Magyarország rendszeresen éppen úgy viselkedik, mint amilyen Orbán személyisége. Hőzöng, provokál, ravaszkodik, és elbukik. Azért, hogy fontosnak látsszék kifele és befele. És közben folyamatosan gyengül, aminek leplezésére újfent csak hőzöng, provokál, ravaszkodik, és elbukik. Miért gyengül? Mert szisztematikus építkezéshez, kitartó, értékteremtő munkához a kormányzatának se tehetsége, se erkölcse. Magyarország szuverenitását súlyos csapások érték ebben az öt évben, és fogják is érni még. A kormányfő nem érti, hogy egy ilyen méretű ország erejét a gazdasági és kulturális értékteremtő képessége adja

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
"A hazai jobboldali törzsközönség egyszerűen nem látja Magyarországot a névértékén."
Anna Mária
"A szövetségi rendszerünk arra való, hogy azt csináljuk, és viszonylag fennakadásmentesen csináljuk, amit elvárnak tőlünk. Mármost a jobboldali törzsközönség nagy problémája az, hogy ez még mindig így a legjobb nekünk. Ennél csak rosszabb lehet."
Anna Mária
@soljanka: Ősrégi problémájuk a magyaroknak, hogy nem tudják magukat hova tenni.
soljanka
@Anna Mária: Pedig olyan egyszerű lenne: merjünk kicsik lenni.
Mennyivel többet lehetne kihozni az egészből.
Anna Mária
@soljanka: Kicsik és mindenre nyitottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.