Szolnokon felröppent a pletyka, hogy Simicska Lajos üzlettársa, a Közgép Zrt. vezetője árulja magyarországi érdekeltségeit és családjával együtt az Egyesült Államokba költözik – írja a Népszabadság.

A Szolnokon élő milliárdos a Népszabadságnak elmondta, hogy

“a történetből egyetlen motívum igaz: valóban az USA-ba költözik a családom, de mindössze egyetlen évre, mert mindkét gyerekünk egy ottani iskolában fog eltölteni egy tanévet. Fontosnak tartjuk a nyelvtudást, s azt, hogy más közegben is megméressék magukat.”

Pedig a lap azt is tudni vélte, hogy meg is vásárolt egy ottani étteremláncot, hogy új életet kezdhessenek. 

A városban a lap szerint az a mendemonda is tartja magát, hogy könyvelők garmadája dolgozik azon, hogy a milliárdos vagyonát kimentsék az országból.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Nyerges vontató Amerikába megy. Gondolom viszi a vagyonát is amit a keményen dolgozó kisemberektől vettek el, aztán majd jól elfelejt visszajönni.
Habony Londonba, g vicctor kommunista spicli elvtárs meg Svájcba jár elég sűrűn.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
nem fája a szívem Nyergesért, legfeljebb azokért a szegény emberekért akik most állás nélkül maradnak, hogy Nyerges felszámolja itteni érdekeltségeit! Nem vihetné magával a többi banda tagot, főleg a "főnököt"? Mennyivel jobb lenne ennek nyomorult országnak nélkülük!
Szép Károly
Addig kell kimenekíteni a vagyont, amíg rá nem jönnek az eredetére!! Igaz Zsoltika!! Csak az én összes ingóságom kérem vissza !! Tudod miért te szemétláda !!?? (1997. június 16. Rákóczifalva..)...Nincs elfelejtve !!!
mate03
@human: Egy biztos! Nyerges nincs kitiltva Amerikából! Nem tudom,lehet hogy Simicska is követi üzlettársát!? A (fideszes)vezérek,mikor akarnak menni?Vagy rajta vannak a tiltó listán!?
hetöndöe
Nyerges az Usába,Qrbán lánya svájcba.Milyen érdekes,hogy ezek a szarháziak is mind a rothadó csúnya ántidemokratikus országok felé tartanak.Miért nem mennek Oroszországba,vagy Azerbajdzsánba,ha már így preferálják a keleti nyitást?
Desischado
@human: Tartok tőle, hogy helyesen látod a dolgokat.
kukac50
Menekülni kell hiszen süllyed a hajó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.