A Piramis együttes alapítója és vezetője bevallotta: III/III-as ügynök volt. Som Lajos úgy emlékszik, egy olyan díjkiosztó rendezvény után jelentek meg otthonában a nyomozók, ahol az egyik slágerükbe hirtelen bejátszotta basszusgitárjával a himnusz részleteit – írta a Best magazin.

Ezt követően átvitték egy hotelszobába és elmondták neki, hogy mostantól minden olyan hírről be kell számolnia, amely káros lehet a Magyar Népköztársaságra nézve.

Abban a pillanatban megértettem, hogy itt nagy baj van, III/III-as ügynököt akarnak belőlem csinálni. Három nap gondolkodási időt kértem, és mivel tanácstalan voltam, megkérdeztem az apámat

- mesélte Som.

Édesapja pedig azt javasolta, hogy írja alá, de becsülete szerint döntsön arról, kiről mit jelent. A Piramis zenésze elmondta a beszervezést az együttes tagjainak, semmit nem titkolt előlük. Saját bevallása szerint viszont nem volt buzgó ügynök, ezért megzsarolták többször is, hogy erőltesse meg magát.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert is dolt ki most a sz@rosbili somlalabol??? Valaki kerdezte? Alacsony a nyugdija? Nem hivta meg ot kobor a csuti arenaba vendegzenesznek?

Ahogy Toby mondja: a muveszvilag - foleg az ejszakai szorakozohelyeken, beleertve a pincereket is - fokozottan reszt kellett, hogy vegyenek ebben a besugosdiban,...

Csak azt ne mondja nekem senki se, hogy most nem ugyanez mukodik (csak esetleg maskepp hivjak), mert tokonbokom magam!...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
"Szabad vagyok! - mondta a majom a rácsnak.
Én nem! - mondta a rács. -
Engem majmok köré zártak."
Rolls Frakció
Mézike
@DogAdventures: De az állva pisilek , ülve kakálok ...se semmi! :-)
Fradigege
Hukk...ügynök vol...hukk...tam. Beszer...hukk...veztek. Hukk.
GeoCravker
Ennyi év után ki nem sz@'ja le, hogy ki volt ügynök. Nálunk az évfolyamban alsó hangon ketten jelentettek. S akkor mi van. Visszaadja vki az elmult harminc évet? Mert ha nem akkor a jelnnel kellene inkább foglalkozni.
Mézike
@DogAdventures: Én úgy tudom hogy D Nagy még akkor nem bikinis volt...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.