Az Értékek Karitatív Egyesület elnöke, és volt férje a gyanú szerint a Demján Sándor Alapítványtól kapott támogatásokat osztotta tovább hátrányos helyzetű gyermekeknek, 36 millió forint azonban eltűnt a felvett összegből. A nyomozás most vádemelési javaslattal zárult, döntés még nincs.

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás abban az ügyben, melynek szereplői a Demján Sándor Alapítványtól rászoruló gyermekek segítésére felvett támogatásból sikkaszthattak 36 millió forintot – értesült a Magyar Nemzet.

Keddi számában a lap felidézi: a nyomozás szerint a bűncselekményt az Értékek Karitatív Egyesület elnöke, B. Edina, valamint volt ügyvéd férje, M. Albert Tamás követte el. Az egyesület a Demján Sándor Alapítványtól kapott támogatásokat osztotta tovább 26 Nyírbátor környéki és 5 partiumi, illetve erdélyi település hátrányos helyzetű gyermekeinek, 36 millió forint azonban eltűnt a felvett összegből – áll a Magyar Nemzet cikkében.

Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes szóvivője a lap érdeklődésére megerősítette, hogy a nyomozás vádemelési javaslattal zárult, közölte azonban, hogy az ügyben még nem született döntés.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
mik derülnek ki...szerényen élő, nehéz anyagiak között lévő családok gyerekeit támogató alapítványt megdézsmálni?...
az ügyvéd férj azzal kezdi, hogy minden kommentelőt feljelent...

úgyhogy csak szépeket írjon mindenki, e kedves emberekről...ja, hogy a gyerekektől loptak 36 millát? ..kééérem...amíg a bíróság nem mond ki valami csúnyát, addig ártatlanok, mint egy ma született barika...
Hellcat
Rászorulóktól lopni...nincs rá szó.
alterego56
Paralimpikonokat megkopják, hátrányos helyzetű gyerekeket meglopják. Miféle gazember világ lett itt? Évtizedekben kell a büntetést kimérni az elkövetőkre hogy a műanyag lakat rájuk rohadjon a sitten.
paolo006
@alterego56: és ki fogja rájuk kimérni? A maffia főügyésze?
bence
@paolo006: ! Hát ez az ! Petikétől sok jóra nem számíthatunk ! Annál inkább a g és csapata !
justhpeter
Azt hittem már nincs lejjebb. Azt azért meg is könnyezném, ha még állami kitüntetést is kapnának. Mármint az ártatlanok ! Persze, tudom, hogy meg kellett bukniuk, hiszen kicsiben csinálták. Kezdték volna milliárdokkal, azzal sokkal magasabbra emelkedhettek volna.
justhpeter
Most nem kell vizsgálni a származásukat ?
gazdag dezső
Hát ezek a sikkasztások nem a bőrük színétől függnek !!! Azok tehetnek ilyeneket akik pénzeket kezelnek ,és elfelejtenek tisztességesen élni,viselkedni!! A nagy Magyar is, de a Kolompár is megtette!
paolo006
@bence: na, de ha eljő az idő, semmi jóra ne számítson tőlünk ő se. Szemét korrupt szarházi.
Desischado
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét... De a rászoruló gyerekektől lopni, erre nincs szavam, mert az nem tűrné a nyomdafestéket!
wagabund
sejtésem szörnyű... egy igazán jó ügyvédhaver a bíróság előtt kimagyarázza őket, és a bíró vigyázzállásban kér bocsánatot...

például az izsáki rendőrök védője..már azt hittem szentté avattatja a védenceit..mert felkészült, és vágta a szakmáját...
nos ez lesz itt is...pénz nem számít.
kukac50
Magyarországon a sok pénzűeknek megengedett a korrupció a lopás a sikkasztás!
Tarsolyról miért van csönd,hogy mennyi pénz tűnt el a keze között?
Zuschlag folyt a tévében minden csatornán a 70 millió jogtalan kifizetéséről,miközben 50 millió be lett fizetve,akkor a brókerek által eltüntetett milliárdok nem élveznek olyan nyilvánosságot mint a 70 millió,nem volt fontos,hogy nyomozati szakaszban van.
Milliárdokat nyugodtan lehet lopni csalni,csak keveset ne próbáljon senki azért 6,5 év büntetés és teljes vagyonelkobzás jár. Aki már milliárdokat csal el az még a minisztereket is letudja fizetni,azok meg szólnak Poltnak,hogy ezt hagyni kell.
wagabund
@kukac50: 7.22... Jó példát hoztál... ez a cusi amúgy egy túlmozgásos, erősen elkanászodott politikuscsemete volt, aki kezdte magát mindenhatónak képzelni, azzal a pár forinttal a zsebében...
...a nagy dölyfössége lenézővé tette, elkövette azt a politikailag(is) megbocsájthatatlan hibát, hogy zsidózott...
Nos esetében nem is az a pár milliócska számított, hanem ez az utóbbi..erre kapta azt a hat évet, nem az aprópénzre...csak éltek a lehetőséggel, és eltakarították a közélet színpadáról...
...hogy mennyire kezelhetetlen cusi, az a szabadulása utáni megnyílvánulásai is jelzik...

De visszatérve a pénzre...ha a pleb's tudná, hogy némelyik vezetőnek valójában mennyi pénze van innen-onnan, akkor talán más lenne az utcakép...de sejtésü(n)k sincs..
Nem a leggazdagabb százötven emberről beszélek, azok csórók az igazikhoz képest.
hallgatni tudni kell... ...ezt nem tudta cusi...

szerintem.
paolo006
@wagabund: hát én is ezt pofázom mindíg. Az átlag ember el sem tudja képzelni, hogy ezek mennyit lopnak. Ami a médiában látható olvasható, csak a jéghegy csúcsa. Irdatlan mennyiségű lóvét loptak a "rendszerváltás" óta. Némelyek több ezet milliárdos vagyon fölött rendelkeznek. De ez sem elég!!!
hemami
Aki végidolgozza, dolgozta az életét , abból nem lett gazdag, mert igaz az a közmondás, hogx aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni.Az újgazdagok közül csak nagyon kevesen lettek tisztességesen milliomosok, vagy pláne milliárdosok
kukac50
@wagabund: Zuschlag egy kőműves apuka és egy közalkalmazott anyuka kisfia,ma már nyugdíjasok. Egyszerű dolgos családból származik és nem is gazdagok a szülők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.