Elsősorban az egészségügy fejlesztésére fordítanák a 2024-es olimpiából származó többletbevételeket, ha végül Budapesten rendeznék meg a sporteseményt abban az évben – derül ki abból a határozati javaslatból, amelyet a Fidesz és a KDNP frakcióvezetője nyújtott be az Országgyűlésnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
@Horizont: Az eü-re nem fognak adni . Szándékos a züllesztés ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Freewolf
Szerintem előbb utóbb lenne valami ötletük!
jancsipapa
@Horizont: Ne háborogj ! Egyszer mát megmondták ,hogy a negatív növekedés is növekedés . És ez igaz a bevételre is .
verum
Előre isznak a medve bőrére. Ha nálunk rendeznének olimpiát, az hatalmas veszteség lenne.
Azt bátran rá is fordítanák az egészségügyre, ezt tényleg elhiszem.
justhpeter
@Horizont: Végre valaki helyes önértékeléssel. Gratulálok a szexbombasághoz. Aggódni természetesen nem érdemes, ugyanúgy el fogják az olimpia többlet bevételét mint minden mást. Ezt én is tudom már most, nem kell hozzá Akadémia. A témában nem is ez a lopkodás az érdekes, hanem az az optimizmus, hogy még kilenc év múlva is ők lesznek hatalmon.
Ami természetesen szintén lehetséges, de már csak a többség nélkül, hiszen addigra már a többség külföldön fog élni.
verum
@justhpeter: - szerintem meg az az optimizmus, ha azt hisszük, lesz kormányváltás.
Kivel, hogyan?
Vizual
Már megint igérgetnek. De sajnos ebből sem lesz semmi. De azt látom, hogy az előjegyzések mikorra fognak datálódni és mit fognak mondani miért jött össze akkora adósság. És miután a Parlament mint Fideszes fellegvár valahohová a Fekete Tenger mellé lesz telepítve és atyáink Svájcban élnek majd a bankjaik mellett üzenni fognak ! : G Y U R C S Á N Y !!
jancsipapa
@Horizont: Az eü-re nem fognak adni . Szándékos a züllesztés ...
nezelodo
Én szerényebb, már korábban megígért dolgoknak is örülnék, ha megvalósítanák. A korábbi választásokkor még azt is megígérték, hogy ők húzzák fel reggelente a napot az égre, mint a mesében, de még egy meglévő utcaseprő gép utcánkénti bontásban választási ígéretben meghirdetett használatát is képtelenek voltak megoldani. Ha a megvalósítás is olyan mértékű lett volna mint a vendégeskedés, meg a vodkázásaik, talán nem halt volna ki a a helyi fidesz vezetés, helyet csinálva a jobbiknak.
eszegfu
A 2024. évi olimpia "nyeresége" már nem optimizmus, hanem felelőtlenség, hozzá nem értés! Olyan pénzt akarnak elkölteni a létesitményekre, ami nincs is meg, miből épitik akkor?! 2 angol kutató szerint az olimpia a "legkockázatosabb projekt, amit egy ország kitalálhat magának". Ezeket tudva még a nyereségben biznak, sőt már el is osztják?! Valóban a mai dolgainkat kellene megoldani... nem sorolom, mert mindenki tudja. Azt is hozzáteszem: lehet, hogy pályáznak az olimpiára, és ne adja az ég, megkapjuk, akkor ezzel esetleg egy következő kormányt ver hatalmas adósságba. Harrach könnyen javasolja hiszen 2024-re már közel lesz a 80-hoz...neki ez már nem fog fájni.
Nyuszicsibe
2024 után ?? Még jó,hogy szóltak,mert nem szeretem a kapkodást... :-/
Hellcat
Mire felépül belerokkan az ország te...egyébként is alig áll a lábán az egészségügy...9 év múlva csak rosszabb lesz.
simmering73
Végre egyszer nem hazudnak. Mivel idehaza minden sportesemény deficites, világos, hogy egy esetleges olimpia is ráfizetés lenne. (Ha másképp nem, lenyúlnák a pénzt.) Ergo, 2024-ben semmit se adnának az egészségügynek, mert nem lenne miből.
Senara
Hatalmas mellébeszélés ..."egészségügy fejlesztésére fordítanák a 2024-es olimpiából származó többletbevételeket, ha végül Budapesten rendeznék meg" Türelem várólistások 2024 re minden megoldódik , ha meg nem akkor minden marad ahogy van , de örvendezzetek mert addigra 1000 stadion országa leszünk
papa.49
FIÚKKKKKKK!!!
Ti rosszul vagytok összerakva, ne a várható BEVÉTELT költsétek, hanem melyikőtök mennyit ad az összelopott vagyonából a MEGRENDEZÉSRE, bár tudom a választ SEMENNYIT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.