Nappal meg nagyon hazudnak. Megpróbálom felsorolni a legfontosabb hazugságokat és röviden ismertetni a tényeket, de biztosan lesz, ami kimarad. Már csak azért is, mert folyamatosan jönnek az újabb hazugságok gyűlöletkampányt folytató kormányunktól.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Hát persze, hogy folyamatosan hazudnak, mert meg akarják szerezni a sok náci érzelmű, még a mások baját is irigylő idióta szavazatát.
Ez a fidesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Ahova belépek, elfogadom az illető ország szokásait,nehogy már majd mecseteket építsünk nekik! Na meg munkanap nélkül aktív korúak támogatási segélyét kapjanak havi 22 ezer ft-ot!!!"

Jót nevettem ezen :-)))
Magyar mondja ezt, aki nem képes betartani a rá vonatkozó törvényeket, kötelezettségeket, de tartja a markát a pénzért, mert az neki jár...
EcsiAntal
Nocsak --Félkegyelmű KUNHALMI mégis csak van menekült ügy --a szemeden látszik hogy nem mondasz igazat --hazugság minden amit mondasz --hiteltelen vagy a pártoddal együtt --de te még buta is vagy --azt nem értem hogy a többi társad ezt nem veszi észre ???
eszegfu
@vizinyuszi: 11:37 Elfogadom a véleményedet, annak ellenére, hogy nem "pendülünk egy húron".
eszegfu
@EcsiAntal: 13:51 Ennyi "buta" ember között Te egy igazi "lámpás" vagy nekünk! Egy "gyöngyszem", egy "gyémánt"!:)))
Anna Mária
@vizinyuszi: A "jólértesült" tapsifüles, aki állítólag a menekültügyben tevékenykedik! :DDD
F_Viktor
Ez NEM egy 30 évvel ezelőtti hazugság:

"Több tucat migráns segédkezik a romok eltakarításában és a házak újjáépítésében Velence környékén, ahol múlt héten tornádó pusztított.
...
A Nuova Venezia írta meg, hogy menekültek is csatlakoztak az önkéntesekhez, akik nekiláttak a romok eltakarításának, ők főleg Miranóból és Padovából jöttek.

„Egy percig sem gondolkodtam, amikor megkérdeztek, jönnék-e. Igazi katasztrófa történt, szükség van az önkéntesekre. Van, aki mindenét elvesztette, segítenünk kell nekik” – mondta Kamil, a segítő migránsok egyike a Local szerint."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.