A legtöbb általános iskolás diák Borsodban, a legtöbb szakközépiskolás és gimnazista pedig Budapesten hiányzik igazolatlanul a tanórákról; az iskolakerülők száma öt év alatt a felére apadt - írja a Magyar Nemzet keddi száma az Emberi Erőforrások Minisztériuma adataira hivatkozva.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@m.macskosz: Minél nagyobb a város annál több a suttyó is nem? :) Egyébként elég régóta tartom úgy hogy a fővárosban van a legtöbb hülye tini. Ez igazából csak megerősítette bennem ezt. Gondolj mondjuk bele, hogy egy vidéki gimnáziumból nem tudna ellógnia gyerek plázázni mert pláza sincs :D
m.macskosz
@Hellcat: Jogos. Mondjuk, az is igaz, hogy Budapesten minden utcasarkon van egy gimnázium. A nyóóóóckerben pl. még "elit" gimiből is van egy fél tucat. (Egyébként annak idején bizonyos órákról én is ellógtam, ha az első óra volt. Na, de akkor lehetett hivatkozni a közlekedésre...ma már Bp.-en öt percenként közlekednek a buszok, stb.) Na, de az az egy-egy óra összesen nem tett ki egy tanévben összesen két napot.
Hellcat
@m.macskosz: 5 év alatt 1 napot lógtam középiskololában (Nem nem buktam. 0. nyelvi előkészítő volt :D ) na szóval azon az 1 napon is szembejött a zebrán a tanár szóval ennyi :D A tömegközlekedős résszel egyetértek!
m.macskosz
@Hellcat: :) :)) :)))
Na, ezért nem szoktam hazudni én sem, mert rögtön bukta lenne!
Vannak/vagyunk néhányan, akik genetikailag alkalmatlanok az aljasságra.
Apró stikli tinédzserként még csak-csak, de szemen köpném magam,
ha szóvivőnek állnék a jelenlegi politikai mentalitást tekintve.
Hellcat
@m.macskosz: :D Hát igen. A jó nevelés is csodákra képes. Nemtudom a mai politikusokra hogyan lehet büszke bárki is. Biztos felfordulna a gyomrom ha látnám, hogy a gyerekemből mi lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.