Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető felesége, Cecília megörökítette, ahogy a 3 ­éves fia, Áron egy úszógumival fürdőzik egy medencében. Történetesen meztelenül.

A Bors azt írja, hogy valaki oda is kommentelte az Instagramon, hogy: „Micsoda popsi! Ennivaló”. Erre a lap munkatársa szólt Rogán Antalné Cecíliának, hogy vigyázni kell, mert mindenféle pedofilok vadásznak hasonló képekre a neten és ne tegye ki veszélynek a gyereket.

Erre a sajtósán keresztül annyit válaszolt, hogy:

„A pedofil tartalmakkal kereskedő oldalakat mélységesen elítélem. A kép egy kisfiú öröméről szól, aki életében először szülői segítség nélkül lebeg a vízben. Sosem gondoltam volna, hogy van, aki még ennek kapcsán is csak a rosszra gondol. De ezek szerint van.”

A fotót pedig eltávolították az oldalról.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Normális ember nem teszi közszemlére gyermekei pucér képeit . Népszerűség növelési próbálkozás gagyi módra .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Bizony így tesz egy gondos,egészséges észjárású anyuka !
Hari
@Senara: meg normális gondolkodású ember ilyentől nem esik "pánikba" . Gyanítom jól felültették, ő meg ugrott, ennyi az IQ-járól. Mennyi hasonló képet lehet látni, gondolom azokat is figyelmeztették. Egyébként akárki legyen is, aki magánéleti képeket tesz fel, a nagy nyilvánossságnak az megérdemli.
nezelodo
Ezt sem fogják az eszéért elszeretni a férjétől, de gondja is lehet a Tóninak, ha észérvekkel akarja meggyőzni. Hát akkor jön a Varga képviselő úr ajánlott, (fideszes) gyakorlata...
JAJMÁR
Nem szabad feltenni meztelen képeket, még csecsemőről sem. (Azt, hogy felnőtt miket tesz fel saját magáról, az ő döntése.) Mindegy, hogy nyilvános megosztás, vagy csak az ismerősök látják-e, ami egyszer felkerül a világhálóra, az ott is marad. A fészbukot 3 másodperc alatt lehet feltörni.
Tudom, az anya, nagymama büszke a szép és ügyes gyerekekre, - én is - de ilyenkor arra is kell gondolni, hogy ki tudja, kinek a falát díszíti majd az a kép és miért?
m.macskosz
@Desischado: Köszönöm a család nevében, majd tolmácsolom. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.