Pompásan építette fel a kormány a magyar bevándorlóvitát, látszik, hogy rég készültek rá. Orbán Viktor január elején, a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni terrortámadás után mondta, hogy meg kell védeni Magyarországot a bevándorlóktól, aztán két hét múlva a Kossuth rádióban bedobta a megélhetési bevándorló szókapcsolatot. Február végén becsődölt a Buda-Cash, aztán kirobbant a Quaestor-botrány, ez pedig egy kicsit háttérbe szorította a bevándorlóparát is, de utána újult erővel támadott a kormány: gyors egymásutánban nemzeti konzultáció, plakátkampány és a kerítés építésének bejelentése követte egymást. "A kormány és a Fidesz stratégiája egyszerű: minden áron meg kell nyerni a következő választást. Ehhez pedig folyamatosan újabb és újabb témákat kell bedobni a közbeszédbe, aztán el kell intézni, hogy ezek a témák két táborra osszák a magyarokat. Ez a legnehezebb, de a kormány nagyon ügyes benne. Minden problémára adnak egy általánosító, de egyszerűen felfogható megoldási...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
igaz,mert én már magammal sem értek egyet.
Sziszifusz
Moldova Gy. olyasmit mondott minap, hogy Magyarország felett olyan sok sötét felső gyűlt össze, hogy azokat csak egy nagy vihar oszlathatja fel.
Igaza lehet.
Ami itt történik és ahogy történik ebben az országban, az nagyon elkeserítő. Mint ahogy elkeserítő az ellenzéki pártok impotenciája is. Kilátástalannak látszik az ország, az emberek sorsa . Ebből az állapotból csak egy radikális változás mozdíthatja ki az országot.
Abban reménykedjünk, hogy ne a Jobbik hozza el azt a változást, mert akkor Magyarországnak vége. Kiiratkozik az európai országok sorából.
papa.49
@kakaósbögre: Ez terelés!!! Amíg ezen rágódik a jó nép addig se foglalkozik a fütyisz lopikálásaival, a cél meg az hogy elterelje az emberek figyelmét a a fütyisz szemétségeiről!!!
Abból meg bőven van, bárhová nézel mindenütt azt láthatod hogy a regnáló hatalom, és csókosai szemérmetlenül LOPNAK!!!
Commneter
@kakaósbögre: Jaj, hát ezen ne csodálkozz, hiszen a kakaó teljesen másképpen reagál a hallottakra, mint a bögre füle.:D
simmering73
@kakaósbögre: :D:D:D. Én már annyira, hogy nem is alszom magammal egy ágyban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.