!
Mariner1 mar parszor ki lett torolve a modi altal, de ugy latszik, ezen a ne'ven meg nem telt be a pohara, meg idejohet sertegetni, de remelem, mar nem sokaig. A temahoz viszont fingja sincs, ez is bosszanto...:o((
verum
Vannak idők, amikor bizony állást kell foglalni a politikai témában. Az ilyen időkben ha nem teszi, ugyanolyan állásfoglalás, mintha kiáll valamiért.
Most ilyen időket élünk sajnos.
A walesi bárdok sem voltak semlegesek, pedig volt veszteni valójuk...
Anna Mária
@karma1: Nekem van az öt közül egy autista gyerekem, iszonyú jó fej, matematikus, imádni való ember, imádjuk is mindannyian, a feleségével és a kislányaival egyetemben! :)))
karma1
@Anna Mária: Ne haragudj, ezt nem tudtam, es a vilagert sem akartalak szemelyedben megserteni, sem azokat, akiknek ugyanez a sorsuk. Egyebkent is imadtam Dustin Hofman filmjet, a Rainman-t...
Anna Mária
@karma1: Dehogyis, nem sértettél meg egy pillanatra sem! Mi, az egész család, egyszerűen megtisztelve érezzük magukat, hogy éppen hozzánk pottyant egy ilyen fantasztikus, nagyon szeretnivaló, őrületesen okos ember! :)))
Mindig szólok, ha valakinek fals elképzelése van az az autistákról, mert azt gondolom, minél többen tudják, mi az autizmus, annál jobb lesz a világ. Érdemes utánaolvasni és igen, a Rainman egy csodafilm! :)))
Senara
Megfelelési kényszere van a" hajas babának ". Negyvenéves barátság , közös munka , megérdemelne normálisabb választ ... tiszteletben tartjuk véleményét és sajnáljuk ha nem jön ...és kész !!!
karma1
@Anna Mária: Utana fogok olvasni, mert hozzank is jarnak egy otthonbol gondozottak vasarolni, bar ok nem csak autistak, hanem kulonbozo modon es mertekig serultek, volt viszont egy ferfi koztuk, (sajnos ket eve elhunyt), aki csekkel fizetett, es amikor az alairasat ellenoriztem, azt hittem, elajulok: a vilag legszebb kalligrafiaja volt elottem - az O mindene az iras, rajzolas volt,... Nem elt mar senkije sem, azert kerult otthonba, de mindenki szerette ot, ugy hivtak: Denis. Nagyon megrendultunk, mikor elhunyt; csak 54 eves volt...
Anna Mária
@karma1: Igen, az autisták csodákra képesek! Ők - az állapotuktól (én nem nevezem betegségnek, mert szerintem nem az) függően nem igazán értik a mi kommunikációnkat, másképp értik az érzelmeket, de nagyon sok mindent képesek megtanulni, mint például az én fiam, aki teljesen normális életet tud élni a családjával és közben egészen különleges képességekkel rendelkezik, a munkájában nélkülözhetetlen, a cég rá alapoz egy óriási projektet, ami már évek óta fut, mert ő az, aki óriási területeket képes átlátni és mindent összefogni.
Egyébként a családunk is nagyon sokat tanult azáltal, hogy egy másfajta ember él köztünk, a többi gyerek automatikusan megtanulta elfogadni a másságot és ez óriási előnyt jelent az életben. Ezért is tekintjük a fiunkat óriási ajándéknak! :)))
Nagyon örülök, hogy van a közeletekben olyan otthon, ahonnan maguk járnak vásárolni a gondozottak és részt vehetnek a "normális" életben. Mindenütt így kellene.
karma1
@Anna Mária: Igen, ez nem egy zart intezmeny, csak kapnak egy sofort, aki elhozza oket a bevasarlokozpontba, es segit a cipekedesben is...:o))
Ezek szerint pedig teljesen jogos a buszkeseged, orulok, hogy igy alakult az eleted! ...:o)))
eszegfu
Egyébként is a szezon végén kezdik a fütakaró és a vizelvezető rendszer cseréjét, ezért "engedélyezték" a koncert megrendezését. Nem értek hozzá, de ilyen sürün kell cserélni?!
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@Mariner1: Persze, hogy antiszemita vagy, méghozzá a legostobábbak közül való: te még büszke is vagy rá.
Rám aztán semmiféle vita nem jelent fenyegetést, te vagy az, akinek nincs bátorsága ahhoz, hogy mások nézeteit figyelembe vegye és megfontolja. Ezért vagy nevetséges, komolyan egy pillanatig sem vehető alak.
Sértegetni nincs jogod sem engem, sem mást. Mégis sértegetéssel próbálsz operálni, nem is gondolsz arra, hogy a stílusod csak téged minősít.
Anna Mária
@Mariner1: Micsoda alak vagy te! Képes vagy egy zenész származása után kutakodni az után, hogy nem hajlandó a csúti stadionban fellépni? Azt állítod róla nyilvánosan, hogy ezt "zsidó öntudatból" teszi? Ekkora bődületes ostobaságot! :DDD
karma1
@Mariner1: Kemenyfejukem! (Faltoro kost is mondhattam volna, vagy betonagyut).
Nem utalom sem Kobort, sem a tobbieket, egyszeruen latom, hogy kobor is beallt a husosfazek melle, mert nekik sem volt fontos, hogy Mihaly zsido, arab, vagy etiop neger volt, hanem mert kivalo zenesz volt es maradt a mai napig is, es ha belefeszulsz a zsidozasba, 47 eve ugyanezzel a zsido Mihallyal kuzdotte fel magat az Omega a csucsra, mert a zenejuk nagy reszet o szerezte. (Akkor te meg a vilagon se lehettel, a reszleteket nem ismered).
Most viszont kobor olyan gesztust dobott be - tiszteljuk makoveczet, a stadion gyonyoru, ugy szeretnenk ott koncertezni! -, amiben igenis latszik a tendencia, csak a narancskodosok nem latjak, mint pl. te. (Bar te inkabb jobbikos vagy, egy alapos zsidozassal megspekelve, mert az mindig jol jon, ugye?)
Anna Mária
@karma1: Ja, ez egy véresszájú, ócska jobbikos, folyamatosan zsidókat keres-kutat, hogy meglegyen a napi betevő ellenség, a náci társaságukat összetartó gyűlölet célja! :DDD
TASzSz
@Toby: Egy ilyen koncert 4 milla! Tudod, a pénznek nincs szaga!!!
karma1
@Anna Mária: Azt latom, es ha belegondolok, hogy a fityisz ilyenekkel akar osszeborulni...Igaz, vastagon megerdemlik egymast,... Az egyik allandoan balhezni fog, a masik meg folyamatosan lopni, igy aztan a nep majd nem tudja, hogy mire figyeljen, mikozben csak siklik az eletszinvonala a banyaszbeka segge ala,...
De ha a nepnek ilyen kell. akkor vegye, vigye...
Anna Mária
@karma1: Én is azt gondolom, hogy ha ez kell, akkor csak tessék - ha Európa közepén egy igen jó adottságokkal és lehetőségekkel rendelkező ország szegény és ostoba akar lenni, akkor a sorsától senki sem fogja megmenteni és aki csak teheti, szedi a sátorfáját és vissza se néz.
Nemcsak az életszínvonal csökken rohamosan, hanem az ország életereje, erkölcsi tartása is. Az energiákat elszívja a zsidózás, a gyűlölködés, a másik hibáztatása, a korrupció minden szinten.
pistapapa
Nyugdíjas zenészek! Maradjatok már nyugton és örüljetek,ha rendben az emésztés.
Mariner1
Libucim!
Másra sem vágyom, mint hogy "mások nézeteit figyelembe vegyem és megfontoljam": De a te (ti) "nézetetek" annyi, hogy: "Nyugi. Te beszélgess csak az ocsmány jobbikos haverjaiddal."
ÉRVET (ha tudod egyáltalán mi fán terem), még nem olvastam tőled. Csak minősítést. "Ja, ez egy véresszájú, ócska jobbikos, folyamatosan zsidókat keres-kutat, hogy meglegyen a napi betevő ellenség, a náci társaságukat összetartó gyűlölet célja! "

Örömmel veszem, mert így van alapom arra, hogy én is minősítselek téged.

Te egy buta, se magát okosnak tartó, önálló véleményalkotásra, komplex gondolkodásra képtelen, agymosott, fontoskodó mozgalmár vagy.
Egy gramafon. A végtelenségig darálja amit rápréseltek, de új beérkező információt nem képes befogadni.
Egy villamos. csak arra tud haladni, amerre mások előre megszabták neki.

Szóval, szánalmas és nevetséges, de szórakoztató teremtés vagy. Örülök, hogy megismertelek! :-)))
pistapapa
@Anna Mária: Megint fröcsög a magyargyűlölet.
Anna Mária
@Mariner1: A véleményed semmit sem számít, így járnak az ócska nácikok.
Anna Mária
@pistapapa: Mi az a "magyargyűlölet"? Valami olyasmire gondolsz, mint a cigány- meg a zsidógyűlölet?
Ilyesmiről szerintem beszélni nem érdemes.
Az viszont tény, hogy sok magyarnak vannak rettentően gyűlöletes tulajdonságai.
Mariner1
@Anna Mária: "A véleményed semmit sem számít, így járnak az ócska nácikok."

Látod, mennyire buta vagy Libucim! Ha tényleg így lenne, ezt nem is írtad volna! :-)))
Anna Mária
@Mariner1: A náci jobbikoskák eleve buta emberek, köztük te is. Egy buta ember nincs abban a helyzetben sajna, hogy a másik szellemi képességeit megítélje, így hát a véleménye sem számít. Ebbe bele kell nyugodnod.
papa.49
Ha belegondolok abba hogy a Kóbor a Mihály Tamás által írt számok révén lett ismert, elismert zenész, akkor bizony rosszul esik hogy ilyen könnyen dobja a több évtizedes együtt zenélést, egy politikai élményért...
karma1
@Mariner1: Bajgunarkam! Ha nem vetted volna eszre, rad nyomtattak azt a lemezt, hogy zsidozzunk, ballibsizzunk, ciganyozzunk,... Szoval az agymosott TE vagy!
Erved neked is annyi, amennyivel le tudod irni a zsido, cigny, Gyurcsany, Bajnai szavakat, mert mar te is regen csak errol beszelsz.
Mindenesetre te szopsz majd otthon a jelenlegi vezetestol, nem en, de ez legyen a te bajod.

Azert majd ugyelj arra, hogy te is kozel kerulj a husosfazekhoz, mert csupan a zsidozasbol, ciganyozasbol nem lehet megelni, meg akkor sem, ha a jobbik kerulne hatalomra. (Lasd: mar a fidesz bennfentesek is utaljak a vezirt, jelenleg eppen azzal vannak elfoglalva, hogy a nagy nepi homokozoban egymas kisvodret hogyan tudnak elcsaklizni,...

Egyebkent a "stilusodbol" itelve te itt egy hazajaro lelek vagy, mar azt is tudom, hogy kicsoda, de ezzel a stilussal nem sokaig fogod ezzel a nickname-mel huzni, mert a Modinak is van gyomra, ...:o))
Mariner1
@karma1: Nagyeszű! Tudod, hogy ki vagyok? Ez igen!!! Már megírtam, hogy a Mariner1 kb. a tizedik nickem, és fütyülök rá, ha kitiltanak.
Valamikor vitázni jöttem a Propellere, az "oroszlán barlangjába" de azt kellett lássam, hogy csak egy bűzös pocsolya, és oroszlánok helyett varangyok vannak. Küzdelemről tehát szó nem lehet, helyette gyermeki örömmel kell beérjem. Néha-néha beleköpök a pocsolyába, és kuncogva nézem ahogy ráugrotok-rácuppantok
Szóval nem "itt vagyok hon, nem itt van világom" nem itt adom, ami lényegem. Azt alkalmas, méltó társaságban és helyen teszem.
karma1
@papa.49: 10.17-re: Nagyon igazad van, raadasul Kobor mindig visszahuzodo, szegyenlos volt, nem is voltak sztar-allurjei...
Ahogy olvasgattam a Koborral kapcsolatos cikkeket (mivel mas nem all a rendelkezesemre), egyre jobban elojon bennem az az erzes, hogy Kobor ragaszkodik ehhez, es eloszor is o vetette fel, hogy szeretne ott koncertezni, erre kapott egy hatarozott elutasitast, hogy a fuvet vedeni kell, nem lehetseges egy ekkora koncert.

Aztan valahogy tovabb forszirozhatta a dolgot a megfelelo helyeken, es mint egy udvari szolganak, az utolso pillanatban megengedtek Kobornak, hogy megiscsak koncertezzen, mert masnap ugyis teljes felujitast kezdenek a stadionban. (Nekem az az erzes jott at, mint mikor egy gyerek nagyon ahitozik egy masik gyerek jatekara, borzasztoan orulne, ha megkaphatna, persze sejti, hogy nem kaphatja meg, aztan a masik gyerek azt mondja - szeszelybol - hogy "nesze, itt a jatekom, nekem mar ugyse kell, kulonben is kapok egy sokkal jobbat, ujabbat"...) Kobort ide nem varjak szeretettel, mint az Omega sztarjat, hanem mint egy megturt, megalazott kis senkit,... Na, EBBOL nem ker Mihaly...:o((
karma1
@Mariner1: Huuuu, vazze, ... de magasroptu vagy! Csak vigyazz, le ne ess! Mielott belekopsz a pocsolyaba, remelem, mosol fogat? Majd legkozelebb? Mert amit eddig kopkodtel ide, az meg kopesnek is ocsmany,...:o)))

A Modink meg kulonosen szereti, ha az itt kommentelok mar a 10. nick-nevukkel sertegetik a tobbieket,...:o)))

Na, jo kopkodest, veled befejeztem,... Most majd megprobalok egy magasan ropkodo madarat elkepzelni, amint kopkod...:o))))
Anna Mária
@karma1: Ez a náci jobbikos nemcsak ostoba, hanem pszichopata is. Mindenre fütyül és örömét leli mások sértegetésében. Beteg troll.
karma1
@Anna Mária: Erdekes viszont, hogy a Modi nem rugja paros labbal s@ggbe, plane, hogy a tizedik nicknevevel is dicsekszik...:o((((
Toby
@TASzSz: ma, 09:31

Hát még az ilyen-olyan módon adott egyéb pénzes "elismerés" !

A vén ökör Kóbornak is megzakkant a petróleumlámpás agya ?
papa.49
@karma1: Én még az ősidőkből ismerem valamennyit személyesen,igaz már több évtizede hogy nem találkoztunk, de többre tartottam a Kóbort, ennél, de belátom van az a pénz amiért zsírosodhat a haj...
karma1
@papa.49: Akkor Te hallhattal a Komjati Pityurol is; o volt a road-juk, a Pityu huga meg az osztalytarsnom,...:o)) Innen tudom, hogy a Kobor NEM ILYEN VOLT!!! Annak idejen meg a penztol, a sikertol se zakkant meg, el nem tudom kepzelni, hogy MOST mi volt fo motivacioja... (Ha mar mindenkeppen a tetszeset akarna kinyilvanitani, akkor miert nem inkabb a Matyas Templomba megy Oratoriumot eloadni, hiszen ez volna a templomi zenei mu, nem is egy nyiltpalyas stadionba valo...En megmondtam a lanyomnak, ha az altala megismert es szeretett szemelyisegemtol elfordulnek, megvaltoznek, azonnal vigyen orvoshoz, mert az mar ko'reset, Alzheimer es demencia,... Kobornak van eleg kitunteteses elismerese, jogosan megkeresett rengeteg penze, diplomas szakmaja, MI A TUROT AKART ELERNI FELCSUTON??? A vezir budijat?
bakegya
Az igazán nagy művész az igen is hangulatot kelt-a könnyűműfajban ennek külön helye van még akkor is ha könnnyűnek találtatik!!!-
Mihály Tamásnak nem csakkk OMEGÁJA-DE -ALFÁJA IS VAN,VOLT-ÉS LESZ IS.
papa.49
@karma1: Ezen csodálkozom én is, mondhatni mindent elért amit elérhet az ember, de még kell neki a hazugovics valagrend az összes xarcsimbókkal, na ebben nem akart részt venni a Tomi...
karma1
@papa.49: Akkor mar ketten nem ertjuk... Megertem viszont Mihaly Tomit, mert a felcsuti szereples = politikai allasfoglalassal a fidesz mellett,... Es ezt utolag mar nem fogja tudni lemosni magarol Kobor, plane, ha a koncert idopontjanak, fufelujitasnak, csolefektetesnek, orban elso visszautasitasanak a reakciojat vesszuk...
papa.49
@karma1: Tökéletesen igazad van valamikor a hatvanas évek második felében pont ez ellen lázadtak, sokszor mellőzve is voltak, nem léphettek fel Pesten, most annak a brancs kölkeinek ,,behódol,, de nem ilyennek ismertem őt...
pistapapa
@Anna Mária; Ocsmánynak,fasisztának nevezed a magyart. Akkor húzz el a hazájukból!
human
A Pancso Aréna szimbóluma annak, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. 25 éve legalábbis ebben reménykedett mindenki. Ha ezt Kóbor nem látja, akkor nem lát át a sztárvilág falain túlra.
karma1
@pistapapa: Aki itt egyfolytaban zsidozik, libsizik, rasszistaskodik, az speciel Mariner1, es ezen az oldalon semmi keresnivaloja, egy ontudatos magyarban sokkal tobb az erzes, ahelyett, hogy masokat sertegetne, ugyhogy te huzz el innen, ha egy ilyen alakot vedesz, es fokent ot tartod "magyarnak"
Mariner1
@karma1: Hát igen! Csodálatos dolog az internet. Bárki lehet bárki és bármi. Előadhatja magát akár magyarnak is...
De kilóg a lóláb! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.