Szélsőségesek támadtak a menekültekre a Keleti pályaudvarnál – adta hírül a Klubrádió.

Úgy tudják, csütörtök este támadtak rá a várakozó emberekre. Rendőri közbelépésre is szükség volt, miután többen is belekötöttek a külföldiekbe a Baross téren.

A rendőrség ezután elvitte a helyszínről az illegális határátlépőket, akik közül többeket is befogadó állomásokra küldtek.

A Hír24 megkereste a rendőrséget, akiktől azt a választ kapták, hogy nem tudnak támadásról. Közölték, éjjel fél 1-kor ellenőriztek a Keletinél 76 afgán, 2 szír és 21 pakisztáni állampolgárt, pontosabban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét. Az intékedés után 63 embert a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Budapest XI., Budafoki úton található objektumába vitték, mivel nem rendelkeznek magyarországi regisztrációval, hat főt a debreceni befogadó állomásra, 30 migránst pedig Bicskére.

138 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Emberek... Idősek, gyerekek, lányok asszonyok.. Több ezer kilométert vállalva gyalog, étlen- szomjan... Háborúból, nyomorból, kilátástalanságból egy jobb nyugodtabb élet reményéért... Mert más a bőrük szine, talán eltérő a kultúrájuk, mert elegük volt a rabszolga sorból... .Nem akarnak ők itt maradni, mennek tőlünk tehetősebb nagyobb helyekre. Addig meg az ellátásukról gondoskodik az EU! Méghozzá nem is kis pénzzel...Nem nekünk kell eltartani őket. Egy palack vizet-1kg kenyeret meg kilehet birni.. Engedjük, had menjenek tovább. .Én szánom őket... Csak mi ne jussunk ilyen sorsra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@Knapp75: Természetesen tudom a D-207-es nevét, csak nem tisztelem annyira a tevéenységéért.Arról a dátumról vitatkozol amit egyre jobban kitoltak de úgy elk..tak, hogy 2015-ben sincs EUR. Menj vissza 2002-be gondolatban gondoltad volna, hogy szlovákiába és a többieknél van már EUR. Csak azért mert a böszmegyerek "kötelesezést" kiforgatta és a sok h@le bevette.Árfolyam nemcsak a CHF/HUF hanem a EUR/CHF is elszállt akkor az európai gazdasággal is baj van okostojás.
Bercifiu
@Manhattan: Nézz utána, hogy a menekültek országában melyik ország csinálta a balhét, most meg röhög a markába, mert e bevándorlás nem érinti mert túl messze van. A bevándorlók jól jönnek a gazdaságpolitikájuknak, mert minden szert, amit nem tudnak eladni az USÁBAN majd ide küldik.
Knapp75
@izo: Kedves halványan izzó!
Amíg a tényeket ilyen "szabadon kezeled", nem nagyon érdekel, hogy milyen következtetéseket vonsz le belőlük. :)

Magyarországon régebben "csak" a focihoz értett mindenki, most már a gazdasághoz is.

A devizaárfolyamokban lényegében a különböző gazdaságok egymáshoz viszonyított "értéke", kilátásainak megítélése jelenik meg. A svájci gazdaságot illetve a svájci frankot nyilván stabilabbnak gondolták, mint az euró zónát, amelyben mondjuk ott van Görögország vagy Olaszország is.
Számodra ez meglepő?!
Azt senki nem állította, hogy az EU gazdaságával nem voltak és nincsenek problémák.
Szóval nem vagyok okostojás, te viszont egy felkészületlen, kötekedő majom vagy. :)

(pszt! Azt ne áruljuk el szandokannak, hogy a dollár miként mozgott az elmúlt időszakban, mert ő biztos az USA gyengülésében!)
izo
@Knapp75: Mondjuk a kérdésre nem válaszoltál:Menj vissza 2002-be gondolatban gondoltad volna, hogy szlovákiába és a többieknél van már EUR.
Knapp75
@izo: Ki a francot érdekel, mit gondoltam 2002-ben Szlovákiáról?!
Mármint rajtad kívül..
Azért foglalkozol ezzel, hogy értelmes dolgokkal ne kelljen?

Menj vissza te időben 13 évet és gondold végig, hogy számodra totálisan indifferens dolgokról mit gondoltál! :)
Egyébként meg a csőd és majdnem csőd között az a különbség, mint aközött, hogy ágyba viszel egy csajt vagy hogy ez majdnem sikerül... Valójában ég és föld, de a mesélheted úgy a sztori kedvéért, hogy "megvolt"...

Egyébként nem "szlovákiába", hanem Szlovákiában.
Tudom, tudom, Szlovákiát sem tiszteled... :)
Freewolf
Meglepődtem volna, ha a Klubrádió igazat mond! Nem bántottak senkit, de milyen jó hazudozni, hogy aztán lehessen hisztizni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok