Nappal meg nagyon hazudnak. Megpróbálom felsorolni a legfontosabb hazugságokat és röviden ismertetni a tényeket, de biztosan lesz, ami kimarad. Már csak azért is, mert folyamatosan jönnek az újabb hazugságok gyűlöletkampányt folytató kormányunktól.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Hát persze, hogy folyamatosan hazudnak, mert meg akarják szerezni a sok náci érzelmű, még a mások baját is irigylő idióta szavazatát.
Ez a fidesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vizinyuszi
Sas komámnak:

A valóság az, hogy a legtöbben nem háborús övezetből özönlenek és számukra már a szomszéd ország is biztonságos lenne. Ha ezt felvetnénk ezeknek, a válasz az lenne, hogy ott nem élne meg, tehát gazdasági oka van a további vándorlásnak.
Az tény, hogy Magyarországot tranzit országnak tekintik, de ide fogják visszatoloncolni szinte mindet. Felesleges több ezer km-t jönni Európába, amikor közelebb is van biztonságos ország számukra, itt pedig gazdasági, egészségügyi és közbiztonsági kockázatot jelentenek.
1magyar
Egyébként meg onnan indulhatna a belépésük, persze a hivatalos határon, hogy leveszik a fejkendőket! Ahova belépek, elfogadom az illető ország szokásait,nehogy már majd mecseteket építsünk nekik! Na meg munkanap nélkül aktív korúak támogatási segélyét kapjanak havi 22 ezer ft-ot!!!
Anna Mária
Hát persze, hogy folyamatosan hazudnak, mert meg akarják szerezni a sok náci érzelmű, még a mások baját is irigylő idióta szavazatát.
Ez a fidesz.
eszegfu
@vizinyuszi: 9:57 Kötekedés nélkül, pusztán kiváncsiságból kérdezem: honnan tudod, hogy a "valóság az, hogy a legtöbben nem a háborus övezetből özönlenek"?( Fenntartásaim vannak természetesen az ujságok által leirt "háborus övezetből" jönnek a menekültekkel is.) Számomra ez kizárólag akkor lenne megállapitható, ha tudnánk a regisztráló emberek számát, mert ugye ez az első, amit meg kell tenniük, majd azt honnan is jöttek. Azzal az "elméleteddel" határozottan nem értek egyet, hogy a menekültek a legközelebbi biztonságos országban nem jelentenek gazdasági, e.ü. és közbiztonsági kockázatot, csak M.o-n. Ha léteznek ezek a kockázati elemek, akkor az mindenhol az, és éppen ezért megitélésem szerint M.o. egyedül nem képes korrekt módon kezelni ezt az ügyet.
Csizmás Kond
Szerintem itt mindenki hazudik.
Az is hazudik aki azt mondja, hogy csak terroristák jönnek, az is aki azt mondja, hogy csak a tanult civilizált emberek és az is aki azt írja, hogy az első kettő hazudik.
Az, hogy az ilyen meneküléshullám nem természetes azt gondolom mindenki valamennyire felfogja. Az egész túl szervezett és céltudatos ahhoz hogy ezt egyszerű emberek csinálják.
Most ezzel az alkalommal ismét mindenki megragadja az alkalmat hogy valami módon követ dobhasson a kormányra, holott szerintem ha valaki bedobná, hogy rendben befogadunk mindenkit de megemeljük az adókat épp ezek a lelkes emberszerető nagyhangúak ordítanának dupla hangerővel ...ugyancsak a kormányra.
Szar ügy, de még így is jobb mintha beszállásolnának mindenkihez egy menekültet...főleg azokhoz akik annyira a szívükön viselik ...
vizinyuszi
@eszegfu: Onnan, hogy többek között velük foglalkozom és országszerte vagyunk még páran. Látom és vizsgálom a papírjaikat szolgálat közben, melyekből kiderül, hogy mely állam területén nem éltek meg (legalábbis saját elmondásuk alapján).

A sáskajárás tagjai természetesen a többi befogadó államban is kockázatot jelentenek, ezért írok általánosságban erről, melyek mindenhol gondot jelentenek. A különbség a hozzáállásban van, mely idővel változik, ahogy egyre többen jelennek meg, amely egyre több bajt hoz magával.
Az ország egyedül is képes lenne kezelni a saját terület megvédését, de sajnos meg van kötve a keze az Uniós és egyéb nemzetközi egyezmények miatt. Komoly védelem csak ezek leküzdése után volna lehetséges, amely mostanában nem várható.
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Ahova belépek, elfogadom az illető ország szokásait,nehogy már majd mecseteket építsünk nekik! Na meg munkanap nélkül aktív korúak támogatási segélyét kapjanak havi 22 ezer ft-ot!!!"

Jót nevettem ezen :-)))
Magyar mondja ezt, aki nem képes betartani a rá vonatkozó törvényeket, kötelezettségeket, de tartja a markát a pénzért, mert az neki jár...
EcsiAntal
Nocsak --Félkegyelmű KUNHALMI mégis csak van menekült ügy --a szemeden látszik hogy nem mondasz igazat --hazugság minden amit mondasz --hiteltelen vagy a pártoddal együtt --de te még buta is vagy --azt nem értem hogy a többi társad ezt nem veszi észre ???
eszegfu
@vizinyuszi: 11:37 Elfogadom a véleményedet, annak ellenére, hogy nem "pendülünk egy húron".
eszegfu
@EcsiAntal: 13:51 Ennyi "buta" ember között Te egy igazi "lámpás" vagy nekünk! Egy "gyöngyszem", egy "gyémánt"!:)))
Anna Mária
@vizinyuszi: A "jólértesült" tapsifüles, aki állítólag a menekültügyben tevékenykedik! :DDD
F_Viktor
Ez NEM egy 30 évvel ezelőtti hazugság:

"Több tucat migráns segédkezik a romok eltakarításában és a házak újjáépítésében Velence környékén, ahol múlt héten tornádó pusztított.
...
A Nuova Venezia írta meg, hogy menekültek is csatlakoztak az önkéntesekhez, akik nekiláttak a romok eltakarításának, ők főleg Miranóból és Padovából jöttek.

„Egy percig sem gondolkodtam, amikor megkérdeztek, jönnék-e. Igazi katasztrófa történt, szükség van az önkéntesekre. Van, aki mindenét elvesztette, segítenünk kell nekik” – mondta Kamil, a segítő migránsok egyike a Local szerint."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.