Azaz teljesen törvényesen működtek a Norvég Civil Támogatási Alaptól Magyarországra érkező pénzek elosztásában érintett civil szervezetek. A Norvég Civil Támogatási Alaptól Magyarországra érkező pénzek elosztásában érintett három civil szervezet esetében az ügyészségnek nem kellett intézkednie, két másik esetben csak adminisztratív hiányosságokat találtak – erősítette meg a Magyar Nemzet értesüléseit Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lap keddi számában. A lap azt írta, hogy befejeződött a Fővárosi Főügyészségen az a törvényességi ellenőrzés, ami tavaly ősszel kezdődött a norvég alaptól érkező pénzek elosztásában érintett öt civil szervezetnél. A három alapítványnál és két egyesületnél azt vizsgálták, hogy az érintett civil szervezetek működése a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) megkeresésében meghatározott körben megfelel-e a jogszabályoknak. „Három szervezet esetében érdemi ügyészi intézkedésre egyáltalán nem volt szükség” – mondta a szóvivő az...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
és?...
most?...
minden megy tovább...az egyesületek amiket tönkretettek...továbbra is tönkre lesznek téve...akiket emiatt elbocsájtottak továbbra is munkanélküliek vagy közmunkások lesznek...
a kormány meg röhög a sok hülyén akiket jól megszívattak...mert következmény?az ügyészség a zsebükben van...lásd poltné naccságos asszonyt az mnb-n keresztül tömik havi 5 millával...a navot...na de kérem...
a bíróságot az alkotmányozós szájerné vezeti...
akkor miről is beszélünk?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
és?...
most?...
minden megy tovább...az egyesületek amiket tönkretettek...továbbra is tönkre lesznek téve...akiket emiatt elbocsájtottak továbbra is munkanélküliek vagy közmunkások lesznek...
a kormány meg röhög a sok hülyén akiket jól megszívattak...mert következmény?az ügyészség a zsebükben van...lásd poltné naccságos asszonyt az mnb-n keresztül tömik havi 5 millával...a navot...na de kérem...
a bíróságot az alkotmányozós szájerné vezeti...
akkor miről is beszélünk?...
papa.49
@bundi: Én csupán arra lennék kíváncsi hogy, a lézeres mikor nyújtja be a lemondását, mert amit tett az nem maradhat büntetlen, elvtelenül zsarolva tönkretette ezeket a civilszervezeteket, és most mint aki jól végezte dolgát röhög a képünkbe, na ennek kellene már egyszer véget vetni!!!
Hellcat
Nem lehetne ilyenkor rágalmazásért feljelenteni a sok barom fideszest?
bundi
@papa.49: feljebb már nem bukhat...ott csak a vezér ücsörög...a saját négy fala közé zárva...jobb ha hozzászoktok ehhez a felálláshoz...
verum
Egy ilyen malőrben egy jogállamban az egész kormány úgy ahogy van, menesztve lenne. Még az ellenzék is.
Mert ha ilyet megtehetnek következmény nélkül, akkor már bármit, gondoljunk bele, bármit megtehetnek!
Sziszifusz
@Hellcat: 12:17
Szerintem itt már többről lehet szó. Hamis vád elkövetésének alapos gyanúja miatt aktuális a büntetőeljárás megindítása. Ugyanis aki mást a hatóság előtt bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol követi el ezt a cselekmény. Súlyosbítja a cselekményt az, hogy a büntetőeljárás is megindult . No de tuti, hogy ebben az esetbe nem lesz eljárás.
Freewolf
Ezek külföldi pénzen, küföldi érdekek mentén politizáltak, politizálnak és minimum hazaárulás, amit művelnek!
Sziszifusz
@Freewolf: 12:29
Amit leírtál az mantra, amit az agymosók sokszor ismételve a tudatotokba véstek.
Ha kérhetném légyszíves konkrétumokkal alátámasztani az állításaidat !
A nyomozó hatóságok a sok-sok erőlködés ellenére ezeket nem tudták, de neked lehet sikerülni fog.
Dr. Felipe
Akkor ezért valakinek felelni kell elvtársak.

G vicctor kommunista spicli miniszerelnök elvtárstól, don pinyő belügyminiszer elvtárstól, lézer annyitisér miniszerelnökséget vezető miniszter elvtárstól sürgősen megvonni a mentelmi jogot és gyorsított eljárásban előzetes letartóztatásba helyezni.

A civilek indokolatlan és törvénytelen vegzálásáért ez a minimum elvtársak ami jár. Itt rendnek kell lenni egyszer.
Freewolf
@Sziszifusz: Elég a tevékenységüket átnézni! Mindenhol a kormány ellen uszítanak! Ez egy idegenszívű banda, akik idegen pénzen rombolnak a hazában!
bundi
@Freewolf: te teljesen behülyültél?...tudod egyáltalán miről beszélsz? vagy csak ctrl c-ctrl v és coppyzod amit kaptál az eligazításon...
itt vannak azok a politizáló szervezetek...
norvegcivilalap.hu/hu/tamogatott
például...
-Bohócok a Láthatáron Közhasznú Egyesület
-Add a kezed az esélyegyenlőség megteremtésének segítése az oktatásban és a munkaerőpiacon Közhasznú Egyesület
-SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa
-Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért
-Fehér Kereszt Baráti Kör Kiemelten Közhasznú Egyesület.
.
.
.
és a lista hosszú
bogarászd agyhalott barátom...
Freewolf
@bundi: Talán ha a támogatott civil szervezetek nem kormányellenes tüntetéseken tüntetnék ki magukat jelenlétükkel, elhinném, hogy karitatívak! Ők viszont politizálnak, amit idegen pénzből finanszírozva nem néznek a helybeliek jó szemmel!
bundi
@Freewolf: kedves agyirokkant barátom...esetleg valami konkrétat erről?...mert én inkább úgy tudodm, hogy nem tudta a saját ellenőrzése alá vonni ezeket a pénzeket mint az uniós forrásokat és emiatt kezdett hisztizni...(emlékszel még rá?) vagy a demens szele téged is meglegyintett?
lehetvelem.blog.hu/2014/05/09/lazar_felfuggesztene_a_norveg_civil_alap_tamogatasait
esetleg a te verziódról valami?
verum
@Freewolf: - a kormány viszont törvénytelenségek sorozatát hajtja végre - amit meg az egész ország nem néz jó szemmel!
dr. prédikátor
A lézerannyitisérfácánvadász jankó meg a többiek most igazán nagyot szoptak!!!Most már ezeknek is van papírjuk arról hogy hülyék! de vajon eljut a tudatukig???
Freewolf
@bundi: Úgy emlékszem a pénzek kiutalása volt a kritika tárgya! Nos, mint tudjuk, adminisztratív hiányosságok voltak!
bundi
@Freewolf: egyébként miért zavar...nem a te pénzed költik...max nem figyelsz rájuk...ellenben a plakátmizériaát a cöfös vonulgatást és még sok minden mást az adóból finanszírozzák...az ellenzék támogatóinak a befizetéséből...na ahhoz nekik közük van...nem úgy mint neked ezekhez...
eugen4402
És tényleg nincs ebben a kormányban egy azaz egy db. ember, akiben még maradt egy szikrányi önérzet? Aki összeröffentene egy hevenyészett sajtótájékoztatót, és nyilvánosan bejelentené, hogy neki elege van ebből? Aki őszintén elmondaná, hogy neki többet ér a rokonok és az ismerősök szimpátiája, mint az X-milliós évi jövedelem, amennyit eddig kapott a becsületéért... Tényleg egy sincs közöttük...?
Freewolf
@verum: Te most az egész ország nevében beszélsz? Egyébként amit a kormány tesz, az törvényes. Az, hogy ez neked nem tetszik, egy másik dolog! Ne kavarjuk a kettőt!
Freewolf
@bundi: Engem nem az zavar, hogy pénzt költenek, hanem az, hogy a politikai vezetés ellen teszik ezt!
verum
@Freewolf: - igazad van, nem beszélhetek az egész ország nevében, csak a törvénytisztelőkében.
Hogy a törvénytelenségből törvényt csinálnak, attól a fekete még nem lesz fehér.
bundi
@Freewolf: csak példákat azokra a nagya norvégok által pénzelt kormányellenes megmozdulásokra...legalább akkorát mint a plakátkampány, vagy a cöfös happeningek...
lássuk megy-e vagy csak szájkarate amit művelsz...
és a másik...
"Nos, mint tudjuk, adminisztratív hiányosságok voltak!"...tudjátok...ha nem mondjátok el, akkor bűnpártolást követtek el...futifuti a rendőrségre és mondjátok gyorsan...frissiben...nehogy kihűljön az a bírósági döntés, hogy mégsem...
"Hogy mi volt a két legnagyobb szabálytalanság?

Egy alapítvány – a jogszabályi rendelkezések ellenére – nem tette fel a honlapjára a 2012-es és 2013-as beszámolókat, ezért a főügyészség „a megállapított jogszabálysértés megszüntetése érdekében jelzést nyújtott be”.
A törvényességi ellenőrzés során azt is megállapították, hogy az egyik érintett egyesület nem működik, ezért a megszűnésének megállapítása iránt a főügyészség keresetet nyújtott be a Fővárosi Törvényszékhez."
olvasgass kicsiny barátom...nem árt meg...
Freewolf
@verum: Van egy olyan folyamat, hogy törvényhozás! A végén a parlament szavaz és elfogadja a törvényt. Attól fogva az lesz a törvényes, amit abban foglalnak! Fideszes barátaink mindent törvényesen csinálnak! :-)
Aki Én
@Freewolf: Éppen most mondta ki az ügyészség, hogy nincs amit állítasz.
Sajnos az a büdös nagy helyzet ma az országban, hogy csak az nem hazaáruló, aki szót emel a kormány ellen. Annak még pont, hogy ér valamit a haza.
De ha már civil szervezet, amelyik nem politizál és minden fillérrel elszámol... Mi a helyzet a CÖF-el?
lópicigáspár
Azt hiszem, itt az ideje egy újabb visszamenőleges hatályú törvénymódosításra! Ha a kormánynak netán nincs igaza, akkor is igaza van, oszt jónapot! Éljen Besenyő M.I.V. István!!!
Freewolf
@bundi: A Mécs féle heme- humi "civilek", akik a norvég alaptól kapnak támogatást kivonultak az emlékmű ellen demonstrálni! Idegen pénzből idegen érdekekért a magyarság történelme ellen! Ez nekem nem civil megmozdulás, hanem politikai! Ezért jól meg kellett volna büntetni őket!
Freewolf
@Aki Én: A CÖF nem norvég pénzből vonulgat! Mécsről és bandájáról pedig írtam!
verum
@Freewolf: - először is, az ellenzéknek nincs szava, azt hoznak törvénybe, amit akarnak. Vagy szolga módon támogatják, sőt meg sem vétózzák, mint a Jobbik.
Másodszor, pont ez a cikk is bizonyíték rá, hogy nem mindig időben változtatnak törvényen.
Most majd siethetnek, hogy visszamenőlegesen törvényessé csinálják a törvénytelenséget.
Meg ugye, még abból is kell törvényt csinálni, hogy egyesek ha "nem szándékosan és tudatosan" csalnak adót, akkor az nem adócsalás. Csak ezt egy picit még nehéz lehet személyre szabottan meghozni.
Sziszifusz
@Freewolf: 12:49
Ez már üldözési mánia ? Vagy csak arról van szó, hogy be kell fogni a száját azoknak akik a kormány hibáira, netán bűneire képesek felhívni a figyelmet. Az építő jellegű kritika nem hazaárulás, sőt a nemzet javát szolgálja.
Mit szólsz a közérdekű adatok megismerésének megnehezítéséhez ? Miért most van rá szükség ? Csak nem a rengeteg, Fidesz közeli, disznóságot kel takargatni ?
Freewolf
@verum: Erre annyit tudok mondani, hogy tetszettek volna nyerni a választáson és most a barátaid hozhatnák a törvényeket! A bíróság erodálása pedig a holokauszt törvény óta folyamatos! Azzal lőttek a jogbiztonságnak!
verum
@Freewolf: - erre annyit tudok mondani, a csalást jobban le kellene leplezni! Meg ne akkor tetszedjenek szétverni a várost, amikor az csak a hős szabadságharcosnak kedvez.
A mindenbe belekevert zsidózásod meg hidegen hagy.
Freewolf
@Sziszifusz: Öregem! Aki ilyen adatokat kér, fizesse meg azoknak a munkáját, akik ezt összeszedik nekik! Ez teljesen korrekt!
Amit Mécsék a megszállási emlékműnél műveltek, az jóindulattal sem építő jellegű kritika! Egy szűk kicsi de hangos csoport norvég pénzből nekiállt történelmet hamisítani és uszítani a kormány ellen! Nekem ez nem "civil" munka inkább idegen titkosszolgálaté!
Aki Én
@Freewolf: 13:16 Valóban. Sokkal rosszabb a helyzet. Közpénzből vonulgatnak ,,civilként". Közpénzből nyomják a párt propagandát. Ez tényleg törvénytelen.
Freewolf
@verum: Látott orvos? Itt most épp te zsidózol! Ha folytatod bejelentelek! Nem fogod rám kenni a saját disznóságod!
Freewolf
@Aki Én: Amennyiben ilyen gyanúd van, köteles vagy feljelentést tenni. Tudtommal már megvizsgálták őket és mint a norvég "civileknél", itt sem találtak semmit! Ja kérem, a jog bonyolult dolog! :-)
bundi
@Freewolf: a norvég pénzekhez semmi közöd...tehát leszállhatsz róluk...a cöföt a magyar adófizetők pénzéből futtatják, akárcsak a plakátosokat...azokhoz van közöd...de az ellenzéki adófizetőknek is...ennyi...
de új hír...
hoppáka...megint buktatok...
444.hu/2015/06/30/jogerosen-pert-vesztett-a-fidesz-mert-azt-allitottak-hogy-a-helsinki-bizottsag-amerikai-megrendelesre-tamadja-a-kormanyt/
Freewolf
@bundi: Ejnye, te! Ilyen semmi kis firkálmányokkal jössz, mint a 444? Az anti kurucinfo! És ha te beleütöd az orrod mindenbe és miért nem tehetem?
Aki Én
@Freewolf: 13:19 Van ebben az országban egy demokratikusan (ahogy mondani szoktátok) megválasztott ellenzék, akik nagyobb tömeget képviselnek, mint a fidesz maga. Tehát némi beleszólásu(n)k kéne, hogy legyen. Csak a fidesz jó szokása szerint elhitette veletek, hogy aki nem rájuk szavaz, az nem is ember. Sőt rosszabb, liberális. Ilyenkor nem hallom a demokráciát emlegetni, mert mint mondtam, a fidesz ellentábor a fidesz tábor többszöröse. Jöhetsz itt nekem a népámító demagógiával, hogy választás, meg el kellene menni. A tény az tény: A többség nem akar fideszt!
2002-ben több szavazattal bukták el a választást, mint amennyivel most kétharmad lett. Ugye te is érzed valahol legbelül, hogy ez mekkora átbaszás? És ne örülj, nincs mit mosolyogni azon, hogy bekajálod és terjeszted a hazug uszítást.
Mikor ez néha kiderül, még akkor is csak nyomod a propaganda szöveget.
Aki Én
@Freewolf: 13:25 Ok, fogadjuk el, hogy ennyire naiv vagy, és mindent úgy eszel meg, ahogy hallod.
Akkor ezt az ügyet miért nem fogadod el? Itt miért nem mondod, hogy ok, megvizsgálták és mindent rendben találtak. Ráadásul a ,,független" ügyészség.
Kötelességed feljelentést tenni!!!
verum
@Freewolf: - jelentsd csak, attól még kilóg a pataláb!
Freewolf
@Aki Én: Miből gondolod, hogy az ellenzék nagyobb tömeget képvisel, mint a Fidesz? Szerintem az ellenzék harmat gyengén szerepelt a választásokon! Remélem nem azzal jössz elő, hogy aki nem szavazott, az mind az ellenzékre szavazott volna? :-D Az egyszerűen nevetséges!
Azt, hogy a liberális kifejezés miért vált ki sokakból undort, szerintem már végig tárgyaltuk, ne vesztegessünk rá szót!
Van egy választási törvény, amit eddig még minden kormány megváltoztatott! A Fidesz nyert és lehet matekozni, ők kormányoznak! Mielőtt itt varázsolni kezdenél a számokkal, számolj vele, hogy a ballib csapat 2018.-ban sem lesz sehol jó megközelítéssel! Egy az ok! Kiismerték őket és itt a redőny le van már húzva!
Freewolf
@verum: Egyszerű a történet. Én nem zsidózok, elvárom tőled is! Nem annyira bonyolult ez, láthatod!
bundi
@Freewolf: itt egy másik is... ha a 444 nem tetszik...
helsinki.hu/a-fidesz-es-szovivoje-pert-veszitett-a-helsinki-bizottsaggal-szemben
de a másik cikknél a parlament 2015 ös költségvetését is megadtam...az is firkálmány?
vagy itt
mandiner.hu/cikk/20150630_pert_vesztett_a_fidesz_a_magyar_helsinki_bizottsaggal_szemben
Freewolf
@Aki Én: Nekem az tűnik fel, hogy Mécs erőszakosan tüntet norvég pénzből egy magyar emlékmű ellen! Akinek a dolga, majd vizsgálja!
Freewolf
@bundi: Na a mandiner is roppant hiteles lap! Egyébként Jobbikék is szokták Fideszt alázni, azoknak jobban hiszek!
bundi
@Freewolf: tudod ez a harmatgyenge ellenzék...na ezt hitte janukovics is..meg ceausescu...és minden mélynövésű nemzetvezető is...egy darabig...aztán a fal előtt bekötött szemmel gondolkodhattak, hogy mit is rontottak el...
verum
@Freewolf: - nem hagyom magam provokálni, a pataláb így is kilóg, sőt már a szarvak is látszanak!
Freewolf
@bundi: És CIA meg is döntötte Janukovicsékat. Ez itt nem fog menni! Több a normális ember itthon!
Aki Én
@Freewolf: 13:40 Azokról beszélek, akik szavaztak. Akik nem szavaztak, azok egyik idióta oldalból sem kérnek. De semmiképp nem a fideszből. Az is egy vélemény, de nem a fideszt erősíti.
A CÖF-ről még annyit, hogy ha civilként lehet közpénzből kormánypropagandát nyomni, akkor lehet ellenpropagandát is. Vagy hol a demokrácia, véleményszabadság...?
Nagyon kettős a mércéd, kilóg a lóláb :-)
Freewolf
@verum: Mi vagy te civilben? Pap, vagy biológus, netán tehenész? Ne vond be a szakmádat ide, én sem teszem! :-)
bundi
@Freewolf: a cia...ki mondta ?
és ha az oroszok? mert csak így tehették rá a kezüket a krímre meg kelet ukrajnára?...csak rosszul taktikáztak...akkor mi van?
Freewolf
@bundi: Azt hiszem az amik is elismerték, mennyi pénzzel destabilizálták Ukrajnát. És az ami zsoldosok, akik ott elestek? Nincsenek véletlenek!
Toby
Ez bizony sopasch !
Polt beszíjjazta magát a vezetői székbe, mert a debil főnöke marhára nem szereti, ha nem úgy forog a Föld, ahogy neki tetszik !
Freewolf
@verum: Talán ilyen személyes kapcsolatba nem kéne bonyolódnunk! Úgy gondolom, hasonló nemű vagy, mint én és még nem vagyok annyira modern, hogy szivárvány színűre fessem a profilképem! Bár hidd el, értékelem az ajánlatodat! :-)))))))))))
verum
@Freewolf: - látod, csak feltételezel és nem kérdezel. Nem titkolom, én nőnemű vagyok.
De ez ne zavarjon téged a piszkos fantázában, hogy buzizol is.
bundi
@Freewolf: "Azt hiszem az amik is elismerték, mennyi pénzzel destabilizálták Ukrajnát. És az ami zsoldosok, akik ott elestek? Nincsenek véletlenek!"
azt hiszed? vagy van valami konkrétabb is?...
Freewolf
@bundi: A Magyar Hírlapból és a kimondhatatlan nevű internetes portálról tájékozódtam! Kutass már te is egy kicsit, ne engem dolgoztass! :-)
bundi
@Freewolf: lusta vagyok...esetleg egy linket...ha tudsz..és van ilyen...
Freewolf
@verum: Olyan csúnya szavakat használsz, míg magam kifinomultan említek meg dolgokat! Így más a pálya! Akkor visszafogottabb leszek, mert hölgyeket csak akkor vicsorgok meg, ha elérik az annamari faktort! Azt meg láttad már!
verum
@Freewolf: - a szavaim nem csúnyák, csak legfeljebb neked kellemetlenek. És hiába terelsz, a törvénytelenség sajnos következmény nélkül marad és ebben a Jobbik legalább olyan sáros, mint a kormány!
Lehet, hogy ezek neked csúnya szavak, de ideje lenne amolyan férfias módon, emelt fővel viselni az igazságot, ha már nem annak az oldalán állsz!
Freewolf
@bundi: Obama kijelentette, hogy nem áll szándékában az USA fegyveres erejét Ukrajnában bevetni a kialakult krízishelyzet megoldására, inkább Európa más területein erősíti meg a csillagos-sávos lobogó hadainak létszámát. Csakhogy kijelentésével szöges ellentétben áll az, amit tesz. Ugyanis nem feltétlenül szükséges amerikai katonákat Ukrajnába küldeni, annál is inkább, mert már éppen elegen vannak ott, a hírhedt Academi, korábban Blackwater és annak egy alegysége, a Greystone zsoldosok képében. Több bizonyíték szól amelett is, hogy a „Majdan-forradalom” sikere is elsősorban nekik köszönhető. A kijevi események után a világ több sajtóorgánumában felröppent a hír, hogy a kijevi féllegitim kormány segítségére siet 1800 USA-harcos, akkor még Blackwater-zászló alatt, de már ukrán papírokkal felszerelve. A hírhedt Eric Prince, a Blackwater zsoldoshadsereg alapítója a csapatáról írt könyvében kijelentette: „Szoros kapcsolatban állunk az USA külügyminisztériumával, a CIA-vel, és természetesen a Pentagonnal is.” A rablóbandának is beillő hadairól epikus hangnemben szólott a vezér: „Mi sohasem önként keveredünk bele valamely ügybe, nekünk mindig felajánlják a munkát, és mi elsőrangúan elvégezzük azt, de a részletekről nyilván senkinek sem kell tudni, mint ahogy igyekszünk minél kevesebb nyomot hátrahagyni a munka elvégzése után.”

Tessék!
pbalage
@bundi: nem, a kurucinfóból (nem először idéz abból a szennylapból) másolta ide. (kuruc.info/r/6/138802/)
Clavigo
Kicsit nagy volt a " falat " az Orbán-kondának.
verum
@bundi: - ne hagyd, hogy a cikk témájáról elterelje a figyelmet. Törvénytelenül vegzálták, vádolták a civileket és most kérdés, hogy lesz-e valamilyen következménye.
Minden más csak blabla.
papa.49
Hagyjátok a farkast, mert értelmetlen vele beszélgetni mint a Dunába vizet hordani!!!
Freewolf
@bundi: Nem, nem én írtam, hanem idéztem forrásmegjelölés nélkül!
bundi
@Freewolf: ja... ilyet én is tudok...
Aki Én
@Freewolf: Kezdem azt hinni, hogy te az égvilágon mindenhol, csak itthon nem vagy hajlandó meglátni a dolgok sötét oldalát. Hát valóban szereted te a hazádat?
...bocs, Magyarországot?
Freewolf
@bundi: Sajnos a hivatkozást már egyszer törölték és nem akarom megint töröltetni! Vannak tabuk a nagy szólás szabadságban!
pbalage
@Freewolf: 1. szélsőségeket nem támogatunk, főleg olyanokat nem, amik ellen bírósági végzések vannak.
2. a "szólás szabadság" helyesen: "szólásszabadság"
Freewolf
@Aki Én: A sötét oldal nem az én műfajom! :-)
Freewolf
@pbalage: Te azt támogatsz, akit akarsz, én pedig azt olvasok, akit akarok! Liberálfasisztáéknál szélsőségesebb bűnbanda nem kell, mégis támogatják őket! Ami pedig a helyesírást illeti, plajbászkodjál csak, ha ettől jól érzed magad! Az ilyesmi valami gyermekkori defektust fed el!
Freewolf
@papa.49: Veled viszont élmény csevegni! :-)))))))))))) Az a sok okosság! Húúúúúúúúúúú!
papa.49
@Freewolf: Kutyaxar a többit meg már tudod...
Freewolf
@papa.49: A lényedbe beleégett évszázados kultúra ilyenkor átvilágít a sötétségen és megmutatja nagyszerűségedet! Igazán veretes megállapításaidat most inkább félreteszem rosszabb napokra, mikor még ettől is lejjebb levő kommenttel találkozom!
Jobbulást! :-)
papa.49
@Freewolf: válasz a 16:25. NEM KELL VÁLASZOLNOD, MELLŐZNÉM VELED A TÁRSALGÁST!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.