Megromlott a viszony Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László és a Betyársereg között – írta az Index több forrásra hivatkozva.

A hírek szerint az elmúlt napokban a bevándorlókkal kapcsolatos puhasága miatt került összetűzésbe a szélsőségesekkel.

A Betyársereg július 6-án ment Ásotthalomra, hogy bevándorlókra vadásszon és abban bíztak, a polgármester is elkíséri őket. Toroczkai viszont egy mezőőrt küldött el velük, hogy navigálja őket.

A lap szerint a mezőőr nem volt a helyzet magaslatán, többször eltévedtek, ezért mentek Szegedre, ahol azonban időben érkeztek a rendőrök. Szélsőjobboldali források szerint kifejezetten azért érkeztek, hogy megverjék a menekülteket.

Forrásaik szerint a renőrök végig figyelték őket és röhögtek rajtuk, hogy mit bolyonganak annyit. Ők ezt úgy ítélik meg, hogy Toroczkai nem állt melléjük, inkább szabotálta az akciót.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Igazi náci banda.
Mélységesen megvetem mindegyiket és csak remélni tudom, egyszer megtisztul ezektől az ország!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Igazi náci banda.
Mélységesen megvetem mindegyiket és csak remélni tudom, egyszer megtisztul ezektől az ország!
Clavigo
:) :) :) :) Legalább kirándultak egy jót dicső vitézeink.:) :) :) :)
5510
"Szélsőjobboldali források szerint " "Forrásaik szerint " xD már csak a meg nem erősített források szerint-et hiányoltam. :(
Bugajakab
A Betyársereg tagjai közt nincs egy katonaviselt, aki ért a térképolvasáshoz? Nem csoda, hogy kiröhögték őket! Keringtek ott, mint a gólya@os a levegőben.
Tiszta égés!
justhpeter
Azért ez sem semmi. A rendőrség röhög a betyárseregen. Magas szellemi színvonalon betyárkodhatnak ezek az "igaz magyarok"Az rendben van, hogy hülyék, de miért reklámozzák ? Igazi fideSS-kdnp hátország.
Vizual
Azt hiszem ez volt a legnagyobb húzás amit tehettek szándékosan vagy véletlenül a rendőrök. Ezek magyar bűnözök és ahhoz sem értenek. Szerencsére. Legszebb öröm a káröröm.
nezelodo
A végén még ezek a tahófalviak védenek meg bennünket az Orbanisztánt fenyegető népvándorlástól. Mennének inkább az alagút francia oldalára, hogy megtudják milyen menekültnek lenni! Alighanem vinnyogva pucolnának haza a legnagyobb bánatunkra.
Anna Mária
A hülye nácik egymás verik át menekültverés helyett.
Helyes.
kkalman
Húúúú, de felkészült egy bagázs ez a betyársereg. Nincs köztük legalább egy tökös, érettségizett gyerek se, aki legalább a mechanikus GPS-t ismerné? Ha már az elektronikust nem tudják kezelni. Ez a hét vicce. Az meg az évszázadé, hogy majd ők megvédik az országot.
Anna Mária
@kkalman: De miféle ötlet egyáltalán elindulni menekülteket verni?
kkalman
@Anna Mária: Ezeket az újonnan alakult illegális, fél, mit fél(?), negyedkatonai szervezeteket kivétel nélkül annak tartom.
Desischado
@kkalman: Engem is megijeszt, nagyon ismerősek ezek a történések. Egyszer már volt ilyen, bár akkor még nem éltem. De riasztóan ismerős. Anno a kristályéjszakát is ilyenek előzték meg! Ez a nyomorult bagázs még tényleg háborút robbant ki! Mondjátok azt, hogy hülye vagyok, könyörgöm!
kkalman
@Desischado: Nem vagy hülye! A hülyék azok, akik elfelejtették, hogy a II. Világháború is úgy indult, hogy a barna ingesek vonultak innen oda, onnan meg ide. Aztán újra vonultak valahonnan valahova, majd vissza. Addig, addig, amíg nem lett belőlük SS, meg Wermacht, és sokaknak a mai napig ki nem heverhető tragédia.
Desischado
@kkalman: Hát erz az! Ettől félek én is! Istenem, Václav Havel nagyon tudott valamit, amikor azt mondta orbánról, hogyha hatalmat kap a kezébe, jaj Európának és Magyarországnak! Kimondom, attól félek, hogy kirobbantja a III világháborút ez az elmebeteg! És igen, erre gondoltam, hogy így kezdődött akkor is! Istenem, de szeretnék most az egyszer hülye és paranoiás lenni!
Anna Mária
@Desischado: Ne félj.
Ezeket a mocskokat Európa a helyükre fogja tenni, kiéhezteti.
Most nincs mögöttük egy hatalmas náci Németország.
mate03
@Anna Mária: !Épp ma láttam egy húsz-év körüli kölyköt!Vaságyastól lehetett 40-kiló!Nagy Magyarországos pólóban, kommandós csizmában! Több mint 70-éves vagyok,de ha melléütnék akkor is be szarna!Na ilyen legényekből állnak,csak bandában erősködnek!
Anna Mária
@mate03: Az ilyenekből lettek a nyilasok, aztán a kisnyilasok. Egy darabig ugatnak, aztán majd mentik a bőrüket, nagyon tele lesz a gatyájuk.
Freewolf
Na végre valaki tesz is ,már valamit! Az pedig, hogy a menekülteket akarták megverni, egy újabb médiahazugság! Valamelyik libsi kitalálta és most ez megy mindenhol! Hiába na, hazug ez a banda velejéig!
nola
@Freewolf: Nincs kétségem afelől, hogy a médiában sok a hazugság. Na de hogy szerintetek mindig csak akkor hazudnak, ha a jobbikról és úgy en bloc a jobboldaliakról állítanak valami nektek nem tetszőt, de ha az ellenzéket szorongatják, akkor azonnal mindent elhisztek... ez azért elég kényelmes, nem? :)
KERKA
Szóval a mezőőr nem volt a helyzet magaslatán, ezért bolyongtak össze-vissza,.
Térkép, GPS? Lényeg a lényegbe, a félkatonai szervezet megmutatta, mennyire felkészültek egy adott feladatra. Hála istennek:)) XD.
Anna Mária
@Freewolf: Ez áll a cikkben: "Szélsőjobboldali források szerint kifejezetten azért érkeztek, hogy megverjék a menekülteket." Cáfold a szélsőjobboldali forrásokat.
Freewolf
Sem a Gárda, sem a Betyárok, sem a Jobbik soha senkit nem vert még meg. Épp most fogják elkezdeni? Folyik a hazudozás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.