Trócsányi László igazságügyi miniszternek hihetetlen a munkabírása. Tényleg. Nézzük meg, hogy 2015-ös vagyonnyilatkozata alapján mit bír ez a csodalény! - Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézete – egyetemi tanár – az Intézet honlapja szerint igazgató – havi bruttó 350 ezer forint - Szegedi Tudományegyetem Alkotmányjogi Tanszék – egyetemi tanár – havi bruttó 232 ezer forint - Nemzeti Közszolgálati Egyetem – kutatóprofesszor – havi bruttó 328 ezer forint - Magyarország kormány – igazságügyi miniszter – havi bruttó 1,1 millió forint Trócsányi a 4 közpénzes állást ráadásul úgy tudja egyszerre vinni, hogy abból kettő ugye a fővárosban, kettő Szegeden van, 177 kilométer távolságban. A miniszter azért nem vállalja túl magát, résztulajdonában lévő ügyvédi irodájában például szünetelteti a tevékenységét. Egy bölcs ember tudja hol vannak a határai, azokon nem megy túl. Bárcsak még több ilyen kiváló ember építené a jobban működő Magyarországot,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Én nem értem mit keres még Orbán a minielnöki székben, mikor itt vannak a sokkal jobban teljesítő Tócsányik, Mészárosok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.