Februárban vásárolt meg egy ásványvizes céget Felcsút polgármestere, a társaság gyorsan vissza is került – igaz, egyelőre egy szerény tétellel – a MÁV beszállítói körébe – értesült a Napi.hu.

A MÁV dolgozói számára az úgynevezett védőitalokat jelenleg főként az Immofix Kft. nevű nagykereskedő cég szállítja. A vállalkozás nyerte meg ugyanis a MÁV 2014-ben ásványvizek szállítására kiírt közbeszerzését, egy plusz egy évre összesen nettó 403 millió forint keretösszegben, továbbá a tea és édesítőszereinek szállítását nettó 87 millió forintért.

A Napi.hu információi szerint azonban a közelmúltban ismét vásárolt a MÁV Vivien-vizeket. Kérdésükre a vasúttársaság azt közölte, hogy a legutóbbi, júniusi hőségriadó során a palackozói kapacitásban keletkezett műszaki akadályok miatt a beszállítónak utánpótlási nehézségei adódtak.

A 2015 februárjában bejegyzett Vivienvíz Kft. tulajdonosa a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és milliárdos vállalkozó Búzakalász 66 Kft.-je – derül ki a Céginfo.hu adataiból. Mészáros új cégét a 2013 novemberében felszámolás alá került bicskei Vivien Zrt. infrastruktúrájára alapította. A felszámolás alatt megvette az ásványvízgyár háromhektáros területét a két kúttal (ezek neve Vivien és Santa Aqua), gépekkel és névhasználati joggal együtt.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Tiszta sor...
Ha autógyárat alapít, akkor biztosan ő szállíthat a közszolgálati szerveknek: rendőrség, tűzoltóság, mentők, katasztrófavédelem, orvosi ügyelet, stb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
-én meg azt várom mikor szállítják őt magát és a pénzesszákolóját a GYORSKOCSIBA...
Tibor43
Mi a probléma?
A víz és gázszerelő szakmának van köze a vízhez...
solidedge
Most írták alá azt a szerződést, ami szerint Mészáros Lőrinc több ezer köbméter levegőt szállít egy tüdőszanatóriumnak.
kkalman
@solidedge: ma, 21:23 Remélem, hegyi levegőt.
nemjoezigy
Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy ezek a népnyúzó férgek miért akarnak mindent maguknak. Azt még csak-csak elfogadom, hogy a konkurenciát fel akarják vásárolni/meg akarják semmisíteni, de hogy más üzleti területeket is birtokolni akarnak, ebben mi a jó?
Azt a rengeteg pénzt, amit eddig is összeloptak, se tudják felélni, még az ük-ük unokáik sem. (persze addigra már elpusztítják az ilyen gazdag pazarló, környezetszennyezők az életlehetőségeket)
Megint bebizonyosodik, hogy hazudik az orbánc és bandája, amikor azt sugallja, hogy vannak lehetőségeik másoknak is rajtuk,- a fideSSkdnp-n és bérenceiken- kívül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.