A nagyfai börtönkórházból szállították a Kecskeméti Törvényszékre Stadler Józsefet, aki ellen 420 milliós adócsalás miatt folyik eljárás – írja a Bors.

A napilap szerint a jelenleg börtönbüntetését töltő egykori vállalkozó "lefogyva, üveges tekintettel, tétova léptekkel" jelent meg a bíróságon, és kiderült, nemrégiben sírhelyét is megváltotta.

"Ügyfelem kielégítő állapotban van, de most is kórházi kezelés alatt áll. A legrosszabb szerencsére nem következett be, amikor tavaly két hónapra felfüggesztették a börtönbüntetése letöltését. Akkor azért engedték ki, hogy megválthassa sírhelyét szülőfalujában, Hajóson. Ez meg is történt"

- mondta el a lapnak Balázs László, Stadler ügyvédje, aki úgy véli, az ismert vállalkozó december körül szabadulhat, addig várhatóan újabb ügyéből nem születik meg az ítélet.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Személyes bosszú miatt lehet ez a sorsa Stadlernek.
Nem az igazság, csak az irgalmatlan hatalom gázol át rajta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A Józsi nagyon a bögyébe van a hatalomnak, hát tönkreteszik, pedig csupán ugyanazt csinálta amit az urak...
pistapapa
Ezek szerint van ilyen. Van aki akkor érzi jól magát,ha lop,csal,hazudik. Többek között az ilyenek miatt is egy fertő ma Magyarország. A gyógyulást csak a JOBBIK hozhatja.
verum
@pistapapa: A Jobbik sok mindent hozhat, de gyógyulást azt nem. Ronda, gennyes fekély ők az ország testén.
verum
Személyes bosszú miatt lehet ez a sorsa Stadlernek.
Nem az igazság, csak az irgalmatlan hatalom gázol át rajta.
papa.49
@verum: Mindkét hsz. del egyetértek...
adrenalink
@pistapapa: Honnan tudod? Se a hatalom, se a kasszakulcs nem volt még a kezükben...!
Sziszifusz
Szerencsétlen Stadler József nem jól helyezkedett. Ha fejlettebb politikai érzékkel és a köpönyegforgatás képességével rendelkezett volna, ma is vidáman élne az akasztói stadionja mellett levő családi házában. Ő is a háza mellé épített egy stadiont, valaki másnak mintát adva ezzel. Ki tudja, egyszer a példáját fogja e követni más vonatkozásban is valaki ?
kakaósbögre
jobban jártunk volna ha megválasszuk miniszterelnöknek.
lópicigáspár
Ha ő lenne a pénzügyminiszterünk, előrébb lennénk, de sajnos nagyon a begyében van a hatalomnak! :-(
picike
kevesebb mint 30 ezerért is halt már meg ember öngyilkosságban,nem 420 millióért !
papa.49
@picike: Azt még bizonyítani kell előbb...
wagabund
az öreg tudott valamit...kamionflotta vitte a konzerveket a régi szovjetúnió országaiba, és hozott ezt-azt, ami épp jól eladható volt...aztán megirigyelte a szárnyalását egy akkor még kezdő, de ma is milliárdosunk... aztán az utolsó vacsorával behúzták a csőbe...
az volt a veszte, hogy csak nyolc általánosa ellenére, juhász múlttal dőlt a pénz... ez(is) baromira csípte a...mondjuk...konkurencia szemét..

érdekes volt az első millióának története...állt a mezőn, és tettek neki egy ajánlatot...ő meg továbbgondolta...

Józsi bá' tessék gyógyulni... rengeteg teendőd van még...
jobbulást!
papa.49
@wagabund: Nem tudom hogy mibe botlott meg de azt igen hogy Akasztón imádták mint az Istent, akkoriban még ment neki a kamionos bolt, majd ezer szerelvénye járta a világot, később mikor kijött a kaptárból Solt szélén egy rozzant épültből csavarintott egy fasza ruhaboltot, ugye abba is bebaxott a ménkű, akkor csukták be másodszor, valami igen magas polcon terpeszkedő pénzember köreit zavarta a jelenléte, ráadásul még a kormányokhoz se köthető hogy melyik csukta be, mert mindkettő becsukta...
Mondjuk mikor először kiszabadult sokan mondták neki takarékra a lángot, de a Józsi csak maximálisan tudott mindent csinálni...
jancsipapa
@Sziszifusz: Azért rossz "mintát" adott stadion építésből . Ő a saját pénzéből építtette ...
Varicler
Nekem mondhatnak amit akarnak, Ő egy nagyon nagy koponya a maga egyszerűségében. Inkább tanítani kellene a gondolkodását mint állandóan bántani. Valakinek annyira útban van, hogy még ilyen betegen sem hagyják békén. Vagy ennyire tartanak Tőle? Szerintem inkább ettől az embertől kérhetett volna tanácsot minden agyament kormánytag.
wagabund
@papa.49: ...az utolsó vacsorába bukott bele...ez egy(Leonardo) falfestmény, tehát elhozhatatlan a helyéről, ő meg visszakérte rá az áfát, mert megvette..namost ezzel húzták csőbe...

...mellesleg közvetve több ezer embernek biztosított tisztes megélhetést...
papa.49
@wagabund: Ezt én is hallottam bár nem igazán hiszem el, juhász létére elég napra kész volt mindenben, szerintem ott kell keresni a bukta okát a kamionpark körül, tudod akkor szűnt meg a Hungaro kamion abban az időben, és megalakult a ,,napocskás kamion,, tudod melyik...
Lepényleső
Megfelelő pártigazolvánnyal többre ment volna,nagyon sok embernek lett volna munka.
christike
Jó egészséget kívánok neki ) Tekintettel lehetnének a korára , és tényleg háziőrizetet engedélyezhetnék számára.
Fradigege
Egyszerű a probléma. Belép a zsideszbe és saját maga ellen indít nyomozást, másfél óra múlva nyomozás negatív, és éli kis bohém életét. Józsi bácsi a keleti nyitás győztese volt annó.
wagabund
@papa.49: Igen, tudom A tájékozatkansága miatt a "segítői" jópénzért behúzták a csőbe...

most már mindegy, él ahogy...
Toby
Majd ha a qrmány keresi magának a "nemzeti" sírhelyet, felkapom rá a fejem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok