A milliárdos Garancsi István – akinek testvéréről éppen tegnap derült ki, hogy több százmilliós EU-s forrásból újíthatja fel a galyatetői turistaházat – azt állítja: nincsen semmilyen üzleti kapcsolata Orbán Viktorral, igaz, a miniszterelnök fia tőle bérel lakást – derült ki a Figyelő portréjából.

A miniszterelnököt egy 2009-es túrán ismerte meg, ekkor "kötélbarátságot kötöttek", majd mikor Garancsi lett a Videoton tulajdonosa, akkor ismerték meg egymást jobban.

A milliárdos állítólag kerüli a fényűzést: nincs drága órája, a közértből ebédel zsemlét és kolbászt (vagy túrórudit), nem új az autója, és három csillagos hotelnél magasabb szállókban nem alszik, bár a drága bicikliket és túrafelszereléseket szereti.

Vagyonát a Szenzor-Takarék-Bróker Kft. vezetőjeként alapozta meg a 90-es évek második felében. Állítólag nem könnyű vele együtt dolgozni a nagy elvárásai miatt, a munkaidő fogalmát nem ismeri és nem szereti a szervilis embereket. 

Elhíresült energiacégről, a MET-ről azt mondja, nem az ő cége, mivel csak tíz százalékban tulajdonos és csak azután szállt be, hogy a MET megállapodást kötött az MVM-mel. Azt viszont elárulta, hogy a MET-es részvényeit oroszoktól vette.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Már az összehasonlítás is sértő Simicskára.
Desischado
Persze, én meg a Dalai Láma vagyok! Kit akar ez hülyének nézni?!
human
És ha Garancsival is összeveszik Orbán akkor mi lesz? Akkor majd jön az új ember, akit ki kell tömni százmilliárdokkal, hogy a fidesz biztosíthassa anyagi jólétét? Csak gazdag ország vagyunk, ha ilyen lazán tudunk kitermelni milliárdosokat.
Tényfeltáró
@puki: A fityiszes vizelő sereg felavatta már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.