Igencsak felháborodott az internet a TV2 Mokkájának pénteki tudósítása miatt. Ugyanis a csatorna riportere egy 70 éves "önkéntes határvadásszal", Irénke nénivel kutatott egészen bizarr módon a menekültek után, ami miatt ma be is panaszolták a csatornát a médiahatóságnál. A riport készítője, Váczi Gergő, ma bocsánatot kért az eset miatt Facebook-oldalán.

Az alábbit írta Váczi:

Igen, hibáztam.

Szakmailag valóban kifogásolható a múlt pénteki élő tudósításom a Mokkában. Tény, hogy elsodortak az élő kapcsolás alatti váratlan események, és tény, hogy nem tudtam higgadtan reagálni. Nem tettem fel fontos kérdéseket, melyekkel egyértelművé vált volna, hogy nem vagyok az „embervadászat” támogatója. Őszintén sajnálom, ha ezzel megsértettem mások érzéseit. Elnézést kérek.

Azt viszont határozottan elutasítom, hogy bárki bármilyen fórumon idegengyűlölőnek, rasszistának, antiszemitának, nácinak nevezzen. A gyűlöletkeltés határozott, tudatos szándékból ered, bennem pedig soha, semmilyen formában fel sem merült, hogy bárkit a származása, hovatartozása, vallása miatt bántsak.

Sajnálom, hogy a tudósításnak ez a része akkor, az élő adásba nem kerülhetett be:

http://tv2.hu/musoraink/mokka/179912_interju_a_menekultekkel_a_bekes_eletet_keresik.html

Üdvözlettel:

Váczi Gergely

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Mindenki hibázhat, de nem mindenki kér elnézést érte. Ő megtette - szerintem ezzel le kellene zárni a témát.
A porondon Irénke néni marad, akinek jó, hogy nyilvánosságra került besúgó és rosszindulatú ténykedése.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qrfly
nem AZ a baj, amit csinált / az simán a benne mélyen rejlő barbár fasisztoid nüansz megnyilvánulása:((

A BAJ AZ, hogy ezt a nyilatkozatot nem valamelyik hajléktalanszálló konyháján adta TÉNYKEDÉS KÖZBEN :((((
KERKA
Nem tartunk rasszistának, idegen gyűlölőnek, meg egyéb ---csak nagyon balfék volt az a műsor. Persze, van egy felelős műsor szerkesztő, legalább annak lett volna annyi esze, hogy ez egy nagyon gagyi műsor, ezt nem adjuk le:))
verum
Mindenki hibázhat, de nem mindenki kér elnézést érte. Ő megtette - szerintem ezzel le kellene zárni a témát.
A porondon Irénke néni marad, akinek jó, hogy nyilvánosságra került besúgó és rosszindulatú ténykedése.
pbalage
az M1 majd örömmel alkalmazza ezt a csókát, mint valami csodaigazgatót.
wagabund
Fiatal még a riporter, tehát kevés a tapasztalata...nos ezen lehetne segíteni..
Többmilliós kártérítésbe kergetni, és a szakmától eltiltani úgy öt évre...
Na, az tapasztalat lenne...
Nehogymá röhögve elnézést kér, oszt jónapot.. ... mert ez is tapasztalat, csak ebből az jön le neki, hogy térdre mindenki...

nnna.
Gonoszgólya
Nem bocsánatot kell kérni kisgyerek, hanem ésszel élni és dolgozni...
bretagne
Legalább elnézést kért. Ez is valami! Csak vigyázzon a továbbiakban, mert könnyen náci lesz a vezetékneve!
Vizual
Szóval a hozzá nem értés jellemző a nyilvánosságban megszólaló és dolgozó szereplőkre. Nem kell a bocsánatkérés. Reális, az igazságot közlő és feltáró műsorokat várnák ezektől az emberektől és hozzá értést azért pénzért, nem bocsánatot. Mert különben csak egy kakadú. Ismeritek, hogy az öreg asszony bemegy papagájt venni az üzletbe. Ránéz a papagályra és megkérdezi " No te tollas veréb, tudsz beszélni". Visszaszól a papagáj, : Ha te tudsz repülni, vén szipirtyó."
human
@KERKA: Bizony a szerkesztő a riportot megfelelőnek tartotta a leadásra. Ő felelőssége, hogy egy riport ne menjen át az előítéletek őrült tombolásába.
A mi városunkban meg él egy néni aki meg van győződve arról, hogy éjjelent kicserélik a tyúkjait. Tehát nem ellopják, hanem kicserélik. Szóval vannak érdekes emberek.
wagabund
@human: 7.23...
ezzel óvatosan...az öregkori agyi problémák bárkinél produkálhatnak meglepően furcsa helyzeteket...sugaraznak az idegenek, éjjel nézik, jönnek az oroszok, stb..stb..
az anyámat évekig etettem, de állandóan megkérdezte, hogy én ki vagyok? hol a családja, és ő haza akar menni..
... elkóborolnak, néha idős embert pizsamában látni a villamosmegállóban, és amikor megkérdezik kicsoda, hová megy, foggalma sincs... 70 felett mindenkinek áll a zászló..
az torokszorító, amikor idős néni ül egy padon órákon át, és vár...aztán megkérdezik kire...fogalma sincs, nem tudja ő ki, és hol lakik.. nos a családja kitette, és otthagyta.

mint egy kutyát.
Freewolf
A valóság megmutatásáért kell bocsánatot kérni! Eszement, liberálhülye világ!
Vizual
@Freewolf: Ja. A liberális világban nem szenzáció az öreg aki sasnak képzeli magát. Ebben az orvos nélküli világban. A liberális világ csak önmagát kéri mindenkitől. Te ki vagy ?
Freewolf
@Vizual: A liberális világ mindenkitől a liberális önmagát kéri vissza, mert aki ezt nem teszi meg, lenácizzák, trágárkodnak vele és gúnyolódnak!
36
@Freewolf: Mi következik ebből? A liberalizmus is tud diktatúrává válni. "Köszönjük", Magyar Bálint, Hiller István, Demszki Gábor, Heller Ágnes és társaik.
nezelodo
@Freewolf: Tesz róla a hatalom, hogy azt a valóságot lássa az alattvaló, amit ő tart valóságnak. Most pl kötelezően előírták és be is állították a csatorna sorrendet a TV kábelhálózaton! Így aki nem tudja hogyan kell a távirányítón a két számjegyet beütni, csak a fidesz tv (közszolgálatinak gúnyolt) csatornáit fogja nézni. Legközelebb a hűtőmben a polcokon elhelyezendő kaja sorrendjét is előírja a dakota?
Freewolf
@nezelodo: Igen szomorú az, ha már valaki képtelen a híreken eligazodni!
36
@nezelodo: Így van. Pont tegnap olvastam, hogy a TV2 helye, megváltozik "egyes" szolgáltatók kínálatában. Most, vagy kihúzták a gyufát, vagy nem. Én már nem tudom.
Anna Mária
@wagabund: Igen, borzalmas dolgok a leépüléssel járó betegségek.

De ne tévedjünk: Irénke makkegészséges, csak végtelenül ostoba és gonosz.
nezelodo
@Freewolf: Látod segítenek nekik, hogy ne kelljen gondolkodni a világ dolgairól! Az pedig aki két és fél évtizede éppen ezt ostorozta, maga is olyanná vált, mint a kiátkozott kommunisták! Vajon az expárttitkár apuka mit szól ehhez?
human
@36: Abban az átkos liberális világban legalább indult eljárás korrupt kormánypárti politikusok ellen. Ebben az illiberális világban pedig védik a korrupt kormánytagokat, rokonaikat, barátaikat. De jó.
Vizual
@Freewolf: Összetéveszted a dolgokat. Ez a liberális világ abból a sajátosságból adódik, hogy eredendően a liberalizmus jobb oldali kitaláció. És, hogy nem sikerült átülteni a bal oldalra azon nem csodálkozom. Rosszul kezdtek hozzá, rosszul nevezték el és nem a jó liberalizmust választották. Elméletileg a illiberalizmus amit most csinálnak, egy átmenet a diktatúrához. Mint fent jól látják szerintem páran.
KERKA
@human: 07.23 valaki mondja már meg a néninek, hogy ennek a kakas örül a legjobban:))
bakegya
Most a valóság írja fölül a bunkóságot-ez a hír és a horror,a megbotránkoztatásig is el lehet menni-pénzért mindent!
A leg-szag-szerűbb az volt a ripoortban,hogy raport lett belőle-ugyanakkor az alanyai -csúnya szóval a tettesek nem voltak sehol prömier plánba.
Talán jobb fogás lett volna a QUAESTOR ÜGY UTÁN EREDNI A Váczi elvtársnak-én biztos jobban örültem volna mint ennek az óvatos-kergebirkaságnakegy ilyen súlyos helyzet kapcsán.
bakker
Nem normális ez a fickó, mégis, miért kért bocsánatot? Azért, mert tudósított egy nőről, aki segít betartatni a törvényeket? Az illegális migránsoknak a hatóságoknál a helyük ill. a befogadó állomásokon, ahol ellátják őket, leellenőrzik a személyazonosságukat, nem körözött személyek, nem terroristák-e, majd elbírálják a kérelmüket.
bakker
Ezt "embervadászatnak" nevezni hazugság és uszítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.