Miután kiderült, hogy valóság az, amit a nyomdában dolgozó egyik munkás állított és valóban készülnek a bevándorlókat vegzáló plakátok, csak idő kérdése volt, mikor jelennek meg a közterületeken.

Sodaandscotch a Tumblren meg is osztott egy példányt,  a Dagály Strandfürdő közelében. Az Együtt korábban azt mondta, ha valóban lesznek hasonló plakátok, mozgalmat indít azok leszaggatására.

Ki is került az első bevándorlás-ellenes plakát

A 444 közben szombat reggel már olyan fotót kapott, amin az látszik, hogy a kihelyezett táblát le is festették. Ahogy írják, mindkettőt, csak az egyik nem volt kivilágítva.

Ki is került az első bevándorlás-ellenes plakát

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Egy facebook-os hozzászólásából koppintottam:

"Ez bizony a határon túli magyaroknak szól!
Idejön Erdélyből a koma, aki ugye román állampolgár, sétálgat és mi böki ki a magyarul tudó szemét? Naná, hogy a Fidesz kormány szemét!
Mert ugye ő tud olvasni magyarul és elolvassa a veretes szöveget, megérti, és legott visszamenekül Romániába. Ebben persze az a szép, hogy pont a Trianoni diktátum évfordulóján rakták ki!"
Mariner1
Ennek semmi értelme. Úgy zagyvaság, ahogy van. Az a kultúra az erdélyi magyaré is.
Senara
Értelme semmi a menekültek nem tudják elolvasni , utca emberének konzultáció "eredményének" befolyásolására találták ki . Talán M1 megkérdezi a járókelőket mi a véleményük menekült kérdésről . A másik , gyűlöletkeltésben kiváló politikusok hozták a formájukat .
verum
@Mariner1: - Orbán saját, ország-világ előtt tett kijelentése szerint tiszteljük az iszlám vallást is. Miből gondoljuk, hogy a miénket nem tisztelik?
eszegfu
Csak ugy... a Puskás Akadémia játékoskeretében 5 játékos van, akik "megélhetési" bevándorlók. Engem nem zavar, de talán gondolkodnia is kellene O.V-nek!
Mariner1
@verum: Mi itthon tiszteljük az iszlámot, ők otthon tiszteljék a kereszténységet.
verum
@Mariner1: - ja, ezért ad Orbán száz ösztöndíjat iszlám állam tanulni vágyóinak és azért építünk itthon mecset-várost nekik.
Hogy is van ez?
verum
@Mariner1: - ha fizetnek, tiszteljük, ha segítséget kérnek kirúgjuk? A magyar pénzért árulja az elveit?
Mariner1
@eszegfu: Látom örömmel becuppantottad a legújabb ballibant kutymalékot. Az említettek MEGHÍVÁS után, SZERZŐDÉS keretében, és az abban meghatározott szabályok, feltételek, szerint kvázi üzleti alapon vannak itt.
De megfelelően magas szintű igénytelenség, és alacsony fokú jellemmutató birtokában ezen is el lehet cuppogni. Egészségedre! :-)
Anna Mária
Egyre röhejesebbé teszi az országot Orbán.
Már a "Több tiszteletet Magyarországnak" plakátokon is jót mulattunk.
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mariner1
@verum: Amit ez a csőcselék tesz, az nem segítségkérés, hanem élősködési szándék.
eszegfu
@Mariner1: A kedves rokonaidat minősitsed és inzultáld!! Én mindig igyekeztem udvarias lenni, még Hozzád is! Kikérem magamnak ezt a hangnemet!
Anna Mária
@Mariner1: Befoghatnád már azt a mocskos, uszító lepcsesedet.
verum
@Mariner1: - emberekről van szó és nem élősködni, hanem dolgozni, boldogulni akarnak. Attól, hogy sértegeted a rászorultakat nem leszel nagyobb magyar, sőt! Akiket te csőcseléknek nevezetl, azok munkával akarnak boldogulni, nem úgy, mint a kormány sleppje, vagy az élősködő, romboló, közönségeskedő focihuligánok. Ők az igazi élősködők.
És kitértél a válasz elől, hogy miért is tiszteljük itthon pénzért az iszlámot mecsettel, meg ösztöndíjjal és miért feltételezi bárki, hogy az idejövő nem tisztelné a mi kultúránkat? Már ha lenne olyan...
verum
@Mariner1: - 10:22 tehát neked a zsidó sem magyar?
pbalage
nekem ebből az egészből, amit itt bohóckodik a fidesz csak 2 dolog jött át:
1: megint magyarokat akar magyarok ellen uszítani a hatalom és a pénzforrásai megtartása érdekében.
2: a fideszt sürgősen el kell takarítani, mert már így is túl sokat rombolt a magyar-magyar viszonyon.
lópicigáspár
@verum: IQ mínusz!!! :-D Nagyon jó a kép! :-) És ő is szavazott!! :-(
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
lópicigáspár
@Mariner1: Csak szólok, ez az "akaszd föl magad" hangnem nekem sem tetszik, függetlenül, hogy nem nekem szántad! Azt hiszem ez értelmes emberek közt nem üti meg a "még elfogadható" mércét!
pbalage
@Mariner1: nem szoktam gombokat nyomogatni, de rándult egyet a kisujjam.
ráadásul ez az "amióta a férfiak elhagyták a kalapot" rész sem állja meg a helyét.
Egyébként ha választanod kéne, akkor melyik csoportba sorolnád magad?
- okos
- tanulatlan
Mariner1
@verum: "Akiket te csőcseléknek nevezetl, azok munkával akarnak boldogulni"

Sunyítasz.
Munkával boldogulni tisztességes törekvés. OTTHON!!! Vagy ahol van fogadószándék.
Az anélkül, hívatlanul, sőt illegálisan érkező, "munkával boldogulni akaró" tömeg az mindenhol csőcselék.

Nekem a magyar a magyar. Az angol meg angol, az orosz az orosz, a zsidó az zsidó.
Mariner1
@lópicigáspár: Egyetértek. értelmes emberek között valóban nem áll meg az ilyen hangnem. Értelmes emberek között nem is ilyet használok. :-)))
verum
@Mariner1: - az embernek joga, hogy ott boldoguljon, ahol tud. Főleg tisztességes munkával. A röghöz kötés erőszakos zsarnokok stílusa.
Sok magyart is csőcseléknek tartasz, akik innen menekültek más országokba, akár illegálisan is. Gondolom, Puskást is a csőcselék kategóriába sorolod. Nem lesz ebből még bajod?
A te fogalmaid szerint akkor pl. Radnóti nem magyar, hanem zsidó?
pbalage
@Mariner1: hááát... valamennyi közöm azért van hozzá, úgyhogy kérlek fogd vissza magad.
lópicigáspár
@Mariner1: Nagy igazság, viszont - magamból kiindulva - nem megyek olyan helyre ahol az általam felállított mércét nem ütik meg, márpedig most Te épp a konfliktust keresed, általad ismeretlenül is lenézettekkel.
Dr. Felipe
Gyönyörű plakátok, már megérte a 300 milliót, rogán szomszédjának pláne.

Aztán ez már nem veszélyezteti a közlekedést elvtársak? Nem vonja el a figyelmet a vezetéstől? Nem bizony mert ezeket a plakátokat már a fideSS brancs nyomja.
Mariner1
@lópicigáspár: Ismeretlenül? A szó szoros értelmében igen. De ha átolvasnád az "ismeretlenek" nekem küldött üzeneteit, az azokban rám aggatott jelzőket, véleményezéseket, ezek időbeliségét, akkor láthatnád, hogy csak VISZONZOM a velem alkalmazott hangnemet.
lópicigáspár
@Mariner1: A privát levelezésedbe nincs betekintésem. (Szerencsére)
paolo006
@Mariner1: bizony fijjam, nem ilyet mert te egy lángelméjű kultúrfidesznyik vagy!
Mariner1
@lópicigáspár: Nem a privát üzenetekre gondoltam, hanem a hozzámszólásokra. A nekem adott, nyílt "válaszokra".
pbalage
@Mariner1: (12:42)
Engedd meg, hogy megosszak veled egy ősi kína mondást:

"Ha mész az utcán és jön veled szembe egy ember és azt mondja "Hülye vagy",
és mindez még százszor megismétlődik, az csak a véletlen műve."
lópicigáspár
@Mariner1: Azon viszont nem kellene csodálkoznod, hogy Dózsa drukkerként nem "kedvelnek" a Fradi szektorban! Én tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét és tisztelem érte, hogy ki is áll mellette, a kiállás megnyilvánulása viszont sok esetben kiveri a biztosítékot, de ez meg az én bajom. Amíg nem bántanak, nem személyeskednek, roppantul élvezem a vitát. Szerencsére nem vagyunk egyformák, mert igen unalmas világban élnénk!
Mariner1
@verum: "Az embernek joga, hogy ott boldoguljon, ahol tud."
Mindeféle jogalapot nélkülöző, álszent, hangzatos duma. Bűnszövetkezésben, aljas indokból elkövetett ballibbant hivatkosási alap gyártás.

A Puskás estleges csőcselék mivoltjára vonatkozó sanda utalásod mimózával már lerendezésre került. (Fogadókészség, szerződés...)

Radnóti zsidó származású magyar volt.
A "Nem tudhatom" pátoszmentességével is, vagy éppen attól a legszebb, legkifejezőbb, hazaszeretről szóló vers. (A Himnusz és a Szózat más kategória)

Ismerve vele történteket, sokkoló olvasni ahogy közénk tartozóként ír a vele (velük) szemben elkövetett gyalázatról. Megjósolja azt, ami ma Magyarországon a holokauszttal kapcsolatban van.

"Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen,
és csecsszopók, akikben megnő az értelem,
világít bennük, őrzik, sötét pincékbe bújva,
míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,
s fojtott szavunkra majdan friss szóval ők felelnek."

Az én véleményem pontosan ez a holokausztról.
(És tudom, hogy a Radnóti magyarságát firtató kérdésed tulajdonképpen ide akartál kilyikadni)
Gyalázat, nemzetrombolás volt körülhatárolható bűnösökkel. De egyrészt kivédhetetlen, másrészt nem "nemzeti bűn". Nemzeti tragédia, (de nem a legnagyobb, mert az Trianon!!!) amit sokakban ellenszenvet keltő módon "túltolnak"

Nem tudom, hogy mikor jutunk el oda, vagy eljutunk-e egyáltalán, hogy egy mai Radnótiban késztetés támadjon egy ilyen verset írni.
Mariner1
@lópicigáspár: Nem is csodálkozom. De éppen azt magyarázom, hogy sértegető, személyeskedő, hangnemet csak viszonzásként használok. Az igaz, hogy jobbikos lévén a Jobbik nácizását, fasisztázását, és mindenféle rávonatkozó sértést magamra veszek és akként reagálok.
simmering73
mariner1. Mi a leánykori neved libbant fidessnyalonc? Olyan ismerős a hülye szöveged.
verum
@Mariner1: - amíg a magadfajta zsidózik, addig a holokauszt mindig aktuális.
Ami meg Puskást illeti. Szerződést most is köthetne az állam jó néhány bevándorlóval, mégpedig azért, hogy ők boldoguljanak, az országnak meg haszna legyen belőle.
Ha az emberi jog, a szabad vándorlás, a szabad munkaválasztás számodra csak bűnszövetkezetről szól, akkor te bizonyára a diktatúra híve vagy. Tudod, én nem vagyok liberális és még sokan nem, akik mégis ezt a jogot elismerik és elvárják.
Ne szégyelld, ha diktatúra híve vagy, az elveket én tiszteltben tartom, ha nem is értek vele egyet.
Csak egyre ügyelj: diktátor barátja lenni pont ugyanannyira veszélyes, mint ellenségének lenni. Mert kiszámíthatatlan, mert saját kénye-kedve szerint cselekszik.
verum
@simmering73: - persze, ha még nem szabad kimondani, ha még nem engedélyezték kimondani a diktatúra meglétét, akkor természetesen nem várok tőled ezzel kapcsolatban semmi konkrétumot!
Mariner1
@verum: Te egy marhára elvont fazon vagy. Egy felhőlakó, akinek a szótárában nincs benne az hogy realitás, racionalitás...
eszegfu
@Mariner1: 11:42 Továbbra is az a véleményem, hogy kedves rokonaidat minősitsed és inzultáljad!!!
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@lópicigáspár: 13:11 Mariner az én 10:05 hsz-mre válaszolt 10:16-kor minősithetetlen hangnemben ugy, hogy én nem is szólitottam meg. Soha, nem bántottam!
verum
@Mariner1: a személyem adott esetben teljesen mellékes. Viszont megértettem, hogy konkrét választ még nem adhatsz.
eszegfu
@Mariner1: 14:37 Bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy Te kötöttél belém, mert a 10:05 hsz-met nem Neked irtam! Aki csak "kiabálni" tud, érvei meg nincsenek, annak nincs igaza, akárhogy is szeretnéd ezt bizonyitani. Sok egészséget és további szép napot!
Mariner1
@verum: Adhatok - adhatnék, és adnék is, de mire? Nem kérdeztél semmit. A hülyeségeidet mantrázod, de arra ne várj választ! Magyar ember kérdez. Tudom, hogy ez neked szokatlan, de nem érdekel. :-)))
Anna Mária
@eszegfu: Hagyd, ez csak egy kis jobbikos pszichopata provokátor. Beleköt az élő fába is, ezt élvezi. Ki van adva neki, hogy barmolja szét ezt a fórumot, ezért fizetik.
verum
@Mariner1: - erre vártam volna valami véleményt tőled:
Ha az emberi jog, a szabad vándorlás, a szabad munkaválasztás számodra csak bűnszövetkezetről szól, akkor te bizonyára a diktatúra híve vagy.
Igaz, nem kérdés formájában tettem fel, hanem feltételeztem. Te meg nem reagáltál, nem válaszoltál (mert nem csak kérdésre lehet válaszolni, hanem véleményre is, erről szól általában egy fórum) úgyhogy igennek vettem.
Ennyi.
izo
@pbalage: Persze a 23millió románozó többet tett mi
izo
Ha idejössz el kell fogadni bennünket, neked kell alkalmazkodni hozzánk nem nekünk hozzátok
Abszolút nem értem mi ebben a szövegben a hiba ! Lehet, hogy nem egy nyelvet beszélünk libsikéim?
Mariner1
@verum: Felőlem annak veszed, aminek akarod. Attól még az marad - ami.
verum
@izo: - megkérdezem, miért feltételezik, hogy nem alkalmazkodnak? Miért félsz attól, hogy neked bárkihez kell alkalmazkodni? Miért nem tudod elfogadni, hogy másnak más a kultúrája, az miért veszélyezteti a tiedet, vagy az országét?
És miből gondolod, hogy csak libsi lehet, akinek nem tetszik a plakát? Lehet, hogy neked a segítőkészség, a vendégszeretet, az emberség nem tartozik a kultúrádhoz, de azért az egész országot azért nem jelented!
verum
@Mariner1: -ja, szóval titok. Mondtam, hogy elfogadom ezt is.
izo
@verum: Látom hallom pl a párizsi, londoni híreket sőt az amerikait is mennyire alkalmazkodnak! Erre nekünk nincs szükségünk.Ha be akarod fogadni fogadd be a saját házadba!
pbalage
@izo: nekem fingom sincs, miről dumálsz, bocs.
mate03
@eszegfu: A Pénzért vásárolt állampolgárságról miért nem beszélünk!?Az Ukrán,Albán?Orosz maffiának van pénze!Ki nézi meg,vagy állapítja meg,hogy milyen céllal jön Magyarországra!?Erről a (fidesz) mélyen hallgat!
Fradigege
Marha ügyes. Magyarul írják ki. Logikus. Duma: a magyar embereknek akarnak üzenni. Nyílván, teljesen hülyének néznek minket.
eszegfu
@mate03: 9:28 Ahogy mondod! Ha van pénze, akkor nem vizsgálják, hogy gazdasági menekült vagy sem?! Pedig szerintem az ilyenek biztos, hogy M.o-n akarnak "üzletelni".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.