Kormányátalakítás nem lesz a következő hónapokban sem, de a Fidesz elnökségi helyeiért már megkezdődött a párton belüli mozgás – értesült az Origo.

A friss hírek szerint például Rogán Antal, a Fidesz-frakcióvezetője a Miniszterelnökségen belül Orbán Viktor kabinetfőnökeként folytatja majd ősztől.

A mozgolódásoknak pedig a lap szerint a 2017-es köztársasági elnökválasztás lehet a hátterében. Az ugyanis még nem dőlt el, hogy onnantól ki lehetne a köztársasági elnök. Az, hogy Orbán esetleg elhagyva a miniszterelnöki posztot, átülne Áder János helyére attól is függ, mit mutatnak majd 2017-ben a közvélemény-kutatások. 

Kormányzati forrásaik szerint a miniszterelnök nem tervezi a kabinet átalakítását. Ennek egyik oka, hogy még túlságosan kevés idő telt el a tavalyi választások óta.

Az Orbán vezette Fidesznek jelenleg négy alelnöke van (Pelczné Gáll Ildikó, Kósa Lajos, Pokorni Zoltán és Lázár János). Az jelenleg biztosnak tűnik, hogy a párt alapszabálya szerint Lázár a miniszteri tisztsége miatt nem indulhat újra a posztért, így az ő helyéért folyhatnak majd a legnagyobb harcok.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Tehát a Magyarok szemetét tovább fújja szabadon a keleti szél, most már minden relációban.
Gratulálunk annak a sok birkának akik a teknőst a cölöp tetejére tolták és onnan szabadon köpködhet népének ősi hagyománya szerint szerte szét a nagyvilágba törvényes törvénytelenségeivel, korruptan-basáskodva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Tehát a Magyarok szemetét tovább fújja szabadon a keleti szél, most már minden relációban.
Gratulálunk annak a sok birkának akik a teknőst a cölöp tetejére tolták és onnan szabadon köpködhet népének ősi hagyománya szerint szerte szét a nagyvilágba törvényes törvénytelenségeivel, korruptan-basáskodva.
m.macskosz
"Nagy harc várható a Fideszben"
A csatamezőn elesetteket az ország saját halottjainak tekinti.
Az életüket is mi biztosítjuk anyagilag,
nehogy már holtukban szociális temetésre szoruljanak!
papa.49
Már ha eljutnak egyáltalán 2017. ig !!!
papa.49
Ha meg nem érnek el odáig az utolsó oltsa le a villanyt, oszt. jónapot!!!
justhpeter
El fognak jutni odáig, mert jelenleg nincs aktív ellenállás, nincs aktív és támogatható alternatíva, illetve program. A fideSS botrányról botrányra fog evickélni és mindenben a dolgok napi állása alapján fog majd alakítani. A követendő politikát is és minden más ellehetetlenítését is. Nincs más út, mert csak ehhez értenek.
magyarbakancs
"Fidesz elnökségi helyeiért már megkezdődött a párton belüli mozgás – értesült az Origo."
Szeretném ha egy felé helyezkednének a bi***a alá.
Bercifiu
@papa.49: Ettől az ellenzéktől akár 2050. ig is.
Aki Én
@papa.49: Eljutnak. A fidesz gusztustalan és hazug korrupciója önmagában kevés a jogos felháborodás normális kimeneteléhez. Ide kellene egy alternatíva. Hiába kevésbé mocskos bármelyik jelenleg, nem arra vágyik a többség. Egyre kevésbé bízom abban, hogy itt szép szóval lehetne változtatni. Ahhoz, hogy ne ilyen mocskos tetvek üljenek a fejünkre, kell egy normális, összefogásra képes tömeg is. Na ilyet nem látok közel s távol. Hiszen ha lenne, nem ez lenne...
papa.49
@Bercifiu: Sajnos igazat kell adjak neked, mert valóban az ,,ellenzék,, úgy cselekszik mintha igazán nem is akarná a kormányváltást, a nehézség se tud rajtuk eligazodni, beérett a fütyisz ,,szalámizó taktikája,, jól leszalámizták a lehetséges ellenzéket, amely ráadásul az egymás baxogtatásával van leginkább elfoglalva...Amíg az ellenzék 100 féleképpen nyilatkozik nincs is igazán félnivalója a fütyisz kormánynak...
bakegya
Az időhúzásra játszottak eddig is-érdemlegesen ezek még nem kormányoztak- mert bunkók.
Aki Én
József Zetz, alias végtelenül egysíkú, rettentően bunkó, modortalansága miatt többször kitiltott Juszuf!!!
Az a baj, hogy hiába vonulsz vissza napokra, a bunkóságod és sötétséged semmit nem változik. Ha képes leszel fejlődni, akkor vitázhatunk. Sajnos van az a szint, ami alá nem tudok lemenni még miattad sem. Buta vagy, de ezen csak te tudsz változtatni. Adj magadnak esélyt!!!
szandokan
@bakegya: Köszönjük a gratulációt, 2018 - ban is megtesszük majd, hogy a hozzád hasonló birkák (hogy a te szóhasználatoddal éljek) továbbra is folytathassák a gyűlölködésüket. Nem akartalak megszólítani, csak bedobtál egy sértést, és az ilyen esetek mellett nem megyek el szó nélkül.
szandokan
@volvós: Juncker csak egy idült alkesz, mint az most végleg be is bizonyosodott. Ilyen emberek kellenek oda...
Mézike
@szandokan: Azért azon elgondolkodtál hogy mi lett volna ha teszem fel Obamát veri nyakon?
kakaósbögre
felőlem aztán dughat is a két gyökér.
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
volvós
@szandokan: 13:26

Azért Juncker Urat még soha nem láttuk a veje társaságában
egy demizsonból pálinkát vedelni, és Juncker Ur még soha nem
ivott nyilvánosság elött a szocsiköpködö mészáros g...i " bankárja "
társaságában... Soroljam ??? Ugyhogy mielött kritizálod az EU
vezérét, elöbb informálódj...Emlékszel arra is talán, hogy a
27 tagállam vezetöiböl 25 a Junckerre szavazott, a brit és a
felcsúti korm.fö ellene...
propeller.hu/nagyvilag/3108250-meg-hog...
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@Mézike: Nem verte nyakon, nem érted te sem?
bakegya
Megtiltom, hogy személyes információkat szellőztess itt rólam-utoljára figyelmeztetlek!
@szandokan: amit most idevéstél az is hamis -fabulálsz,kötözködsz,feltételezés,rosszhírbehozás,személyiségjogsértő zaklatás-vad idegen vagy számomra,és HITELRONTÁSOMON TÉNYKEDSZ. Nincs egyetlen itt véleményező sem akiket ne inzultáltál volna,VÁLTOGATTAD A JELIGÉD IS ENNEK ÉRDEKÉBEN.Több esetben kitiltott vagy és ahányszor visszakapaszkodsz személyiségjogsérelmekkel manipulálod a beírásaid.Megtiltom hogy rám írj!!!
Emberszabásúnak még sose mondtam ilyet-de számomra nem létezel!
Desischado
Egy a lényeg, mind a húsosfazék mellett akar maradni. Zsák meg a foltja!
szandokan
@bakegya: Megtiltod??? Te nekem? Jaj...Tegyük a dolgokat tisztába: Nem én kezdem soha a kötözködést, egész egyszerűen gyűlölöm, amikor valaki sértő szavakat használ személyem irányában, vagy éppen sértő és alpári módon illeti azt a szavazóbázist, ahová én is tartozom. Teszek rá, ha valaki szidja a kormányt vagy Orbánt, az legyen a saját baja, de más embereket ne sértegessen senki!! Egyébként meg szándékosan tiltattam ki magam olykor, mert kezdett elegem lenni az itteni szócsatákból, de valahogy szükségét éreztem mindig visszatérni. Ami pedig a másikra való ráírást illeti, csak nézd meg, hányszor kevertél be olyan cikkekbe, amelyekhez még csak nem is írtam semmit. Tudod, amit én eddigi életem során véghez vittem, azt kevés ember tudta megcsinálni, és akkora nagy bűn az neked, ha a Fideszt pártolom azért, mert a tudást megbecsüli? Minden ember, akik valóban tehetségesek, azok ebben az országban is jól elboldogulnak, de mint azt tudjuk, egy diploma nem feltétlenül jelent komoly szaktudást is. Amikor valaki kikerül az iskola padból, még nem mutatott fel semmit, még nincs alapja annak, hogy máris a rendszert bírálja, először tegyen le valamit az asztalra, dolgozzon meg azért, hogy elismerjék, és ha ennek ellenére sem sikerül, akkor nézzen kicsit magába, hátha ott keresendő a fő probléma.
bakegya
-A koszvakarásért nekem ugyan nem fizetnek,de...-I love miself and I Love Youl-kellő hygénével a körülményekre való tekintettel-ma 01.43.,tegnap 22,00 nekem kell leakadni innen.
Jozefina
A kis "arogán" törtet felfelé. Menekül az ötkeres ingatlan botrány elöl. De meddig??? A bűnpártolóival együtt!!
mate03
@szandokan!:Érdekes módon a többi meghívottal is ugyan így tréfálkozott Juncker! Ők nem vették zokon!Juncker urat lehet piásnak titulálni, vén hülyézni !Ő akkor is egy jó kedélyű öregúr marad a szememben!Nem értem, ebben a kurva országba,senkinek nincs humorérzéke!?
picike
@szandokan: szandokán nyugi mért mindig mások véleményével vagy elfoglalva nincsen saját véleményed semmiről se vagy fogalmad sincsen róla mától vagyis mindig figyelek vigyázz kihuzod a gyufát a bicskát is a zsebemből pedig én türelmes vagyok ok
szandokan
@picike: Kicsike, talán előbb tanulj meg helyesen írni, vesszőt, pontot, nagybetűt használni, utána mit bánom én, ha a gyufáddal magadra gyújtod a házad és utána ledöföd magad:-)
picike
@szandokan: pöcs pöcs ez vagy te egy pöcs
szandokan
@picike: Az értelem kapott egy lájkot, szerintem örüljél:-)
köhögő bolha
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
@köhögő bolha: tisztelt polgártársak-köszönjük az ide vágó éppen aktualizálható KORTÁRS-FESTMÉNYT és ezzel A NEM FITYISS-es MAGYAROK ÉS MINDEN LÉTEZŐ SZOCIÁLISAN ÉRZÉKENY SZOLIDALITÁSSAL BÉKÉSEN EGYÜTTMŰKÖDNI KÉPES HONFITÁRSUNK RÉSZÉRŐL ...-a fittymass -derbit vívják meg egymással MINDHALÁLIG!
Mézike
@szandokan: Dehogynem...:-)
Éppen ezért kérdeztem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.